Bayern najbolje zna.muamerc je napisao/la:Sistem i disciplina u odbrani su cudo. Moze se sve zaustaviti.Marcus je napisao/la:Nerealno je očekivati da se ova naša obrana nosi sa Ronaldom, Baleom i ostalima, zato sumnjam u pozitivan rezultat ali se zato ostale utakmice moraju dobiti.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Re: Odg: Liverpool FC
Nismo te belmine mi banovali. Malo ti, malo monolog.Bizii6 je napisao/la:Nek ste onog Belmina banovali, momak samo provocira. Pozdrav
Dobro je da smo dobili reala, iako sam prizeljkivao barcu ili dortmund iz prvog sesira.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Liverpool FC
Nisam rekao da to mi imamo. ( promjenit cu avatar, kad nesto kazem svak se javi i spomene BayernAhmetNY je napisao/la:Bayern najbolje zna.muamerc je napisao/la:Sistem i disciplina u odbrani su cudo. Moze se sve zaustaviti.Marcus je napisao/la:Nerealno je očekivati da se ova naša obrana nosi sa Ronaldom, Baleom i ostalima, zato sumnjam u pozitivan rezultat ali se zato ostale utakmice moraju dobiti.

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Odlicna grupa. Real naravno favorit ali ce se dosta namuciti na Anfieldu
Sto se tice Basela, oni jesu opasni ali mislim da ne bi trebalo biti problema da prodjemo grupu.

Prvo vratit samopouzdanje pobjedom protiv Tottenhama pa onda mislit o grupi.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
i ja sam bas zadovoljan grupom. jedna bas velika ekipa sto nam je nedostajalo zadnjih godina i dvije koje bi se trebale pobijediti stvarno mislim da smo kvalitetniji od basela a sa bugarima mozemo mozda i u izmijesanom sastavu igrati onu zadnju. ako se ne varam otvaramo protiv njih tako da mislim da u prvoj utakmici ce ipak igrati jaci sastav, protiv basela se ne treba poigravati sa sastavom i onda spektakl 3. i 4. kolo dvomec protiv reala.Tasko je napisao/la:Odlicna grupa. Taman.
Jedan jak protivnik i dva lagana.
grupa po mjeri imamo priliku odigrati sa jednim od favorita takmicenja 2 utakmice a pored toga imamo i vjerovatno 2 sigurno pobjede protiv jedne od slabijih ekipa, i basel kojeg bi trebali pobijediti al tu se ipak treba paziti. ja sam ocekivao dosta losiju grupu ovo je dobro ispalo.
You are someone else I am still right here
Xabi Alonso rejected Premier League clubs while at Real Madrid to protect his Liverpool legacy
"I had five great years at Liverpool and I would rather just keep that memory as it is."
"I had five great years at Liverpool and I would rather just keep that memory as it is."
ne znam jel neko pisao al ibe ide u derby na posudbu ovu sezonu
procitao sam negdje da smo zainteresovani za balantu iz rivera oko 5 miliona cijena, za te pare ja bi ga doveo jer veliki je potencijal u pitanju a nije neka visoka cijena isplati se kockati. brz je i snazan malo nizak za stopera u engleskoj ali mogao bi on i na beku igrati mozda. kumkalesic prati nesto vise od mene argentinsku ligu doduse mislim da je on vise okrenut riverovim rivalima ali ako bude nesto ozbiljnije od traca u pitanju siguran sam da ce nam i on napisati sta misli o balanti.
procitao sam negdje da smo zainteresovani za balantu iz rivera oko 5 miliona cijena, za te pare ja bi ga doveo jer veliki je potencijal u pitanju a nije neka visoka cijena isplati se kockati. brz je i snazan malo nizak za stopera u engleskoj ali mogao bi on i na beku igrati mozda. kumkalesic prati nesto vise od mene argentinsku ligu doduse mislim da je on vise okrenut riverovim rivalima ali ako bude nesto ozbiljnije od traca u pitanju siguran sam da ce nam i on napisati sta misli o balanti.
Zadnja izmjena: fera, dana/u 29 avg 2014, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
I ovaj Ben nas sad hajkaBen Smith @BenSmithBBC 9m
Brendan Rodgers is 20 minutes late for his weekly press conference. Must be on phone to the agent of Marco Reus ...

Evo slike sa treninga imaju na fejsu. Baloteli nasmijan pravo. Joj on, Kolo, Sakho
Divljina brale

Divljina brale

Tako blizu, a tako daleko.
Malo ti je ovo rasistickiCiva je napisao/la:Evo slike sa treninga imaju na fejsu. Baloteli nasmijan pravo. Joj on, Kolo, Sakho![]()
Divljina brale

Nisam na to mislionerkolfc je napisao/la:Malo ti je ovo rasistickiCiva je napisao/la:Evo slike sa treninga imaju na fejsu. Baloteli nasmijan pravo. Joj on, Kolo, Sakho![]()
Divljina brale

Nego baš su onako strahota

Tako blizu, a tako daleko.
Lijepo.Liverpool boss Brendan Rodgers has confirmed Adam Lallana is in contention for Sunday's game against Tottenham
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
[youtube][/youtube]
O baby, we are back!
O baby, we are back!
Civa je napisao/la:Evo slike sa treninga imaju na fejsu. Baloteli nasmijan pravo. Joj on, Kolo, Sakho![]()
Divljina brale

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Da, da. Navija on za Liverpool
Zbog toga mi je i bio najdrazi igrač ovamo dok je igrao u Jedinstvu 

- kumkalesic
- Kontakt:
Gdje mene nađe da kometarišem igrača Riverafera je napisao/la:ne znam jel neko pisao al ibe ide u derby na posudbu ovu sezonu

Nekoliko mečeva što sam gledao i nije nešto odigrao extra..
Neki zlobnici bi napisali i teški kikser, ali ja kao simpatizer Kolumbije već dugi niz godina, jednostavno, to ne mogu potvrditi

Ako ovi naši traže nekog defanzivnog talenta iz Južne Amerike, onda neka dovedu ovog malog što igra u Botafogu. Ne mogu se sada sjetiti njegovog prezimena, ali mogu sa sigurnošću napisati da se radi o nevjerovatnom potencijalu...
Joint_fc
doria ?kumkalesic je napisao/la:Gdje mene nađe da kometarišem igrača Riverafera je napisao/la:ne znam jel neko pisao al ibe ide u derby na posudbu ovu sezonu
procitao sam negdje da smo zainteresovani za balantu iz rivera oko 5 miliona cijena, za te pare ja bi ga doveo jer veliki je potencijal u pitanju a nije neka visoka cijena isplati se kockati. brz je i snazan malo nizak za stopera u engleskoj ali mogao bi on i na beku igrati mozda. kumkalesic prati nesto vise od mene argentinsku ligu doduse mislim da je on vise okrenut riverovim rivalima ali ako bude nesto ozbiljnije od traca u pitanju siguran sam da ce nam i on napisati sta misli o balanti.![]()
Neki zlobnici bi napisali i teški kikser, ali ja kao simpatizer Kolumbije već dugi niz godina, jednostavno, to ne mogu potvrditi![]()
Ako ovi naši traže nekog defanzivnog talenta iz Južne Amerike, onda neka dovedu ovog malog što igra u Botafogu. Ne mogu se sada sjetiti njegovog prezimena, ali mogu sa sigurnošću napisati da se radi o nevjerovatnom potencijalu...
- kumkalesic
- Kontakt:
Mislim da je taj u pitanju...mislim da još nije ni 20 godina napunio...uglavnom, baš mi je zapao za oko gledajući malo mečeve brazilske lige...fera je napisao/la:doria ?kumkalesic je napisao/la:Gdje mene nađe da kometarišem igrača Riverafera je napisao/la:ne znam jel neko pisao al ibe ide u derby na posudbu ovu sezonu
procitao sam negdje da smo zainteresovani za balantu iz rivera oko 5 miliona cijena, za te pare ja bi ga doveo jer veliki je potencijal u pitanju a nije neka visoka cijena isplati se kockati. brz je i snazan malo nizak za stopera u engleskoj ali mogao bi on i na beku igrati mozda. kumkalesic prati nesto vise od mene argentinsku ligu doduse mislim da je on vise okrenut riverovim rivalima ali ako bude nesto ozbiljnije od traca u pitanju siguran sam da ce nam i on napisati sta misli o balanti.![]()
Neki zlobnici bi napisali i teški kikser, ali ja kao simpatizer Kolumbije već dugi niz godina, jednostavno, to ne mogu potvrditi![]()
Joint_fc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.