Narin je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Narin je napisao/la:Oj Charlie,sad znam kako je tebi skoro svaku noc..

Vala ja 2 noći trijezan.Šta to tebi bi?Nije valjda neka žena

Svaka čast ,dobar si..
Ma bilo zatvaranje SFFa,party u meeting pointu,švercao pive,zaradio,a malo pretjerao,boli me glava skoro čitav dan..

Od petka do srijede sam samo pio i onda dođem kući pojedem normalne hrane.Sljedeća 2 dana čim nešto pojedem povraća mi se

Mislio sam za zadnju noć SFFa otić negdje i fino se napit,al me kiša spriječi.Sad kontam da je i bolje tako vala mi se dovest u red do 1.
Što se tiče vaše teme o životu kod nas.I ja bih iste sekunde otišao i nadam se da će Norveška i dalje biti spremna ko danas da prima ljude s diplomom kad završim fax

Al koji je sj3b meni nevinom i neiskvarenom bio kad sam došao u prvi srednje i bezveze u priču s ovim iz razreda,pitaju me što si upisao ovu školu,ja ono nemam neki specijalni razlog,a ovaj jedan mi kaže stari mi radi u toj firmi,ja ću završit ovu školu i taj fax i on će me zaposlit u tu firmu.
I milion takvih slučajeva.Najgori su mi ovi u omladinama političkih stranki.I ja sam jednom bio u iskušenju da se učlanim,al sam se sjetio da ne bi dugo prošlo prije nego što bih uvrijedio nekog babinog il maminog sina.