RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

drakensang
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la drakensang » 27 avg 2014, 19:16

Yebem li ti maaajku usta sehovicu. mame ti se nayebem, ČISTI SUDAR ZNAČI OBOJICA NA LOPTU IDU I DOLAZI DO SUDARANJA on njemu drugi žuti. a onaj bašić se nije ugasio od 10 minute, uvijek prigovara njemu ništa.

Velež nikada nije bio politički klub, već klub raje kao i Željo, i očito to nekome smeta. S anijem popričati, lošiji je od popa bio danas htjeli vi to priznati ili ne. Haurda očito želi pridobiti simpatije svojim solo prodorima, ali i na njega treba koju kritiku sasuti da ne dribla onoliko. JOJ DA GA DINO ZABI AOOOO! Kad se Vlada oporavi 15% smo jača ekipa. Daj bože da se namakne koji špic do kraja prelaznog rokaa .. bravo Andrija

BRAVO ZA RAJU IZA GOLA, SAMO DA NE BUDE SLUČAJEVA KADA ONI MORAJU BITI DESETI ILI JEDANAESTI IGRAČ EKIPE, UMJESTO DVANAESTI. BANDO LOPOVSKA

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 27 avg 2014, 19:17

Danas nismo uzeli bod nego izgubili dva. Morali smo ovo dobiti. Igraci su dosli na dan ranije, bili odmorni i opet lose odigrali. Djelovali su mi nekako mlitavo, bezvoljni. Dosta igraca nije u formi izgleda (Jankovic, Hebibovic, Popovic, Hajdarovic). Moj Dino sta profula :facepalm: ......crveni karton bio/nebio Nikolic mora biti pametniji u onakvim situacijama. Nemozes igracu skakat u ledja kada vec imas jedan zuti. Sehicu gnji.do jedna sto si Basic nosio kompletnu utakmicu a Nikolica se posla na tusiranje cim si dobio priliku. Prvih 15 minuta je trebao dati 4 zuta kartona igracima Celika pa bi vidili onda ko bi od 70 minute igrao sa igracem manje.....RAja neznam za vas ali ja sam dobro razocaran rezultatom
Prkosni i Ponosni od 1922

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 27 avg 2014, 19:20

Kakve su vam ono pjesme Zenico kurvo balkanska, veliki minus. :clap:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 27 avg 2014, 19:21

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 27 avg 2014, 19:21

RezervniGolman je napisao/la:Ne mogu da vjerujem sta nam sudije rade. Koji je klošar ovaj sehovic yebo familiju. Jedini zuti Haurdic. Daj bola. Dino yebote aaaaaaa. Rezultat realan
a realno sudija je los bio na obadvi strane, pravili su i nasi igrace neke faulove koje sudija nije svirao a bogami i celikovi igraci dosta vise a da nije sankcionisano! jos je brat bratu sudija propustio odsvirat 3 cista penala, 2 za nas i 1 za celik! u jankovica dres ko jedro, covjek ga cuva sa obadvi ruke, cistiji penal nemoze bit! drugi za vladavica isto tako, kazazic ga kvalitetno cuva za dres dok se vlada ustaje i jos ga kupi po nogama, kako sudija to nevidi samo on zna!!!? onda ako cemo realno i celik nije dobio cist penal i jos covjek dobi zuti zbog prigovora! hehe, skahic mu je presjekao putanju sa ledja i zakacio noge taman pred sut, nije nimalo namjere bilo, posao je se povuc ali ko te pita i ono je isto cist penal!

za kraj, pa dino sine sam si ko mjesec, gdje god osim u golmana spusti loptu i gol, ista situacija sa mvo bila samo sto je tad pucao nogom a ne glavom, te dvi da su usle, a trebale i morale su, sad bi imali 13 bodova, ovako cemo poslje 5 kola vec zaostajat 4 boda ispred vodeci ekipa jer vjerujem da ce komsije, siroki i sarajevo svi dobit svoje utakmice!

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 27 avg 2014, 19:22

Objektivno-veoma slabo, narocito prvo poluvrijeme. Mi nemozemo umisljeno ulaziti u utakmicu, kao mi smo jaki, doveli pojacanja, beton, ko da smo Real Madrid blah blah... Protiv svake ekipe treba da se udje cvrsto i muski, da se bori ko da nam gori pod nogama, ko da ce nam se ljudi pustiti da ih pibijedimo.
Prvo poluvrijeme nas Robben se prepao malo bice, nije ga nigdje bilo, grijesio je isto. Dodjemo pred gol Celika i onda stanemo, bez maste,kreacije...
Hebibovica isto nigdje nije bilo, postujem sve nase igrace, narocito Anija, ali ruku na srce nije se vidio.
Bez Blagoja i Anija mi padamo, gubimo se kao i danas. I Janko nije nesto pokazao. Nazalost kad nam ovi igraci zakazu, nema nas...
Haurdic, brz, prodoran, ali ko muha bez glave, mislim da nezna da podigne glavu i da pas kako treba. Pop mu sam, on puca iz mrtvog ugla, po meni nije u pitanju sebicnost nego slab pregled, nezna dodati. Razlika izmedju njega i Sefke je upravo to, Sefko je znao dodati loptu drugome da se da gol.
Pop svaka cast na borbi ali sporo brate. U jednoj prilici u prvom samo da je gurne naprijed eto 100% prilike, ne on je vraca nazad. :?
Odbrana svaka cast. Dragoje je bio isto dobar samo nervira sa svojim dodavanjima, proigravanjima. Ako tako nastavi, zabice nam gol neko kad tad radi njegove zajebanci_je.
Ulaskom Dine smo zivnul, i Zvonke se je borio ko" lav, svaka cast. Vlada isto dobar, nemoze preci onog beka, ali ima sjajan pregled igre. Steta sto neudje ona Dinina.

Nikolic, svaka cast isto, borac pravi, oprastam mu.

Sudija nadam se da su ono bile samo nenamjerne greske, da je u pitanju neznanje. Dozvolio je svasta u prvom poluvremenu, pustio je domacine da igraju ostro, onda mi prihvatili, ona njihova celava karikatura od covjeka Basic il kako je onda zasluzio dva crvena, ako je ono sto je uradio Nikolic za zutog... Onaj Simic je napravio milion faulova, nigdje ni kartona. :?

Idemo dalje, eto 12 pobjeda bez poraza...

Sada olimpic dolazi, zapece protiv nas. nece biti lako.

Forza Velez!

brkic1970
Kontakt:

Post Postao/la brkic1970 » 27 avg 2014, 19:23

idemo dalje 12 tekma u nizu bez poraza .U subotu svi na tekmu podrzati nase rođene.Red ArMy konjiC kao i uvjek dolazi.FORZZA VELEZ

saffet
Kontakt:

Post Postao/la saffet » 27 avg 2014, 19:25

RezervniGolman je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:EDIT: Zabrinjavaju ovi crveni kartoni na početku sezone. :oops:
Nisu samo crveni nego i zuti. Dalo nam je smeće 5-6 žutih fuj fuj yebem im familiju ovo se planski neda veležu. Stoka klošarska
A niko ne spominje da su nam dali gol iz očiglednog offside-a, ne može očiglednije... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 27 avg 2014, 19:27

pravila u ruke i uči. valjda Selimović u pasivnom, šta li? :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 27 avg 2014, 19:29

saffet je napisao/la:
RezervniGolman je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:EDIT: Zabrinjavaju ovi crveni kartoni na početku sezone. :oops:
Nisu samo crveni nego i zuti. Dalo nam je smeće 5-6 žutih fuj fuj yebem im familiju ovo se planski neda veležu. Stoka klošarska
A niko ne spominje da su nam dali gol iz očiglednog offside-a, ne može očiglednije... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
!?

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 27 avg 2014, 19:30

mnogi zaboravljaju da je Čelik igrao na sve ili ništa, jer još nemaju pobjedu, i zato su onako zapeli, što je normalno.

Naš raspored ove jeseni, naročito na strani je katastrofa, gostujemo maltene ekipama iz vrha, dok nam dolaze pod navodnicima slabije ekipe, e onaj ko je žrijebao ovakav raspored, dabogda mu se ruke osušile, pa ni Barca ili Real ne bi idržali ovakva gostovanja a ne jedan Velež. :twisted:

saffet
Kontakt:

Post Postao/la saffet » 27 avg 2014, 19:31

Pasha je napisao/la:pravila u ruke i uči. valjda Selimović u pasivnom, šta li? :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Selimović u offside-u, očigledno se izmiče i utiče na igru... Prošle sezone ista situacija na utakmici vas protiv Zrinje, sjecas se?

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 27 avg 2014, 19:33

Pasha je napisao/la:pravila u ruke i uči. valjda Selimović u pasivnom, šta li? :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
golemo nisam ni upratio selimovica koliko sam se nasekirao kad ste gol dali! ali da, sad kad gledam ponovo snimak, ono je offside i to veliki, pokriva pogled golmanu, sto znaci da sudjeluje u igri, a ako sudjeluje u igri a stoji iza zadnjeg igraca ekipe koja se brani u trenutku suta onda je to cist offside! bez uvreda ali mogao bi i ti malo pravila u ruke!

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 27 avg 2014, 19:34

ma nije uopće pasivni. lopta ide sa 25 metara, prolazi između nekolicine i vaših i naših igrača. a golman vam još nije se kako treba ni pridigao.

pogledao sam nekoliko puta sad ovaj snimak. nema šanse da je pasivni...

hercegovac236
Kontakt:

Post Postao/la hercegovac236 » 27 avg 2014, 19:36

mikki21 je napisao/la:
golemo nisam ni upratio selimovica koliko sam se nasekirao kad ste gol dali! ali da, sad kad gledam ponovo snimak, ono je offside i to veliki, pokriva pogled golmanu, sto znaci da sudjeluje u igri, a ako sudjeluje u igri a stoji iza zadnjeg igraca ekipe koja se brani u trenutku suta onda je to cist offside! bez uvreda ali mogao bi i ti malo pravila u ruke!
Ono sudije ponekad sviraju, ponekad ne sviraju. Poznajuci nasu ligu i domacinsko sudjenje, tesko je se vaditi na to. Ipak je onaj njihov igrac bio malo sa strane. Nije da je pustio loptu kroz noge ili da je se u zadnjem trenutku izmakao.

saffet
Kontakt:

Post Postao/la saffet » 27 avg 2014, 19:40

Pasha je napisao/la:ma nije uopće pasivni. lopta ide sa 25 metara, prolazi između nekolicine i vaših i naših igrača. a golman vam još nije se kako treba ni pridigao.

kakve veze ima što lopta ide sa 25 metara? očigledno je da utiče na igru i da smeta dragoji, i pogledaj pogled selimovica prema pomoćnom kad lopta trese mrežu, ne može jasnija situacija za definiciju pasivnog offside-a ... ali nebitno, bilo-prošlo...

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 27 avg 2014, 19:43

saffet je napisao/la:
Pasha je napisao/la:ma nije uopće pasivni. lopta ide sa 25 metara, prolazi između nekolicine i vaših i naših igrača. a golman vam još nije se kako treba ni pridigao.

kakve veze ima što lopta ide sa 25 metara? očigledno je da utiče na igru i da smeta dragoji, i pogledaj pogled selimovica prema pomoćnom kad lopta trese mrežu, ne može jasnija situacija za definiciju pasivnog offside-a ... ali nebitno, bilo-prošlo...
Qurac bilo i proslo! Treba ovo izgonjati samo radi zvijezde Sehovica da on i onakvi kao on se odmaknu od zelenih terena. Pa ono je najlosiji sudija kojeg sam gledao zadnjih 10 godina. Ako Spahalic fasovao 8 utakmica suspenzije onda bi ovaj trebao 10!!!
Prkosni i Ponosni od 1922

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 27 avg 2014, 19:44

pa ima veze zato što ni golman a ni Selimović nisu svakako loptu vidjeli dok nije došla na metar od njih. a kao što rekoh golman vam svakako još nije bio ni ustao. i svakako nije imao šanse da odbrani. sa Selimovićem ispred, iako je bio malo iskosa od vašeg golmana ili bez...

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 27 avg 2014, 19:46

Utakmica na stranu niko ne spominje Mrkvin intervju s pocetka tekme da ce Velez ubrzo dobiti stadion u sjevernom a da ce vrapcici sluziti kao kamp. Nekako mi samouvjereno djeluje. Bravo Mrle idemo zapoceti projekat sto prije
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 27 avg 2014, 19:48

RezervniGolman je napisao/la:Utakmica na stranu niko ne spominje Mrkvin intervju s pocetka tekme da ce Velez ubrzo dobiti stadion u sjevernom a da ce vrapcici sluziti kao kamp. Nekako mi samouvjereno djeluje. Bravo Mrle idemo zapoceti projekat sto prije
gdje bolan? postavi ako imaš taj snimak.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.