FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ljudi nerealni ste al skroz ,nije dobar ovaj rezultat al mene vise nervira sto previse meljamo i petljamo ,bilbija se borio i igrao sasvim ok danas al je tragicar ,danas baric ubjedljivo najlosi radovac i cimi trcali dosta al imali su previse pogresni pasova .ja sam i danas pisao da ce biti teska utakmica .doveli smo Bekica on je špic ja koliko sam ga pratio vrlo dobar je igrac .i dalje mislim da smo glavni kandidati za titulu samo igraci trebaju da shvate da svaku al svaku utakmicu moraš igrati maksimalno koncentrisano i borbeno da bi pobjedio inace ako ne bude tako onda ce biti kao danas .
Molio bih ovu djecu da odstupe sa foruma mogao bi ih neko ozbiljno shvatit.
Ovi sto prozivaju Uscupica
inteligentno nema sta.
Ovi sto prozivaju Uscupica

Ti si opet šampion !
Jos jedna stvar, do kada ce se onakve simulacije poput onog igraca obarske svirati kao penal? Ono je katastrofa i direktno smo osteceni!, jer ona ekipa nam drugacije gola ne bi zabila. Odmah se zaliti, kao sto je i siroki uradio.
Penal ko penal. Zao mi je nemanje, puzi nam nije igrao on inace izvodi, ali penala mi nije zao iako je bio regularan. **** trebali smo ranije rijesiti.
Neznam jel ovo kakav peh, al ovi svi golmani izgledaju ko ptar ceh u najbolje vrijeme kad igraju protiv nas.
Duboko sam ubjedjen da je samo manjak kocentracije. Danas smo izgledali i iz prekida opasnije. Slozit ce se sve ovo kad zavrsimo ovu epizodu sa borusijom. Mislim da je ovo sve manje vise psiholoske prirode a ne problem da dodjemo do sensesterca. Naprotiv stvorimo mi zicere, i mora ovo otcepit jednom u pl.
Penal ko penal. Zao mi je nemanje, puzi nam nije igrao on inace izvodi, ali penala mi nije zao iako je bio regularan. **** trebali smo ranije rijesiti.
Neznam jel ovo kakav peh, al ovi svi golmani izgledaju ko ptar ceh u najbolje vrijeme kad igraju protiv nas.
Duboko sam ubjedjen da je samo manjak kocentracije. Danas smo izgledali i iz prekida opasnije. Slozit ce se sve ovo kad zavrsimo ovu epizodu sa borusijom. Mislim da je ovo sve manje vise psiholoske prirode a ne problem da dodjemo do sensesterca. Naprotiv stvorimo mi zicere, i mora ovo otcepit jednom u pl.
-
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
Ajax je napisao/la:Ja sam prije mjesec dana govorio da je jedini problem koji koci Sarajevo da se izdigne od ostalih premijerligasa da bude nesto kao Dinamo postepeno je Bilbija. Bas zato sam toliko govorio da bi trebali angazovati Komazeca kad se je vec ukazala prilika. On bi danas zabijao kao od sale po ovoj oranici. Bilbija samo zna postici gol kada ga niko ne cuva par metara od gola. Plus mu je jos da igra solidno iza napadaca i poneke asistencije. Veliki mu je plus sto moze jako puno da pretrci. Minus mu je da se nemoze izboriti jedan na jedan sa boljim stoperom. Minus mu je da ceka serviranu loptu da postigne gol. Isto tako nije neki dribler. Isto tako minus je da se Krste trosi na krilu i nikako ne mozemo da vidim dali je on taj spic koji se trazi ili nije jer ne igra centarfora. Isto ce biti i sa ovim Bekicem. Drugi problem se je ispostavio naknadno a to je golman. Protiv Borussie treba poceti samo sa Krstom a po krilima Okic i Duljevic. Nikako kao prvu utakmicu.muhamedkonjic je napisao/la:Bilbija je nekad bio rasni strijelac, ovu sezonu nije najbolje počeo ali to nije razlog da mu jebu sve i da ga tjeraju kao i Uščuplića.
Bravo Ajax o tome i ja govorim, nema veze da je Bilbija ofulao one sanse, svak moze fulit ali u igri nedopriosi puno a to je bas zbog njegovih karakteristika sto si naveo. On je vise vezni igrac i li drugi napadac pored jednog robusnog tako ce doc vise do izrazaja. Posto ima fin pregled igre i dobar osjecaj za asistenciju i sto se dobro krece.
Pojedini se mogu sageti profi Usuplicu...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ja bilbiju nikad nisam gotivio, cak sam prije protiv atromitosa govorio da pocnemo s krstom u napadu
ali nama nije sad toliko problem bilbija, koliko je bandovic i oni njegovi kiksevi
ali nama nije sad toliko problem bilbija, koliko je bandovic i oni njegovi kiksevi
Znao sam da neće biti lako nimalo, ispostavilo se da sam u pravu. Primamo gol iz nepostojećeg penala, brzo se vraćamo u igru. Teren, mislim da gori nisam gledao odavno- katastrofa. Bilbija, ako mislimo ozbiljno ići na titulu, a mislimo, ne može igrati špica, klub kakav Sarajevo namjerava postati i postaje, ne može dopustiti sepet promašenih šansi. Svaka čast za zalaganje i trku, ali jednostavno to nije to. Berberović ne može igrati beka, nema šanse, jedino defanzivnog veznog eventualno, ali na beku čisto sumnjam. Mladost od 65. ili 70.-te minute umrla na terenu. Biće dosta zanimljivo ako uspije Zrinjski i Široki održati ovaj nivo igre prikazan do sada. Sljedeće sedmice završava najvjerovatnije Europa pa će sav fokus biti na PL. Teren je bio iskreno
katastrofa ali i Mladost je igrala na istom tako da to nije i ne može biti alibi. Kovačević dosta dobar, Cimirot kao i uvijek dobar, Radovac nonšalantno - prodaja pod hitno jer mu se ne igra više ovdje, a i sere oko ugovora, Protić solidan, Bandović solidan, Duljević solidan. Nije katastrofa, ali Krste se više ne treba gušiti na krilu, Bilbija neka čeka priliku s klupe, hlađenje. Dolazi nam Drina, treba nam pobjeda za vraćanje samopouzdanja, nije nikog lako pobjediti, danas je bilo vidljivo da smo umorni. Ovi koji pljuju po Dženi - stidite se, nadam se da će biti promjena u formaciji, navedoh koje. Sezona je duga. 
I da, Bilbija ima fantastičnu loptu, tj. završni pas, danas ono za Dulju
... Golman svakako treba novi, ali vjerujem da će sve to sačekati januar

I da, Bilbija ima fantastičnu loptu, tj. završni pas, danas ono za Dulju

FKS 1946 !
Biblija je dobar igrac kao drugi napadac iza napadaca. Kada Sarajevo bude dominiralo kod kuce protiv svih timova i na gostovanjima kada se igra otvoreno ( ovi jaci timovi ). Na gostovanjima kada se igra bunker po slabom terenu tada Bilbija nije dobar a npr. Komazec je bio nezaustavljiv. Protiv Atromitosa je usao svjez i igralo se je otvoreno i tu je pokazao svoju snagu. Bilbija moze biti dobar igrac samo se ga treba koristiti na pravi nacin. Razbijac moze biti jedino Krste i niko vise i treba to igrati a Bekic trenutno zamjena Krsti. Bilbija drugi napadac od pocetka i na gostovanjima zadnjih 30 minuta. Sto se tice Uscuplica on jos uvjek ima puno bonusa. Treba se sada smiriti i maksimalno pripremiti za Borussiu a ovo cim prije zaboraviti. Ova utakmica je zavrsena prica treba krenuti dalje.muhamedkonjic je napisao/la: Bravo Ajax o tome i ja govorim, nema veze da je Bilbija ofulao one sanse, svak moze fulit ali u igri nedopriosi puno a to je bas zbog njegovih karakteristika sto si naveo. On je vise vezni igrac i li drugi napadac pored jednog robusnog tako ce doc vise do izrazaja. Posto ima fin pregled igre i dobar osjecaj za asistenciju i sto se dobro krece.

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 avg 2014, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Po čemu nije penal ako može ko napisat? Povlačenje za dres/sorc u sesnestercu je koliko ja znam penal?
- RezervniGolman
- Kontakt:
Nemojte kenjat cist penal ko suza za Obarsku
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
oba penala su korektno dosudjena. Nije u tome stvar
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nisam hejter, ali stvarno kakve izjave dzeno daje da je za nepovjerovati na nivou nekog djeteta, nadam se da nije tako na treningu i pre match talku!
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Sta je ba ovo, ima likova govori da nije bio penal za obarsku, de nek pregledaju fino snimak.Cist penal!
Cista oba penala, sudjenje odlicno.
Bilbija kenjac.
Svu svoju nervozu sam ispoljio na inventaru.
Bilbija kenjac.
Svu svoju nervozu sam ispoljio na inventaru.
1946
Bilbija nas odveo dalje protiv Haugesunda, odveo nas dalje protiv grka, zabio u Banjaluci, danas asistirao stojčevu na tacni loptu.... promasio, jbg! ! !
Dzeno, bibi na poluspica krste na špica JESI SLIJEP JBT???????????
-
- Kontakt:
Biblija je dobar igrac kao drugi napadac iza napadaca. Kada Sarajevo bude dominiralo kod kuce protiv svih timova i na gostovanjima kada se igra otvoreno ( ovi jaci timovi ). Na gostovanjima kada se igra bunker po slabom terenu tada Bilbija nije dobar a npr. Komazec je bio nezaustavljiv. Protiv Atromitosa je usao svjez i igralo se je otvoreno i tu je pokazao svoju snagu. Bilbija moze biti dobar igrac samo se ga treba koristiti na pravi nacin. Razbijac moze biti jedino Krste i niko vise i treba to igrati a Bekic trenutno zamjena Krsti. Bilbija drugi napadac od pocetka i na gostovanjima zadnjih 30 minuta. Sto se tice Uscuplica on jos uvjek ima puno bonusa. Treba se sada smiriti i maksimalno pripremiti za Borussiu a ovo cim prije zaboraviti. Ova utakmica je zavrsena prica treba krenuti dalje.
[/quote]
Bravo Ajax

Bravo Ajax

-
- Kontakt:
da cista su oba penala bila ,cak je bilo jedno povlacenje na velkoskom slicno onom kao kad je baric povukao ovog kod penala za mladost .mi se trtebamo spustiti na zemlju i ne ocekivati pobjede po 4-5 razlike ,mislim da ce doci sve na svoje .a sto se tice dzene ne znam sta bi rekao ,dosad je to dosta dobro radio ono sto mene interesuje kakv imaju odnos igraci prema njemu da li ga postuju ,kako se radi na treninzima da li on ima autoritet kod igraca
malo je nespretan kod izjava pred kamerama nadam se da u svlacionici radi i prica kako treba .

Ako neko osudjuje Bilbiju radi penala samo, onda je to presmijesno. Bitnije penale su puno veci promasuvali. Momak je dosta dobro igrao danas. Velkoski se glorificira, a realno dosta je losiji i beskorisniji u svim ovim utakmicama.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Samo problem je da Stojcev igra 10-tku. Ne mogu i Stojcev i BIlbija. Bilbija bi bio jako dobar da je on iza Krste ali da se igra bez klasicne 10-tke znaci 4-4-2. A ovako igra Stojcev naravno 10-tku i Krste se izvalci na krilo. Bice to sve dobro u domacim utakmicama i derbijima bi BIlbija trebao da bude dobar. Samo ne u revansu sada. Protiv super jakih protivnika kao i protiv bunkera treba poceti samo jedan napadac a iza njih trojac Duljevic - Stojcev - Okic. A iza njih Cimirot i Radovac. Znaci 4-5-1. Najbolji od trojca Krste, Bilblija i Bekic neka igra. A domace utakmice i kup mogu dvojica od trojice napadaca da pocnu od pocetka.rammstein je napisao/la:Bilbija nas odveo dalje protiv Haugesunda, odveo nas dalje protiv grka, zabio u Banjaluci, danas asistirao stojčevu na tacni loptu.... promasio, jbg! ! !
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 avg 2014, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
stojčev je lijevo strasan!Ajax je napisao/la:Samo problem je da Stojcev igra 10-tku. Ne mogu i Stojcev i BIlbija. Bilbija bi bio jako dobar da je on iza Krste ali da se igra bez klasicne 10-tke znaci 4-4-2. A ovako igra Stojcev naravno 10-tku i Krste se izvalci na krilo. Bice to sve dobro u domacim utakmicama i derbijima bi BIlbija trebao da bude dobar. Samo ne u revansu sada. Protiv super jakih protivnika kao i protiv bunkera treba poceti samo jedan napadac a iza njih trojac Duljevic - Stojcev - Okic. A iza njih Cimirot i Radovac. Znaci 4-5-1. Najbolji od trojca Krste, Bilblija i Bekic neka igra. A domace utakmice i kup mogu obadvojica da pocnu.rammstein je napisao/la:Bilbija nas odveo dalje protiv Haugesunda, odveo nas dalje protiv grka, zabio u Banjaluci, danas asistirao stojčevu na tacni loptu.... promasio, jbg! ! !
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Benjolos, bhfanatic14, bordobijeli, bosnas_, Chony533, Dave, ErosViverosViv, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], HordasFks, iliyaa8, jurisicduska, maroon46, mosarajvosa83, NeSamSafetee, plisek, riki46, rimljanin90, soe i 95 gostiju.