bicu iskren od samog starta, bez ikakve lazne skromnosti, ne svidja mi se sto se podiglo toliko prasine oko mog odlaska sa pdf-a jer mislim da su privatne poruke, javna prozivanja, anketa, zatim jos jedan val javnih pozivanja nazad na temu ipak malo previse za nesto trivijalno kao sto je odlazak jednog odnosno dvojice forumasa sa neke teme ili podforuma i sve ovo sto se desavalo nakon naseg odlaska mi apsolutno nije bila namjera. daleko od toga da me to iritira, naprotiv, laska mi sve ovo tj pozitivna misljenja koja sam procitao, ali slozicete se da se ipak radi o pretjeranoj reakciji. elem, s obzirom da su neki od vas odvojili vremena da mi se jave u inbox, a drugi me spomenuli ili posvetili post pozivajuci me nazad, misljenja sam da barem zasluzujete procitati razloge zbog kojih sam otisao i ne planiram se vratiti. dakle, ne radi se o moderaciji ili nekom problemu licne prirode sa il capitanom koji, po meni, jeste poprilicno subjektivan za jednog moderatora (pogotovo u admirovom slucaju) ali momak se trudi i nije mu nimalo lahko s obzirom da moderira opasno nisku granu foruma zvanu serie a. pozdrav il moderatore

toliko od mene, nadam se da shvatate barem djelic onoga sto sam imao potrebu objasniti. oprostite mi na off topicu, ne citirajte me i ne nastavljajte dalju diskusiju na ovu temu tj ako imate nesto za napisati napisite mi u inbox, ako nemate dobro i jest'

jos jednom veliki pozdrav, nastavite pisati i obogacivati ovu temu. ne obazirite se previse na glasine i gluposti koje pisu 90% medija, trudite se da cupate neke insajderske informacije, slike i snimke i dijelite ih ovdje sto cesce jer primjetio sam da je roma simpaticna mnogima i dosta se raje zanima za zbivanja u i oko kluba. ne nervirajte se oko prodaje igraca jer bilo je rome i prije njih, a bice je bgm i poslije. uostalom, svakom prodajom igraca mozete vidjeti koliko je zapravo velika odanost nasa dva kapitena i o kakvim se endemskim vrstama igraca radi, a upravo ta strast i romantika su nas privukli nasoj ljubavi.

FORZA ROMA! UNICO GRANDE AMORE!