I nicija djeca nisu lijepa ko u Sandzacki roditeljaChinaglia je napisao/la:niko ne voli djecu k'o Sandžački roditelji
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- master1015
- Kontakt:
Coraco je napisao/la:Ovako pravi roditelji paze i vole svoje dijete, aferim
momak je feniks
Chinaglia je napisao/la:niko ne voli djecu k'o Sandžački roditelji
momak je legendasoccerfan je napisao/la:I nicija djeca nisu lijepa ko u Sandzacki roditeljaChinaglia je napisao/la:niko ne voli djecu k'o Sandžački roditelji![]()
![]()
Naravno da svi ovdje mislimo na Seamaster1015 je napisao/la:Coraco je napisao/la:Ovako pravi roditelji paze i vole svoje dijete, aferim
momak je feniksChinaglia je napisao/la:niko ne voli djecu k'o Sandžački roditeljimomak je legendasoccerfan je napisao/la:I nicija djeca nisu lijepa ko u Sandzacki roditeljaChinaglia je napisao/la:niko ne voli djecu k'o Sandžački roditelji![]()
![]()
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- AlfredBorden
- Kontakt:
master1015 je napisao/la:dovoljno je njemu kljiesta srafciger i legura momak je zgradaamerosm je napisao/la:Iskreno meni se nikako ne svidja sto je SEO operisan kod doktora u Augsburgu i iskreno se nadam da kod njega nece doci do komplikacija nakon operacije kao sto je bio slucaj kod Badstubera i sada kod Beistera.
Po mom misljenju bolje bi bilo da je otisao u SAD i da je operaciju izvrsio Dr.Steadman koji je vrhunski strucnjak na tom polju.
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Dio iz njegovog intervjua za avaz, ne znam je li bilo ranije. Ja sam sad procitao i bas se nasmijao na ovo.Šta je, tu je. Desilo se to što se desilo i treba gledati samo naprijed. Nadam se i vjerujem da ću brže izaći na teren nego što se i pretpostavlja zbog same moje konstitucije, što su potvrdili i ljekari. Ovdje ostajem pet do šest dana, a onda odlazim na rehabilitaciju u Karlsrue - rekao nam je Kolašinac u ekskluzivnom razgovoru za "Avaz".
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
MetanorisBack
- Kontakt:
UltraSA je napisao/la:Seo je car, kako ga volim.![]()
![]()
Samo master zasere temu, šatro ga zna k'o da mu je tetka, al' šta se može
Da nije Majstora,ti bi ga sad' zvao Sejo.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
Da nije Mastera, mi bi svijetlo zvali mrakom.MetanorisBack je napisao/la:UltraSA je napisao/la:Seo je car, kako ga volim.![]()
![]()
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Aj ne seri životatiChinaglia je napisao/la:niko ne voli djecu k'o Sandžački roditelji
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Pirke je napisao/la:Da nije Mastera, mi bi svijetlo zvali mrakom.MetanorisBack je napisao/la:UltraSA je napisao/la:Seo je car, kako ga volim.![]()
![]()
- AlfredBorden
- Kontakt:

Seo Bosanac
Vas Seo Bosanac

-
Nerminovic
- Kontakt:
Hello Kitty nije mačka!
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- sekaaleksic
- Kontakt:
zašto je seo na drugoj stranici?
Kako se ti registrovao po 100. put a ja kad sam bio banovan tri nicka registrovao i nijedan nije aktiviransekaaleksic je napisao/la:zašto je seo na drugoj stranici?
- sekaaleksic
- Kontakt:
ovo mi je prvi put na ovom forumuSheyi je napisao/la:Kako se ti registrovao po 100. put a ja kad sam bio banovan tri nicka registrovao i nijedan nije aktiviransekaaleksic je napisao/la:zašto je seo na drugoj stranici?
To je isto kao da ta iz tvoj nick-a kaže da je nevina.sekaaleksic je napisao/la: ovo mi je prvi put na ovom forumu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.