FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
da se radujem ili?
meni ovo cudan transfer, vise i vise kontam nesto da moj pierre ide na posudbu u drugi klub.
meni ovo cudan transfer, vise i vise kontam nesto da moj pierre ide na posudbu u drugi klub.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Raynald Denoueix, Real Sociedad.TariqAli je napisao/la:Inace, Xabi za mentore imao izmedjuostalih Beniteza, Mourinha, Ancelottija, Guardiolu, Aragonesa i Del Bosquea. Mislim ono...
I Benatia i X.Alonso ce sutra biti u sastavu Bayerna
ali postoji mogucnost da Robben nece 
edo07 je napisao/la:I Benatia i X.Alonso ce sutra biti u sastavu Bayernaali postoji mogucnost da Robben nece
da za robena ,
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Prodati Xerdana jer on ne može biti dostojan naslijednik Robberya a naredne sezone dovesti Reusa. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
momci pitanje esmo li mi df.otplatili stadion,i kada ce uslijediti lista poslovanja baye za ovu godinu

Xabi s brojem 3.
sjajan uvod da se neko upeca na svađu vidjet cemo ko ce to bitiSaurman je napisao/la:Prodati Xerdana jer on ne može biti dostojan naslijednik Robberya a naredne sezone dovesti Reusa.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
- Centre forward
- Kontakt:
Jel' se to sladiš svađama po forumu, jbt?Policeman je napisao/la:sjajan uvod da se neko upeca na svađu vidjet cemo ko ce to bitiSaurman je napisao/la:Prodati Xerdana jer on ne može biti dostojan naslijednik Robberya a naredne sezone dovesti Reusa.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
nego momci niko mi ne odg.u vezi otplate stadiona

- GazijaKalesija
- Kontakt:
Još kad dodaš Rafinhu kojeg si zaboravio, Rodea, Hojbjerga, malog Greena koji je pokazao da umijeNeutral je napisao/la:Artista, General, Ribery, Robben u početnih jedanaest,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neuer, Lahm, Alaba, Boateng, Benatia, Xabi, Schweini, Ribery, Robben, Muller, Lewandowski,
Klupa: Reina, Dante, Badstuber, Bernat, Thiago, Javi,(povreda, inače bi bio ispred Xabi-a), Shaqiri, Gotze, Pizarro,
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
al' evo opet pitam - na osnovu cega tvrditi da je thiago bolji? grijao klupu u barci, uglavnom povrijedjen u Bayernu.let3 je napisao/la:Ne bih da pljujem Kroosa, to bi bilo baš glupo od mene jer je sasvim dobar igrac...ali Thiago je bolji igrac + veci talenat nego što je njemac ikad bio....price tipa : Reprezentativac ekipe koja je osvojila SP i tome slicno - ne piju vode u ovom slucaju.
Thiago je bolji igrac, naprosto tako. Druga je stvar što ga yebu povrede svako malo vremena i što ne može da dokaže klasu.
pa on nema jakih utakmica u nogama da bi se ovdje tvrdilo da je bolji.
izgledao je odlicno ta dva mjeseca jer je pep citavu igru podredio njemu kao jedinom koji je vec iskusio tika-taku.
za tika taku jeste bolji ali generalno nije.
Kako je Kros bolji? Igrao je dosta, i imao dosta prostora, sta je pokazao? Ja kod njega nisam vidio konstantnost niti neku igracinu. A imao je godina da se pokaze.Ahonen je napisao/la:al' evo opet pitam - na osnovu cega tvrditi da je thiago bolji? grijao klupu u barci, uglavnom povrijedjen u Bayernu.let3 je napisao/la:Ne bih da pljujem Kroosa, to bi bilo baš glupo od mene jer je sasvim dobar igrac...ali Thiago je bolji igrac + veci talenat nego što je njemac ikad bio....price tipa : Reprezentativac ekipe koja je osvojila SP i tome slicno - ne piju vode u ovom slucaju.
Thiago je bolji igrac, naprosto tako. Druga je stvar što ga yebu povrede svako malo vremena i što ne može da dokaže klasu.
izgledao je odlicno ta dva mjeseca jer je pep citavu igru podredio njemu kao jedinom koji je vec iskusio tika-taku.
za tika taku jeste bolji ali generalno nije.
Mia San Mia
- anelbavarac
- Kontakt:
Prodajom 8,3% dionica Allianzu u iznosu od 110mil. Bayern je otplatio stadion.PEP je napisao/la:nego momci niko mi ne odg.u vezi otplate stadiona![]()
![]()
Cudi me da to ne znas.
Cudan transfer skroz, al u svakom slucaju ce biti od pomoci ako se ne povrjedi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sve ti je već odgovoreno u nekim postovima od sinoć. Ili ne čitaš ili šta je problem?Ahonen je napisao/la:
al' evo opet pitam - na osnovu cega tvrditi da je thiago bolji? grijao klupu u barci, uglavnom povrijedjen u Bayernu.
Ali samo ukratko da ponovim, uporedi dio sezone u kojem je za Bayern igrao Thiago i dio sezone bez njega. Odigrao je Thiago dovoljno utakmica u kojima je napravio dovoljno majstorija, pa zabio i po koji gol...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Izgleda da ce Shaq u Rusiju u Spartak iz Moskve a Bayern bi mogao dobiti oko 20 miliona.
Nadam se da ce ovi neko demantovati jer fakat nisam za nkegovu prodaju.
No, ako je vec istina nadam se da cemo oderati Ruse i da cemo uzeti vise od spominjanih 20 miliona.
Nadam se da ce ovi neko demantovati jer fakat nisam za nkegovu prodaju.
No, ako je vec istina nadam se da cemo oderati Ruse i da cemo uzeti vise od spominjanih 20 miliona.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
anelbavarac je napisao/la:Prodajom 8,3% dionica Allianzu u iznosu od 110mil. Bayern je otplatio stadion.PEP je napisao/la:nego momci niko mi ne odg.u vezi otplate stadiona![]()
![]()
Cudi me da to ne znas.
ma znao sam za t,ali nisam bio siguran savasta nesto mi se pomjesalo u glavi
Benatia i Xabi biće u kadru protiv Schalke-a, 
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.