FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kakav je onaj Bekić, znal' iko?
+1miky_hz je napisao/la:Ma daj ba Nemanja 10 sansi ti treba za gol,mi da imamo Emira Hadzica u napadu frajer bi u 3 kola 7 golova zabio vec...fali gol igrac i to je to,spicevi nam nikako nedaju golove i to je glavni i osnovi problem ove ekipe
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ma niko ne tjera Uščuplića, gluho bilo.
Ali ako imamo 20-tak igraca sto ne dobise pojedini sansu, eto bas danas je bila prava prilika.
Vec sve ssurete igramo sa njih 14. i Zatvoren krug.
Za Bilbiju i Bandovica tesko ko moze naci opravdanja.
Znaci svaku ut. su poceli, igrali sve do sada a toliko toga malo pozitivnog od njih.
Ma ne moze ba ovako. Sreca pa je pocetak, ove stvari su dobre za nauk i u buduce.
Ako nisi 100% i ako od starta ne krenes ozbiljno, imat ces garant problema.
Danas i teren, umor, pomalo i kod nekih suzdrzanost i vec misli uperene prema Njemackoj, ali mi vise ne smijemo kiksati protiv ovakvih protivnika.
Velez, Obarska, sad je vec protiv narednog pritisak i imperativ pobjede.
Ko je kriv, igraci, trener + Bilbija.
Ali ako imamo 20-tak igraca sto ne dobise pojedini sansu, eto bas danas je bila prava prilika.
Vec sve ssurete igramo sa njih 14. i Zatvoren krug.
Za Bilbiju i Bandovica tesko ko moze naci opravdanja.
Znaci svaku ut. su poceli, igrali sve do sada a toliko toga malo pozitivnog od njih.
Ma ne moze ba ovako. Sreca pa je pocetak, ove stvari su dobre za nauk i u buduce.
Ako nisi 100% i ako od starta ne krenes ozbiljno, imat ces garant problema.
Danas i teren, umor, pomalo i kod nekih suzdrzanost i vec misli uperene prema Njemackoj, ali mi vise ne smijemo kiksati protiv ovakvih protivnika.
Velez, Obarska, sad je vec protiv narednog pritisak i imperativ pobjede.
Ko je kriv, igraci, trener + Bilbija.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Kakvih ovdje samo `bezobraznika` nezahvalnih ima koji nezasluzuju uopste ovakav tim. Ova ekipa melje pa i po ovim oranicama poput ove u bijeljini. Neki su zaboravili kako smo gace skidali cim bi vrelo bosne presli. I dalje tvrdim, da ce sve ekipe igrati ovako protiv nas bilo kod kuce bilo na strani, jer drugacije nemogu. Velez je dosta spremniji od ovih izgledao, ovi su od 65 minute bukvalno umrli. Tako ce svi iz PL tinovi izgledati izuzev par ekipa.
Morate shvatiti ljudi da samo prije 3 dana je bilp 30000, velika borusija a danas onakav uzasan teren i uz duzno postovanje velika obarska. Pa kome se ne bi povracalo?
I opet su momci trcali borili se, stvarali sanse, dominirali. Mora ovo leci na svoje uskoro!
I dalje tvrdim da smo za klasu jaci, cak i od prvih pratilaca sirokog i zrinjskom a uskoro im idemo pa cemo vidjeti!
Nesmije se zamjerati igracima. Nekad neke stvari treba realno sagledati. Ono sto nas treba da raduje je pristup i nacin igre, mi isto igramo i protiv borusije i protiv obarske. Neka se drugi, pripremaju za nas i traze taktike. Vec imamo onaj neki nas sarm i potpis igre koji ni za sta ne bih mjenjao.
Opustite se, uzivajte, nema prostora za paniku, sve ce leci na svoje mjesto!
Onaj golman obarske strasan!
Imali neko vise informacija o njemu?
Morate shvatiti ljudi da samo prije 3 dana je bilp 30000, velika borusija a danas onakav uzasan teren i uz duzno postovanje velika obarska. Pa kome se ne bi povracalo?
I opet su momci trcali borili se, stvarali sanse, dominirali. Mora ovo leci na svoje uskoro!
I dalje tvrdim da smo za klasu jaci, cak i od prvih pratilaca sirokog i zrinjskom a uskoro im idemo pa cemo vidjeti!

Nesmije se zamjerati igracima. Nekad neke stvari treba realno sagledati. Ono sto nas treba da raduje je pristup i nacin igre, mi isto igramo i protiv borusije i protiv obarske. Neka se drugi, pripremaju za nas i traze taktike. Vec imamo onaj neki nas sarm i potpis igre koji ni za sta ne bih mjenjao.
Opustite se, uzivajte, nema prostora za paniku, sve ce leci na svoje mjesto!
Onaj golman obarske strasan!
Imali neko vise informacija o njemu?
Cuj strucnjaka mi ne znamo igrat protiv bunkera, ooojjj Bozeee.
Stvaras prilike i protiv veleza i protiv obarske to je znak da znas igrati protiv bunkera ali ne znas realizovati prilike to su skroz razlicite stvari!! Da ne znas igrat nebi stvorio niti jednu sansu botovi.
Problem je realizacija a ne igra!!!
Stvaras prilike i protiv veleza i protiv obarske to je znak da znas igrati protiv bunkera ali ne znas realizovati prilike to su skroz razlicite stvari!! Da ne znas igrat nebi stvorio niti jednu sansu botovi.
Problem je realizacija a ne igra!!!
⭐ 1966/67 ⭐ 1984/85 ⭐ 1998/99 ⭐ 2006/07 ⭐ 2014/15 ⭐ 2018/19
Stazom slave kreni ti, opet prvak postani.
Stazom slave kreni ti, opet prvak postani.
-
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
Ovde je najviše djece na ovom forumu koji su već umislili da su šampioni svemira.Ja sam čekao Sarajevo za 500KM na kladionici, čovjek fulao pa šta.Bilbija je nekad bio rasni strijelac, ovu sezonu nije najbolje počeo ali to nije razlog da mu jebu sve i da ga tjeraju kao i Uščuplića.anel81m je napisao/la:JoseMourinho je napisao/la:Da ga je zabio bilo bi dzeno majstor bilbija golgeter najbolji daleko hahaha
Konto sam samo da zeljini se.ru i mjenjaju misljenja nakon svake tekme al isto i kod vas hahaha
Imate beton tim ganjajte se sa širokim i uzivajte neće vam ovo biti prvi i zadnji kiks, težih gostovanja nema nigdje kao u BiH
Slazem se da netreba vrijedati, ali nije problem to koliko golova on daje nego sistem igre koji Sarajevo gaji njemu nepase. Njegove kvalitete dolaze najvise u izrezaj kada igra povucenije ili pored jednog korpulentnog igraca. I ovih sto tjeraju Uscuplica, neznam sta vi gledate, Sarajevo igra odlicno po meni je samo kritican taj zadnji dio u 16tercu. kako doc do tog zadnjeg pasa i doc do sanse, mislim da tu treba jedan razbijac ala Komazec ili Muslimovic sto je bio u repci sto moze nositi stopere na ledja. Ja pricam samo sta ja mislim nevrijedjam nikoga i od toga sto sam se ja naucio oko fudbala i taktici. Treba voditi fudbalske rasprave slazem se oko cega sta nije dobro ili sta je je dobro a ne ako neko odmah fuli jednu sansu da je kloc i tako.
**** ti ovo vise.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
HLADNE GLAVE! !! ! ! !!
NEMA VEZE MOCI! IDEMO DALJE, SJAJNO STE IGRALI, NIJE UŠLA, SUDIJA NAS ZAKINUO ZA PENAL KOJI JE SVIRAO NJIMA!
UMOR I EMOTIVNA ISTROŠENOST OD EVROPE, BOD, NIZ BEZ PORAZA JE DUGAČAK, IGRAMO LIJEPO, UMOR JE VIDAN, JOS OVA U ČETVRTAK PA ONDA 100% SE OKRENUTI PRVENSTVU!
TU JE I AMER BEKIĆ PA CE IMATI KO DA UĐE U OVIM SITUACIJAMA, TEREN OČAJAN!
IDEMO DIVOVI, NEMA VEZE!!!
NEMANJA GLAVU GORE NEMANJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEMA VEZE MOCI! IDEMO DALJE, SJAJNO STE IGRALI, NIJE UŠLA, SUDIJA NAS ZAKINUO ZA PENAL KOJI JE SVIRAO NJIMA!
UMOR I EMOTIVNA ISTROŠENOST OD EVROPE, BOD, NIZ BEZ PORAZA JE DUGAČAK, IGRAMO LIJEPO, UMOR JE VIDAN, JOS OVA U ČETVRTAK PA ONDA 100% SE OKRENUTI PRVENSTVU!
TU JE I AMER BEKIĆ PA CE IMATI KO DA UĐE U OVIM SITUACIJAMA, TEREN OČAJAN!
IDEMO DIVOVI, NEMA VEZE!!!
NEMANJA GLAVU GORE NEMANJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
I definitivno kad klub moze imati onakvog (ako je istina) skauta
, onda nek se potrude i nek nekoga odrede ili posalju ranije koji dan da vidi na kakvom terenu cemo igrat protiv protivnika , pa na osnovu takvih informacija nek se koncipira strategija i koncepcijuanase igre.
Moramo.

Moramo.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
-
- Kontakt:
Ajax je napisao/la:Bilbija moze biti samo drugi napadac. Sarajevu treba razbijac kao sto je bio Komazec. Dati Krsti sansu da on to postane ako ne onda dovesti drugoga. Najveci problem je pravi spic igrac koji se moze fizicki da nametne protivnicima i da se potuce ako treba i golman.
Slazem se Ajax.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
On je sa ovim penalom sebi razjeb˙o karijeruAjax je napisao/la:Bilbija moze biti samo drugi napadac. Sarajevu treba razbijac kao sto je bio Komazec. Dati Krsti sansu da on to postane ako ne onda dovesti drugoga.

I nek je vala.

silver & black
silver & black
Ima li tog listica da vidimo?anel81m je napisao/la:Ovde je najviše djece na ovom forumu koji su već umislili da su šampioni svemira.Ja sam čekao Sarajevo za 500KM na kladionici, čovjek fulao pa šta.Bilbija je nekad bio rasni strijelac, ovu sezonu nije najbolje počeo ali to nije razlog da mu jebu sve i da ga tjeraju kao i Uščuplića.JoseMourinho je napisao/la:Da ga je zabio bilo bi dzeno majstor bilbija golgeter najbolji daleko hahaha
Konto sam samo da zeljini se.ru i mjenjaju misljenja nakon svake tekme al isto i kod vas hahaha
Imate beton tim ganjajte se sa širokim i uzivajte neće vam ovo biti prvi i zadnji kiks, težih gostovanja nema nigdje kao u BiH
Koji pritisak stvaraju navijači kod nas to nije normalno, ne samo Sarajevo, većina naših klubova, od Želje,Veleža ....
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Bas se vidi da su velika većina djecurlija, ideš od tekme do tekme i polako, kikseva ce bit to nije razlog za pljuvanje po svom, pa ce kasnije ih dizat u nebesa, jednostavno to je dno dna...anel81m je napisao/la:Ovde je najviše djece na ovom forumu koji su već umislili da su šampioni svemira.Ja sam čekao Sarajevo za 500KM na kladionici, čovjek fulao pa šta.Bilbija je nekad bio rasni strijelac, ovu sezonu nije najbolje počeo ali to nije razlog da mu jebu sve i da ga tjeraju kao i Uščuplića.JoseMourinho je napisao/la:Da ga je zabio bilo bi dzeno majstor bilbija golgeter najbolji daleko hahaha
Koji pritisak stvaraju navijači kod nas to nije normalno, ne samo Sarajevo, većina naših klubova, od Želje,Veleža ....
ne mozes ni sve dobit ta ekipa ne postoji nigdje, a bio je dobar bilbija al neigranjem je vjerovatno izgubio tu rutinu pred golom...
DebilLedesma10 je napisao/la:YEBO GA ALLAH I QRAN KAD MI OBARSKU MRTVU NE MOZEMO POBJEDITI
bitno je da je on poceo plakat, koji je **** ikako uzim'o loptu da suta penal.. nisam gled'o utakmicu sad ovaj sazetak pregled'o, pa frajer promasio 5 prilika i nadje se talenat u 96-oj da uzme penal pucati... pa ebt Melunovic br. 2...
za ovo je kriv Bilbija pa Dzeno, i on i Bandovic mi idu na neku stvar, jesu to oni neke evlije pa ne smiju na klupu otici...
@ramo jel 100% to za Bekica jer ne pise jos nigdje nista ??
za ovo je kriv Bilbija pa Dzeno, i on i Bandovic mi idu na neku stvar, jesu to oni neke evlije pa ne smiju na klupu otici...
@ramo jel 100% to za Bekica jer ne pise jos nigdje nista ??
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Sta tebi ramo bi maloprije.sjebo si me da valja hahaha
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ljudi se nadaju nekom Bekicu, covjek nije ni potpiso 

- invincible1921
- Kontakt:
vi imate svog LAZARA u liku i djelu Bilbije. On je rupa od igraca pa nek mnogi pricaju sta hoce. Ovi sto ga brane to rade islkljucivo jer igra za srajevo da igra negdje drugo govorili bi vidi kloca sta ce on ha hu. Isto je i nama tako bilo ja sam rat vodio u raspravama sa vecinom raje dokazujuci kako je spic koji u 50 tekmi da 5 6 golova a odigra gotovo svaku minutu i promasi milion sansi ne los igrac nego igrac koji je fulio ili pozuiciju ili profesiju. Na kraju kad je otiso i ti sto su ga branili sa podsmijehom o njemu govore" Cuj ispalo sarajevo od kukisa,kakva je to ekipa kad im je lazar glavni igrac ". Vjerujte vi meni kostace vas nemanja i vise nego sto vi mislite, a sto se tice ovih sto ce mi osut drvlje i kamanje zbog ovog posta otovorite ako vam nije mrsko na nasoj temi postove o lazaru i vidjecete iste argumente:
1.LAZO SE BORI
2.PRORADICE ON SAD OTVARA PROSTOR STVARA SANSE
Da vam odma odgovorim:
1.Boricu se i ja i ti i ovaj i onaj i peti desit, pa jebmu valjda se podrazumjeva da se svaki igrac bori, valjda je to ono osnovno pa tek onda ide znanje i sve
2.Kao st osvi znamo nije proradio, a ako stvara sanse nek onda fino igra veznog ili ako ce razgrtat nek igra stopera
1.LAZO SE BORI
2.PRORADICE ON SAD OTVARA PROSTOR STVARA SANSE
Da vam odma odgovorim:
1.Boricu se i ja i ti i ovaj i onaj i peti desit, pa jebmu valjda se podrazumjeva da se svaki igrac bori, valjda je to ono osnovno pa tek onda ide znanje i sve
2.Kao st osvi znamo nije proradio, a ako stvara sanse nek onda fino igra veznog ili ako ce razgrtat nek igra stopera
=\_1921_/=
Ja sam prije mjesec dana govorio da je ono sto koci Sarajevo da se izdigne od ostalih premijerligasa da bude nesto kao Dinamo postepeno je to da Bilbija nije klasicni razbijac. Bas zato sam toliko govorio da bi trebali angazovati Komazeca kad se je vec ukazala prilika. On bi danas zabijao kao od sale po ovoj oranici. Bilbija samo zna postici gol kada ga niko ne cuva par metara od gola. Plus mu je jos da igra solidno iza napadaca i poneke asistencije. Veliki mu je plus sto moze jako puno da pretrci. Minus mu je da se nemoze izboriti jedan na jedan sa boljim stoperom. Minus mu je da ceka serviranu loptu da postigne gol. Isto tako nije neki dribler. Isto tako minus je da se Krste trosi na krilu i nikako ne mozemo da vidim dali je on taj spic koji se trazi ili nije jer ne igra centarfora. Isto ce biti i sa ovim Bekicem. Drugi problem se je ispostavio naknadno a to je golman. Protiv Borussie treba poceti samo sa Krstom a po krilima Okic i Duljevic. Nikako kao prvu utakmicu. Nebi zelio da ispada sa sam ja protiv Bilbije. On je Sarajevu jako koristan igrac. Ali pod uslovom da bude spreman da se rotira i da nije uvjek prvi napadac. Kao drugi napadac u svim domacim utakmicama BIlbija moze biti jako dobar. Tamo gdje je normalan teren kao npr. protiv Borca. Bekic tek treba pokazati da je bolji od Bilbije. Ali ipak zasluzuje i Krste svoju sansu. Sarajevu treba napadac od skoro 20 golova po sezoni iz svih pozicija ko god on bio.muhamedkonjic je napisao/la:Bilbija je nekad bio rasni strijelac, ovu sezonu nije najbolje počeo ali to nije razlog da mu jebu sve i da ga tjeraju kao i Uščuplića.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 avg 2014, 19:53, ukupno mijenjano 4 puta.
Pa je li ovakav kloc koji ne zna dvije sastaviti moze biti trener nase ekipe? Pa pored njega ovaj trener Obarske izgleda kao doktor nauka.vedator je napisao/la:
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Trenutno korisnika/ca: perodeformero, Proximic, relativizam, Vanja8 i 31 gost.