Boateng Benatia Dante
Lahm Thiago Schweinsteiger Alaba
Robben Lewandowski Ribery
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
I ja mislim sto se tice Javia isto. Jedne su moje zelje a drugo su Pepove zamisli. Ne kazem da je Rafa wc igrac nego da ce Pep jedva docekati da se vrati kako bi vratio Lahma na sredinu.thulkazal je napisao/la:Siguran za Martineza ? On je bio poseban kotačić za Pepove ideje ali očigledno da ovaj nije odgovorio kako treba, barem ja imam taj utisak ...muamerc je napisao/la:
Sad Javi nema gdje igrati osim na dm. A za Lahma ti ne znam, kad se Rafa oporavi mislim da ce na sredinu. I mislim da ce se igrati 3-4-3. Tako da je 2-1 za Pepa protiv tebe:-)
A kako bi to izgledala ta formacija kad se Rafinja vrati ? Ja i dalje ne mogu da vjerujem da igrač srednjeg kvaliteta, Rafinja, se spominje u ovom kontekstu, ko da je neki worldclass ... Van svake pameti ...
Ko su ta zadnja tri ? Lahm da igra Sweepera pored štopera ? Ispred Thiago i Svinja sa strane Alaba i Rafinja?
Sve je to ok, to može prolaziti u BL ali u LP kada dođe knockout faza ne daje mi nekog povjerenje ...
@PEP fudbal je ponekad jednostavna igra ali to nije u slučaju sa Guardiolom ...
Ih kako bih volio, ali mislim da je to to sto se tice transfera. Dobar posao smo uradili ovog ljeta.Omerbavarac je napisao/la:Jos Veratti pa da zakljucimo rok.
Dobre kupovine ali ne i prodajemuamerc je napisao/la:Ih kako bih volio, ali mislim da je to to sto se tice transfera. Dobar posao smo uradili ovog ljeta.Omerbavarac je napisao/la:Jos Veratti pa da zakljucimo rok.
Ne znam, nadam se Lahm i Alaba ako budu trojica i jos Dante ako budu cetvorica. Ali to se nikad ne zna kod nas.L_blancos je napisao/la:Dobre kupovine ali ne i prodajemuamerc je napisao/la:Ih kako bih volio, ali mislim da je to to sto se tice transfera. Dobar posao smo uradili ovog ljeta.Omerbavarac je napisao/la:Jos Veratti pa da zakljucimo rok.
Trenutno najbolji stoper koji se mogao dovesti, ko ce mu biti partner u odbrani?
Imam pitanje. Sta cemo sa Alabom kad se svi oporave?Omerbavarac je napisao/la:Boateng-Benatia-Dante (Truba)
Najbolji paket stopera na dunjaluku.
O tome nek se brine Guardiolamuamerc je napisao/la:Imam pitanje. Sta cemo sa Alabom kad se svi oporave?Omerbavarac je napisao/la:Boateng-Benatia-Dante (Truba)
Najbolji paket stopera na dunjaluku.
Eto sad, a koliko si samo kukao i bio pesimističan.....anelbavarac je napisao/la: 30 mil. za ovakvog igraca![]()
![]()
Vrijedilo je cekati ovoliko.
Ti si stari vuk ovog foruma, iskustvo je na tvojoj strani.effe_sa je napisao/la:Eto sad, a koliko si samo kukao i bio pesimističan.....![]()
A ja govorim polako, bit će to....
Problem je bio u tome što je bilo previše informacija, koje su se preplitale i mnoge dovodile do zabune i ludila...anelbavarac je napisao/la:Ti si stari vuk ovog foruma, iskustvo je na tvojoj strani.effe_sa je napisao/la:Eto sad, a koliko si samo kukao i bio pesimističan.....![]()
A ja govorim polako, bit će to....
![]()
Vise sam bio frustriran medijskim natpisima svaki dan, i jednog momenta sam posumnjao da ce Benatia put Minhena.
Na srecu nisam bio u pravu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.