Nije bas da su za poredjenjaNeutral je napisao/la:
Imali smo ga već,
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Joj, kakvu ekipu ima Bayern, krenuće mi suze,
Dajte nam tu novu fifu,
Pep, do tebe je, nema više izgovora, imaš fantastičnu ekipu.
suhi je napisao/la:Nije bas da su za poredjenjaNeutral je napisao/la:
Imali smo ga već,Javi je najbolji destruktivac
ubjedjivo najbolji destruktivac samo da ga malo Bog pogura sa srecom ,i kad pep ode ovaj mali ce da procvjeta ,vec ga gusi drugu sezonu zaredom .
Neutral@ tako je drug ,na pepu je sve sad ili nikad,sve ili nista.Jup je u prvoj i drugoj sezoni igrao dva finala ,posebno prvoj gdje je imao znatno sabiji kadar u odnosu na drugu sezonu ,a ne treba pominjati kakave igracke sve pep ima ,sad je sve ama bas sve do njega.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- schweinsteiger
- Kontakt:
Valjaju nam razne price navijaci Reala koji hoce za guzcu da se ujedu sto im Xabi ode,prvo zbog para,a ono vise zaradjivao u Realu,pa je vec star,puni 33 godine u novembru tek,helem moze odigrati jos 2 sezone na odlicnom nivou s obzirom na kojoj poziciji igra 
Sad samo cekam dan da vidim Generala i Xabia zajedno u igri
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
Lahm, Svajnstajger, Xabi.
Koliko samo testosterona i karizme na pedesetak metara.
Inace, Xabi za mentore imao izmedjuostalih Beniteza, Mourinha, Ancelottija, Guardiolu, Aragonesa i Del Bosquea. Mislim ono...
Koliko samo testosterona i karizme na pedesetak metara.
Inace, Xabi za mentore imao izmedjuostalih Beniteza, Mourinha, Ancelottija, Guardiolu, Aragonesa i Del Bosquea. Mislim ono...
Marksizam u skole!
Robben: I don't know who Benatia is!
Artista, General, Ribery, Robben u početnih jedanaest,
Neuer, Lahm, Alaba, Boateng, Benatia, Xabi, Schweini, Ribery, Robben, Muller, Lewandowski,
Klupa: Reina, Dante, Badstuber, Bernat, Thiago, Javi,(povreda, inače bi bio ispred Xabi-a), Shaqiri, Gotze, Pizarro,
Neuer, Lahm, Alaba, Boateng, Benatia, Xabi, Schweini, Ribery, Robben, Muller, Lewandowski,
Klupa: Reina, Dante, Badstuber, Bernat, Thiago, Javi,(povreda, inače bi bio ispred Xabi-a), Shaqiri, Gotze, Pizarro,
Xabi Alonso: Made more tackles (63) in La Liga last season than any Bayern player managed in the Bundesliga (Toni Kroos most - 47)schweinsteiger je napisao/la:Valjaju nam razne price navijaci Reala koji hoce za guzcu da se ujedu sto im Xabi ode,prvo zbog para,a ono vise zaradjivao u Realu,pa je vec star,puni 33 godine u novembru tek,helem moze odigrati jos 2 sezone na odlicnom nivou s obzirom na kojoj poziciji igra
izgleda ipak sjajno pojacanje dobili ste boljeg igraca
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Neutral je napisao/la:Artista, General, Ribery, Robben u početnih jedanaest,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kupa se bez problema moze boriti za titulu BL
Ovo je najjači Bayern u historiji postojanja kluba. Dovoljno je pogledati klupu Bavaraca. I dalje sam šokiran kakve igrače ovaj tim ima. 80% Bayern-ove klupe igralo bi u prvih jedanaest najboljih ekipa u Evropi.
-
Nerminovic
- Kontakt:
da se radujem ili?
meni ovo cudan transfer, vise i vise kontam nesto da moj pierre ide na posudbu u drugi klub.
meni ovo cudan transfer, vise i vise kontam nesto da moj pierre ide na posudbu u drugi klub.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Raynald Denoueix, Real Sociedad.TariqAli je napisao/la:Inace, Xabi za mentore imao izmedjuostalih Beniteza, Mourinha, Ancelottija, Guardiolu, Aragonesa i Del Bosquea. Mislim ono...
I Benatia i X.Alonso ce sutra biti u sastavu Bayerna
ali postoji mogucnost da Robben nece 
edo07 je napisao/la:I Benatia i X.Alonso ce sutra biti u sastavu Bayernaali postoji mogucnost da Robben nece
da za robena ,
Prodati Xerdana jer on ne može biti dostojan naslijednik Robberya a naredne sezone dovesti Reusa. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
momci pitanje esmo li mi df.otplatili stadion,i kada ce uslijediti lista poslovanja baye za ovu godinu

Xabi s brojem 3.
sjajan uvod da se neko upeca na svađu vidjet cemo ko ce to bitiSaurman je napisao/la:Prodati Xerdana jer on ne može biti dostojan naslijednik Robberya a naredne sezone dovesti Reusa.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
- Centre forward
- Kontakt:
Jel' se to sladiš svađama po forumu, jbt?Policeman je napisao/la:sjajan uvod da se neko upeca na svađu vidjet cemo ko ce to bitiSaurman je napisao/la:Prodati Xerdana jer on ne može biti dostojan naslijednik Robberya a naredne sezone dovesti Reusa.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.