RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

saffet
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la saffet » 27 avg 2014, 19:49

Pasha je napisao/la:pa ima veze zato što ni golman a ni Selimović nisu svakako loptu vidjeli dok nije došla na metar od njih. a kao što rekoh golman vam svakako još nije bio ni ustao. i svakako nije imao šanse da odbrani. sa Selimovićem ispred, iako je bio malo iskosa od vašeg golmana ili bez...
Slažem se, naš golman nije vidio loptu od Selimovića, a opet Selimović je vidio na vrijeme, pa se uspio izmaknuti za drugi gol Čelika ove sezone... U pravu si :clap:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 27 avg 2014, 19:50

ej raja pustite utakmicu, evo @rezervnigolman nam je saopštio extra vijest, da ćemo uskoro dobiti stadion u sjevernom logoru... ;)

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 27 avg 2014, 19:51

AlemC85 je napisao/la:
RezervniGolman je napisao/la:Utakmica na stranu niko ne spominje Mrkvin intervju s pocetka tekme da ce Velez ubrzo dobiti stadion u sjevernom a da ce vrapcici sluziti kao kamp. Nekako mi samouvjereno djeluje. Bravo Mrle idemo zapoceti projekat sto prije
gdje bolan? postavi ako imaš taj snimak.
To bi vedator nas car mogao postavit. Vedatore gdje si druže? ?? Ima li šanse
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 27 avg 2014, 19:53

ne da mi đavo mira i opet pogledam.

nema ba šanse da je pasivni. pa postavio čovjek klip. možeš gledati koliko hoćeš. smješno je za šta se hvatate...

i da, jeste nama je ovo tek drugi gol u sezoni. svjesni smo mi koliko je Čelik loš. ;)
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 27 avg 2014, 19:54

AlemC85 je napisao/la:ej raja pustite utakmicu, evo @rezervnigolman nam je saopštio extra vijest, da ćemo uskoro dobiti stadion u sjevernom logoru... ;)
to je nerealno da se ostvari.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

salmy

Post Postao/la salmy » 27 avg 2014, 19:54

Rođeni, kako god iako smo izvukli bod ne mozemo biti zadovoljni igrom, a suđenje je katastrofa, Nikolicu drugi zuti ko da je protivnickom igracu otkino nogu a ne sudar leđima.Ponjake ti se Sehovicu u stau i hebem ti pleme.
Protiv Olimpika cemo u subotu biti u svakom slucaju jaci, vraca se Dare i nadat se Merza, a Pop bi trebao malo vise poraditi na kondiciji jer se danas vukao ko krepana mačka po terenu.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 27 avg 2014, 19:57

samo_lijevo je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:ej raja pustite utakmicu, evo @rezervnigolman nam je saopštio extra vijest, da ćemo uskoro dobiti stadion u sjevernom logoru... ;)
Brato direktor je izjavio nije Kivi :D
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 27 avg 2014, 19:59

RezervniGolman je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:
Brato direktor je izjavio nije Kivi :D
kamo srece da se sutra krene sa gradnjom.
Ma ne vrijedi pricati o tome.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 27 avg 2014, 20:00

Može sudija u onoj situaciji kako hoće, tj. kako mu odgovara. Sramota je da je Nikolić dobio za onaj '' sudar'' drugi žuti i crveni karton, slično kao i Maletić. Stvarno nas ne '' maze'' sa ovim sudijskim odlukama, pitanje je do kad ovako. Sakate nas gdje stignu a da smo nešto previše oštri, i nismo. Čvršće je danas domaćin igrao. Nema veze, niz nepobjedivosti se nastavlja. I bod je vrijedan, to ćemo tek shvatiti pred kraj sezone. Nismo neku igrali pokazali ali sve se da popraviti. Idemo dalje. ROĐENI !!!
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 avg 2014, 20:01

NeverGiveUp je napisao/la:Yebavanje Zenice i himna BiH na utakmici Čelik - Velež :facepalm:
http://****/rubrika/sport/clana ... nice/67597

Jedno je klub, drugo je grad, sramota.

zabranjeni
Kontakt:

Post Postao/la zabranjeni » 27 avg 2014, 20:02

Je li ovaj Nikolic dobio prvo zuti a onda direktan crveni ili je dobio 2 zuta ?

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 27 avg 2014, 20:02

zabranjeni je napisao/la:Je li ovaj Nikolic dobio prvo zuti a onda direktan crveni ili je dobio 2 zuta ?
Dva žuta.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 27 avg 2014, 20:04

NeverGiveUp je napisao/la:Yebavanje Zenice i himna BiH na utakmici Čelik - Velež :facepalm:
A yebavanje glavnog grada na utakmici repke? :nene:
Sreca pa je Ojler mlad umro...

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 27 avg 2014, 20:06

Samo me zanima kako bi tek ono ruglo od covjeka sudilo da nije bilo direktnog prenosa???? :?

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 27 avg 2014, 20:10

Neutral je napisao/la:

Slazem se. Nije lijepo vrijedjati grad, ja se kao Velezov navijac ogradjujem od onih pogrdnih pjesama u vezi Zenice.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 27 avg 2014, 20:14

Sad sa utakmice. Osjecaj katastrofa, ispustili smo pobjedu u zadnjim trenucima. Je li ono Dino sutirao?

Celik nije smio nikako izgubiti utakmicu jer ih navijaci ionako bojkotuju. Igrali su maksimalno nabrijano, ali ipak mislim da ce se ove sezone boriti za opstanak. Igraju potpuno bez ideje, a nasu igru su uspjeli zaustaviti grubim startovima i sjeckanjem igre. Drugi zuti Nikolicu nebi da komentarisem. :oops:

Pohvale za Red Army, oko 50 ljudi (mozda malo jace) je pravilo dobru atmosferu tokom cijele utakmice i sve je proslo bez incidenata. Ispred stadiona parkiran nas autobus, ljepota ga vidjeti.

Jos jednom da kazem da smo morali iskoristiti onu sansu i uzeti ovdje 3 boda, ali sta da se radi. Sada slijedi Olimpic kuci gdje ce biti gutavo skroz, jer su i oni u naletu.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 27 avg 2014, 20:24

RezervniGolman je napisao/la:Utakmica na stranu niko ne spominje Mrkvin intervju s pocetka tekme da ce Velez ubrzo dobiti stadion u sjevernom a da ce vrapcici sluziti kao kamp. Nekako mi samouvjereno djeluje. Bravo Mrle idemo zapoceti projekat sto prije
Rece Mrle ono bez ikakve dileme u projekat...to je to- stadion u sjevernom a vrapcici kamp! :clap:
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 27 avg 2014, 20:27

Neutral je napisao/la:

Ni meni nisu jasni nikako,bola sta im treba vrijedjanje bilo koga :problem: Ovako je i sa Zeljom pocelo(ne ulazim u to ko je poceo nije ni bitno) pa onda ovi uzvratili,pa poceli kamenjanja jedni druge ,pa napadi,nidje veze :crazy:
Bola treba biti gospodin i u navijanju,a kod nas (uopste u BiH)samo se zna yebavati ove ili one,skandirati uvrijedljivo i misle da su cool :crazy: .90% naseg navijanja je bilo dobro ali ovim yebavanjem su sve pokvarili. :problem: Uvijek cu biti protiv ovakvih stvari. ;)

Inace slabo smo odigrali,i jedva da smo i bod zasluzili.Celik bio opasniji,veci posjed lopte,daleko veci broj udaraca na gol,vise kornera i vise boljih sansi.Nasi nisu bili konkretni ili nedoreceni sto kaze komentator.Sve fino do 16 a tamo se uvijek spetljamo.Blagoje je dobar bio do 70 minute mada i on nekad previse komlikuje,mora jednostavnije i brze igrati.Ani podbacio totalno,Haurdic najagilniji ali previse sebican(*mora to popraviti).Odbra nam nije bila losa.Janko ist nije nesto vele odigro.Dino zundulja slabiji nego lani,onaj zicer je moro zabiti.Feja isto kaze da su veoma lose odigrali.

Ovo za stadion(sto kaze Pastrmka) Mrle na pitanje reportera "radi li se ista na poboljsanju uslova u Vrapcicima "je reko otprilike;da svaki put kad neko dodje na stadion moze vidjeti neke promjene,trenutno se radi ta umjetna trava kao glavni objekat,a da bi u budnosti Velez trebao dobiti neki svoj komforan stadion u SL,a u tom slucaju bi Vrapcici bili kao Velezov kamp i teren za mlade igrace.Dakle nije reko sa sigurnoscu da ce i biti,nego u nekoj buducnosti kao da bi trebalo da se to desi. :?
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 27 avg 2014, 20:30

Raja sve se bojim da nas ovakav početak sezone ugrozi na kraju što smo zamislili. Mi smo danas prosulu 3 boda što našom igrom i agresivnim zalaganjem tima a ne pojedinaca.A onog blavora Segovića ono treba kazniti **** jedno koliko žutih podjeli a da ne govorim za crveni karton. On nas je dobro oštetio danas. Mi ne samo da igramo protiv protivničkih timova nego i sudija a i saveza kad se ovako dozvoljava da se ošteti svaki iskorak Veleža.Moramo I možemo bolje. Samo se bojim da ova sezona bude kao prošla, tako smo bili blizu Evrope da nismo prosuli bodove na pojedinim utakmicama. :bih:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 27 avg 2014, 20:34

kimbo je napisao/la:Koje moronsko navijanje ljudi 10 minuta pjevaju j.m Celik....i Zenicu
gori ste od onih drugih iz Mostara sto se toga tice :thumbdown:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.