Monolog je napisao/la:Moguce da ce me opet Es-Bi napast (), zanima me nosite li maramice (ne mislim na papirnate, da ne bi bilo zabune
).

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Monolog je napisao/la:Moguce da ce me opet Es-Bi napast (), zanima me nosite li maramice (ne mislim na papirnate, da ne bi bilo zabune
).
Monolog, treba li da ti nabavim ovaj parfem iz Njemacke, puno jeftinije nego ovdje...Monolog je napisao/la:Uvijek mu se vracam. Promijenim tu i tamo, ali opet je CK One taj koji mi najbolje odgovara i kome sam vjeran.
Gdje si uzeo suzne.gio10 je napisao/la:Da se i ja malo pohvalimNeka preporuka za jaknu, nešto u fazonu North Facea?
Imas li kakve raje huliganskesamo_lijevo je napisao/la:auuuuu,san svakog huligana.
a ovaj "prišivac"rob do bagro je napisao/la:A sta prodajes ?
toga barem ne fali,ima ih na izvoz.likusa je napisao/la:Imas li kakve raje huliganskesamo_lijevo je napisao/la:auuuuu,san svakog huligana.
Aha, ja mislio neka jakna ili duks u pitanju.likusa je napisao/la:a ovaj "prišivac"rob do bagro je napisao/la:A sta prodajes ?
'Vako se obučeš i izgledaš ko ovaj i svaki mjesec pare dobijaš, a kasnije dobiješ poziv da ideš u Siriju.rob do bagro je napisao/la: Gdje si uzeo suzne.![]()
Ja bih ti od jakni preporucio Penfield.
![]()
malo,vidi se da nisi iz VI.likusa je napisao/la:Hajd valjda 10 km nije ni puno ni malo
Kako nisamsamo_lijevo je napisao/la:malo,vidi se da nisi iz VI.likusa je napisao/la:Hajd valjda 10 km nije ni puno ni malo
nista ispod 20.
Imas na ebayu pogledaj kako se krecu cijene.likusa je napisao/la:Kako nisamsamo_lijevo je napisao/la:malo,vidi se da nisi iz VI.likusa je napisao/la:Hajd valjda 10 km nije ni puno ni malo
nista ispod 20.odrasla u d.mahali
![]()
Zato i pitam ne znam kako se krece cijenapuno to nesta
nemoj se odavatilikusa je napisao/la:
Kako nisamodrasla u d.mahali
![]()
Zato i pitam ne znam kako se krece cijenapuno to nesta
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 14 gostiju.