Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

AhmetNY
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la AhmetNY » 29 avg 2014, 03:22

muamerc je napisao/la:
Marcus je napisao/la:Nerealno je očekivati da se ova naša obrana nosi sa Ronaldom, Baleom i ostalima, zato sumnjam u pozitivan rezultat ali se zato ostale utakmice moraju dobiti.
Sistem i disciplina u odbrani su cudo. Moze se sve zaustaviti.
Bayern najbolje zna.

ackeey
Kontakt:

Re: Odg: Liverpool FC

Post Postao/la ackeey » 29 avg 2014, 09:22

Bizii6 je napisao/la:Nek ste onog Belmina banovali, momak samo provocira. Pozdrav
Nismo te belmine mi banovali. Malo ti, malo monolog.
Dobro je da smo dobili reala, iako sam prizeljkivao barcu ili dortmund iz prvog sesira.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

muamerc
Kontakt:

Liverpool FC

Post Postao/la muamerc » 29 avg 2014, 10:33

AhmetNY je napisao/la:
muamerc je napisao/la:
Marcus je napisao/la:Nerealno je očekivati da se ova naša obrana nosi sa Ronaldom, Baleom i ostalima, zato sumnjam u pozitivan rezultat ali se zato ostale utakmice moraju dobiti.
Sistem i disciplina u odbrani su cudo. Moze se sve zaustaviti.
Bayern najbolje zna.
Nisam rekao da to mi imamo. ( promjenit cu avatar, kad nesto kazem svak se javi i spomene Bayern :-) )

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 avg 2014, 12:19

Odlicna grupa. Real naravno favorit ali ce se dosta namuciti na Anfieldu :D Sto se tice Basela, oni jesu opasni ali mislim da ne bi trebalo biti problema da prodjemo grupu.

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 29 avg 2014, 13:24

Prvo vratit samopouzdanje pobjedom protiv Tottenhama pa onda mislit o grupi.
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 avg 2014, 14:11

Tasko je napisao/la:Odlicna grupa. Taman.
Jedan jak protivnik i dva lagana.
i ja sam bas zadovoljan grupom. jedna bas velika ekipa sto nam je nedostajalo zadnjih godina i dvije koje bi se trebale pobijediti stvarno mislim da smo kvalitetniji od basela a sa bugarima mozemo mozda i u izmijesanom sastavu igrati onu zadnju. ako se ne varam otvaramo protiv njih tako da mislim da u prvoj utakmici ce ipak igrati jaci sastav, protiv basela se ne treba poigravati sa sastavom i onda spektakl 3. i 4. kolo dvomec protiv reala.

grupa po mjeri imamo priliku odigrati sa jednim od favorita takmicenja 2 utakmice a pored toga imamo i vjerovatno 2 sigurno pobjede protiv jedne od slabijih ekipa, i basel kojeg bi trebali pobijediti al tu se ipak treba paziti. ja sam ocekivao dosta losiju grupu ovo je dobro ispalo.
You are someone else I am still right here

lolja72
Kontakt:

Post Postao/la lolja72 » 29 avg 2014, 14:28

Xabi Alonso rejected Premier League clubs while at Real Madrid to protect his Liverpool legacy

"I had five great years at Liverpool and I would rather just keep that memory as it is."

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 avg 2014, 15:24

ne znam jel neko pisao al ibe ide u derby na posudbu ovu sezonu
procitao sam negdje da smo zainteresovani za balantu iz rivera oko 5 miliona cijena, za te pare ja bi ga doveo jer veliki je potencijal u pitanju a nije neka visoka cijena isplati se kockati. brz je i snazan malo nizak za stopera u engleskoj ali mogao bi on i na beku igrati mozda. kumkalesic prati nesto vise od mene argentinsku ligu doduse mislim da je on vise okrenut riverovim rivalima ali ako bude nesto ozbiljnije od traca u pitanju siguran sam da ce nam i on napisati sta misli o balanti.
Zadnja izmjena: fera, dana/u 29 avg 2014, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 29 avg 2014, 15:32

Ben Smith ‏@BenSmithBBC 9m
Brendan Rodgers is 20 minutes late for his weekly press conference. Must be on phone to the agent of Marco Reus ...
I ovaj Ben nas sad hajka :mrgreen:

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 29 avg 2014, 15:47

Evo slike sa treninga imaju na fejsu. Baloteli nasmijan pravo. Joj on, Kolo, Sakho :lol:
Divljina brale :D
Tako blizu, a tako daleko.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 29 avg 2014, 15:48

Civa je napisao/la:Evo slike sa treninga imaju na fejsu. Baloteli nasmijan pravo. Joj on, Kolo, Sakho :lol:
Divljina
brale :D
Malo ti je ovo rasisticki :mrgreen:

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 29 avg 2014, 16:20

nerkolfc je napisao/la:
Civa je napisao/la:Evo slike sa treninga imaju na fejsu. Baloteli nasmijan pravo. Joj on, Kolo, Sakho :lol:
Divljina
brale :D
Malo ti je ovo rasisticki :mrgreen:
Nisam na to mislio :facepalm:
Nego baš su onako strahota :-D
Tako blizu, a tako daleko.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 29 avg 2014, 16:38

Liverpool boss Brendan Rodgers has confirmed Adam Lallana is in contention for Sunday's game against Tottenham
Lijepo.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 29 avg 2014, 17:10

[youtube][/youtube]

O baby, we are back!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 29 avg 2014, 18:05

Divljina brale :D
:urnebes: :urnebes: :thumbup: to je tacno :D
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 29 avg 2014, 18:11

slika

Anes Nuspahić, igrač FK Željezničar :salut:
Ja te volim, volim Željo..

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 29 avg 2014, 18:12

Da, da. Navija on za Liverpool ;) Zbog toga mi je i bio najdrazi igrač ovamo dok je igrao u Jedinstvu :)

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 29 avg 2014, 18:16

fera je napisao/la:ne znam jel neko pisao al ibe ide u derby na posudbu ovu sezonu
procitao sam negdje da smo zainteresovani za balantu iz rivera oko 5 miliona cijena, za te pare ja bi ga doveo jer veliki je potencijal u pitanju a nije neka visoka cijena isplati se kockati. brz je i snazan malo nizak za stopera u engleskoj ali mogao bi on i na beku igrati mozda. kumkalesic prati nesto vise od mene argentinsku ligu doduse mislim da je on vise okrenut riverovim rivalima ali ako bude nesto ozbiljnije od traca u pitanju siguran sam da ce nam i on napisati sta misli o balanti.
Gdje mene nađe da kometarišem igrača Rivera :P
Nekoliko mečeva što sam gledao i nije nešto odigrao extra..
Neki zlobnici bi napisali i teški kikser, ali ja kao simpatizer Kolumbije već dugi niz godina, jednostavno, to ne mogu potvrditi :P
Ako ovi naši traže nekog defanzivnog talenta iz Južne Amerike, onda neka dovedu ovog malog što igra u Botafogu. Ne mogu se sada sjetiti njegovog prezimena, ali mogu sa sigurnošću napisati da se radi o nevjerovatnom potencijalu...
Joint_fc

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 avg 2014, 18:29

kumkalesic je napisao/la:
fera je napisao/la:ne znam jel neko pisao al ibe ide u derby na posudbu ovu sezonu
Neki zlobnici bi napisali i teški kikser, ali ja kao simpatizer Kolumbije već dugi niz godina, jednostavno, to ne mogu potvrditi :P
Ako ovi naši traže nekog defanzivnog talenta iz Južne Amerike, onda neka dovedu ovog malog što igra u Botafogu. Ne mogu se sada sjetiti njegovog prezimena, ali mogu sa sigurnošću napisati da se radi o nevjerovatnom potencijalu...
doria ?

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 29 avg 2014, 18:37

fera je napisao/la:
kumkalesic je napisao/la:
doria ?
Mislim da je taj u pitanju...mislim da još nije ni 20 godina napunio...uglavnom, baš mi je zapao za oko gledajući malo mečeve brazilske lige...
Joint_fc

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.