evo kad uzmem u obzir sto si napricao onda ovako ekipaBlueIsTheColor je napisao/la:Jednostavno ima tih nekih stvari koje mi kao posmatraci uvidimo, ali mi je cudo kako struka to ne vidi... Mislio sam ranije da se Amar petlja Admiru u posao, ali nakon ovih partija sam siguran d to nije tacno... Amar NIKAD ne bi ostavio defanzivnu liniju veznog reda tako slabu... On je i kada igra sa fenjerasima imao dva jaka defanzivna vezna, sto se meni i mozda jos nekima nije svidjalo, jer smo makar na Grbavici trebali krenuti ootvorenije na te bunkerase, ali Amar nije nikad odustao od svog sistema, gdje se velika paznja davala defanzivi i koja nam je i donosila bodove i trofeje... Sada tu imas Sadikovica koji gusi ovu ekipu... Ubija Tomica koji se trosi bezveze jer mora da krpi njegove rupe.. Jamak svakako nije poznat kao neki trkac... u takvom sistemu i Tomic ispada smijesan, ali covjek pogine na terenu, a nista ne uradi... Odmah mi tu pada na pamet jedna izjava Ivice Osima na HRT-u, kada je igrala reprezentacija Hrvatske... Tu je on spominjao nedovoljno spremne igrace, gdje taj jedan igrac unisti citav sistem, gdje ti pada taktika, pada koncentracija, a sve zbog jednog igraca... to i mi imamo ovdje... imamo loseg Sadikovica koji ubija citav vezni red i mislim da se ovim forsiranjem i njemu pravi medvjedja usluga, jer ga mnogi vec prozivaju, a on je jos mlad igrac i treba da se afirmise... mada sam ja misljenja da nema od njega nista... samo bih ga uporedio sa Memijom... susta suprotnost... momak gine za dres... izgubi loptu, trci nazad za njom, uklizava, bori se i on je taj koji treba da mu bude primjer jednog mladog igraca koji zeli da se nametne... Dado je previse izvikan, ima dobra ledja, guraju ga nazor, ali mislim da od njega nema igraca...
I ne znam sta hoce da se postigne onim nabijanjima lopte iz odbrane prema Bajicu? vjerovatno se i tu pokazuje koliko je vezni red los... Po meni mora da igra Hasanovic, jer trenutno nemammo boljeg defanzivnog veznog, a on zna odigrati finu utakmicu... Pod hitno naci jos jednog defanzivnog veznjaka, Memija moze na beka, jer je bolji od Cole i od njega isto nema vise nista... obavezno u igru Basa na krilo, a kada se Nuspahic oporavi on na drugo krilo... Baja moze ostati, momak se trudi i on svojim igrama ove godine moze biti primjer Sadikovicu kako se igra za SVOJ klub... Sadikovic je izvikan toliko, a sigurno je da su ova dvojica za njega profesionalci... I bolje mu je da se probudi i pocne da se trudi, da trcni mnogo vise, da ponekad uklize, jer to mu je posao, jer u vatru treba ubaciti Amira Hadziahmetovica, jer je momak zasluzio poziv u kamp Cityja i pokazao kakav ce igrac biti... Mislim da bi i Amir u ovim zelenim godinama jos vise potvrdio koliko je Dado izvikan...
---------------Antolović-------------
Memija-Zeljković-Kosorić.Kvesić
----------Čolić---Hasanović--------
--------------Tomić-----------------
Stanić------------------Baša(Bučan) kada se nuspahić oporavi onda njega na lijevo krilo
---------------Bajić------------------
Čolić se već spominjao da bi mu se trebala pružiti prilika na zadnjem veznom, tako da bi ovo možda i moglo funksonisati koliko-toliko
btw. Stanića i Memiju možda zamijeniti jer evo Stanić ništa po krilu