Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
@ljevo
Vidio sam tu sliku, lijepa poruka za ono shemale što je na vlasti. U većini država privatni fakulteti su cijenjeni i vrijede nešto, kod nas služe za takve likove kojima je sve servirano na tanjiru, da bi se tek tako pojavili i završili taj jadni fakultet i onda automatski dobili posao.
@Brazzo
Imati djecu u BiH je strašna nepravda prema njima. Očekuješ kad će te dijete kleti zbog toga što živi u ovom pokušaju od države gdje vlada nerad, haos i gamad u odijelima. Sretno ti, nadam se da poznaješ strani jezik jer ti je to veoma važno.
Vidio sam tu sliku, lijepa poruka za ono shemale što je na vlasti. U većini država privatni fakulteti su cijenjeni i vrijede nešto, kod nas služe za takve likove kojima je sve servirano na tanjiru, da bi se tek tako pojavili i završili taj jadni fakultet i onda automatski dobili posao.
@Brazzo
Imati djecu u BiH je strašna nepravda prema njima. Očekuješ kad će te dijete kleti zbog toga što živi u ovom pokušaju od države gdje vlada nerad, haos i gamad u odijelima. Sretno ti, nadam se da poznaješ strani jezik jer ti je to veoma važno.
Yebiga momcino, mislis ti da ja dajem svoje najdraze tek tako? Moras se dokazat.legenda reala je napisao/la:e jbg sad, razočaro si meCartman je napisao/la: Ne zasluzujes dok ne nadjes posao za gospodu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- samo_lijevo
- Kontakt:
razumijem ja tebe,to su neke druge stvari.Nerminovic je napisao/la: Dobro, vidim... samo ja ne znam kako i sta kad nikad nisam zivio u BIH.
Iskreno ti kazem... kad sam u Sarajevo ili kod rodaka u Sanski Most ili u Zenici kad je sezona, uzivam kao covjek. Dobro znam da situacija nije stabilna ali ja sto sam iz dijaspore sve to gledam i vidim drugacije. Ovako je lako misliti da je BIH samo kafici, sunce, ljepota i da se uziva zivot. Sad ako bih neko rekao hajde kod mene u BIH, sad bih torbu uzeo i krenuo. Sad ja ne znam kako je ziviti gore, citam novine, gledam vijesti, znam da je situacija losa ali kad sam ja u BIH ja sve to zaboravim i zato je lako ovako meni pricati kako je fino biti u BIH.
Sto se tice jezika...trica je stabilna ocjena.![]()
Situacija je i vise nego losa.Jos je koliko-toliko normalno u Sarajevu,BL i jos par mjesta,ovo ostalo je propalo.
imam dosta prijatelja,komsija koji su otisli u Austriju,Njemacku,Svedsku i sada su lordovi za nase prilike.Neki su otisli kao zanatlije,neki da studiraju,neki otisli traziti papire(zenu
I to je iz godine u godinu povecava.
E sada nekom je zao otici,kao recimo meni iako sam imao priliku,i sada se duboko kajem.Sto idu dani sve vise vidim gdje zivim.
@neutral
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Shemale je odradila svoje, 
Početak klipa sve objašnjava, 
-
Nerminovic
- Kontakt:
Da... inace roditelji su iz Trebinje. Prije nekoliko kaze babo hoce da se vrati koji dan, ali u Sarajevo gdje imamo stan. Sta ce... ne zna jezik vamo, zna ono pomalo ali slabo.samo_lijevo je napisao/la:razumijem ja tebe,to su neke druge stvari.Nerminovic je napisao/la: Dobro, vidim... samo ja ne znam kako i sta kad nikad nisam zivio u BIH.
Iskreno ti kazem... kad sam u Sarajevo ili kod rodaka u Sanski Most ili u Zenici kad je sezona, uzivam kao covjek. Dobro znam da situacija nije stabilna ali ja sto sam iz dijaspore sve to gledam i vidim drugacije. Ovako je lako misliti da je BIH samo kafici, sunce, ljepota i da se uziva zivot. Sad ako bih neko rekao hajde kod mene u BIH, sad bih torbu uzeo i krenuo. Sad ja ne znam kako je ziviti gore, citam novine, gledam vijesti, znam da je situacija losa ali kad sam ja u BIH ja sve to zaboravim i zato je lako ovako meni pricati kako je fino biti u BIH.
Sto se tice jezika...trica je stabilna ocjena.![]()
Situacija je i vise nego losa.Jos je koliko-toliko normalno u Sarajevu,BL i jos par mjesta,ovo ostalo je propalo.
imam dosta prijatelja,komsija koji su otisli u Austriju,Njemacku,Svedsku i sada su lordovi za nase prilike.Neki su otisli kao zanatlije,neki da studiraju,neki otisli traziti papire(zenu) samo da idu odavde.
I to je iz godine u godinu povecava.
E sada nekom je zao otici,kao recimo meni iako sam imao priliku,i sada se duboko kajem.Sto idu dani sve vise vidim gdje zivim.
@neutral
i hajde da je samo ona,nego ima ih koliko hoces.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- samo_lijevo
- Kontakt:
za mene najljepsi grad u BIH,mislim na Trebinje.Nerminovic je napisao/la: Da... inace roditelji su iz Trebinje. Prije nekoliko kaze babo hoce da se vrati koji dan, ali u Sarajevo gdje imamo stan. Sta ce... ne zna jezik vamo, zna ono pomalo ali slabo.
Frend mi je iz Trebinja (ne živi dole više, iako ima mislim kuću). Očekuju aerodrom, 
-
Nerminovic
- Kontakt:
Tako kazu...samo_lijevo je napisao/la:za mene najljepsi grad u BIH,mislim na Trebinje.Nerminovic je napisao/la: Da... inace roditelji su iz Trebinje. Prije nekoliko kaze babo hoce da se vrati koji dan, ali u Sarajevo gdje imamo stan. Sta ce... ne zna jezik vamo, zna ono pomalo ali slabo.
Prvi put bio prosle godine, samo sam navikao na Sarajevo, Sanski Most, Zenica - nekako se drugacije osjecam.
Mozda sto nema dijaspore kao sto ima u Sarajevo i tako dalje.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- samo_lijevo
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:Frend mi je iz Trebinja (ne živi dole više, iako ima mislim kuću). Očekuju aerodrom,
nije vise zanimljivo posto su ga ugasili.
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 25 avg 2014, 01:02, ukupno mijenjano 1 put.
Od petka do srijede sam samo pio i onda dođem kući pojedem normalne hrane.Sljedeća 2 dana čim nešto pojedem povraća mi seNarin je napisao/la:Svaka čast ,dobar si..Kawhi je napisao/la:Vala ja 2 noći trijezan.Šta to tebi bi?Nije valjda neka ženaNarin je napisao/la:Oj Charlie,sad znam kako je tebi skoro svaku noc..
Ma bilo zatvaranje SFFa,party u meeting pointu,švercao pive,zaradio,a malo pretjerao,boli me glava skoro čitav dan..
Što se tiče vaše teme o životu kod nas.I ja bih iste sekunde otišao i nadam se da će Norveška i dalje biti spremna ko danas da prima ljude s diplomom kad završim fax
I milion takvih slučajeva.Najgori su mi ovi u omladinama političkih stranki.I ja sam jednom bio u iskušenju da se učlanim,al sam se sjetio da ne bi dugo prošlo prije nego što bih uvrijedio nekog babinog il maminog sina.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- QUARTERBACK
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
joj ludjaka
joj ludjaka
Ma upravu je @samo. Realno teško je naći pos'o i sve to zasnivati porodicu, osim ako nisi se uhljebio gdje drugo tipa babo, ili neki drugi poslići.
Interesuje me, koja je najbolja banka za pokretanje studentske kartice ako neko zna, koja ima najbolju uslugu i tako
Interesuje me, koja je najbolja banka za pokretanje studentske kartice ako neko zna, koja ima najbolju uslugu i tako
Tako blizu, a tako daleko.
-
Hattrick123
- Kontakt:
QUARTERBACK je napisao/la:[youtube][/youtube]
joj ludjaka
hahahha budale
Ev jos jednog
[youtube][/youtube]
FORZA MILAN
- samo_lijevo
- Kontakt:
[quote="Hattrick123"
hahahha budale
al je upravu sve sto je reko 
Ev jos jednog
[youtube][/youtube][/quote]
...vi kad naidjete cestom narod vice gledaj onog ****.
hahahha budale
Ev jos jednog
[youtube][/youtube][/quote]
...vi kad naidjete cestom narod vice gledaj onog ****.
[youtube][/youtube]
Al znaju za stihove neke tamo pjevačice, a kod tebe su još uvijek moje gaćice
Al znaju za stihove neke tamo pjevačice, a kod tebe su još uvijek moje gaćice
Ja te volim, volim Željo..
- Sarajlijc@
- Kontakt:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
'naci blato.Hattrick123 je napisao/la:[youtube][/youtube]
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Hvala redsici na poklonu..
Kako mrzim sanjati..
Kako sada cujem,imas nekog pored sebe,a ja pesmama se trujem,svaka seca me na tebeeee
Kako mrzim sanjati..
Kako sada cujem,imas nekog pored sebe,a ja pesmama se trujem,svaka seca me na tebeeee
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.