I nicija djeca nisu lijepa ko u Sandzacki roditeljaChinaglia je napisao/la:niko ne voli djecu k'o Sandžački roditelji

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
I nicija djeca nisu lijepa ko u Sandzacki roditeljaChinaglia je napisao/la:niko ne voli djecu k'o Sandžački roditelji
Coraco je napisao/la:Ovako pravi roditelji paze i vole svoje dijete, aferim
momak je feniks
Chinaglia je napisao/la:niko ne voli djecu k'o Sandžački roditelji
momak je legendasoccerfan je napisao/la:I nicija djeca nisu lijepa ko u Sandzacki roditeljaChinaglia je napisao/la:niko ne voli djecu k'o Sandžački roditelji![]()
![]()
Naravno da svi ovdje mislimo na Seamaster1015 je napisao/la:Coraco je napisao/la:Ovako pravi roditelji paze i vole svoje dijete, aferim
momak je feniksChinaglia je napisao/la:niko ne voli djecu k'o Sandžački roditeljimomak je legendasoccerfan je napisao/la:I nicija djeca nisu lijepa ko u Sandzacki roditeljaChinaglia je napisao/la:niko ne voli djecu k'o Sandžački roditelji![]()
![]()
master1015 je napisao/la:dovoljno je njemu kljiesta srafciger i legura momak je zgradaamerosm je napisao/la:Iskreno meni se nikako ne svidja sto je SEO operisan kod doktora u Augsburgu i iskreno se nadam da kod njega nece doci do komplikacija nakon operacije kao sto je bio slucaj kod Badstubera i sada kod Beistera.
Po mom misljenju bolje bi bilo da je otisao u SAD i da je operaciju izvrsio Dr.Steadman koji je vrhunski strucnjak na tom polju.
Dio iz njegovog intervjua za avaz, ne znam je li bilo ranije. Ja sam sad procitao i bas se nasmijao na ovo.Šta je, tu je. Desilo se to što se desilo i treba gledati samo naprijed. Nadam se i vjerujem da ću brže izaći na teren nego što se i pretpostavlja zbog same moje konstitucije, što su potvrdili i ljekari. Ovdje ostajem pet do šest dana, a onda odlazim na rehabilitaciju u Karlsrue - rekao nam je Kolašinac u ekskluzivnom razgovoru za "Avaz".
UltraSA je napisao/la:Seo je car, kako ga volim.![]()
![]()
Samo master zasere temu, šatro ga zna k'o da mu je tetka, al' šta se može
Da nije Mastera, mi bi svijetlo zvali mrakom.MetanorisBack je napisao/la:UltraSA je napisao/la:Seo je car, kako ga volim.![]()
![]()
Da nije Majstora,ti bi ga sad' zvao Sejo.
Aj ne seri životatiChinaglia je napisao/la:niko ne voli djecu k'o Sandžački roditelji
Pirke je napisao/la:Da nije Mastera, mi bi svijetlo zvali mrakom.MetanorisBack je napisao/la:UltraSA je napisao/la:Seo je car, kako ga volim.![]()
![]()
Da nije Majstora,ti bi ga sad' zvao Sejo.
Kako se ti registrovao po 100. put a ja kad sam bio banovan tri nicka registrovao i nijedan nije aktiviransekaaleksic je napisao/la:zašto je seo na drugoj stranici?
ovo mi je prvi put na ovom forumuSheyi je napisao/la:Kako se ti registrovao po 100. put a ja kad sam bio banovan tri nicka registrovao i nijedan nije aktiviransekaaleksic je napisao/la:zašto je seo na drugoj stranici?
To je isto kao da ta iz tvoj nick-a kaže da je nevina.sekaaleksic je napisao/la: ovo mi je prvi put na ovom forumu