RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Ko može, na stanicu u 15:00h da zajedno krenemo na navijačku.
Ko ne, pravac stadion KAD GOD STIGNETE!
Ko ne, pravac stadion KAD GOD STIGNETE!
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Danas pržiona opet, bit će im zajebano igrat.Samo se nadam da se Olimpic neće branit jer ćemo teško dobiti u tom slučaju.
Svi na tekmu!
Svi na tekmu!
Ma ne mogu se oni samo branit,igrat ce oni sigurno na pobjedu i mi to mozemo iskoristit ako budemo igrali kako znamo.anel81m je napisao/la:Danas pržiona opet, bit će im zajebano igrat.Samo se nadam da se Olimpic neće branit jer ćemo teško dobiti u tom slučaju.
Svi na tekmu!
Valja gledati Zvonića od početka. 
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
-
Chupacabra
- Kontakt:
Sretno Rođeni i svi na stadion, danas dobit po svaku cijenu!
GOOOLOOOVAAAAAAAA RODJENIIIIII GOOOLOOOVAAAAAAAAAAAAA
Imam neki osjecaj da ce mo se lahko danas obracunati sa Olimpicom(lakse nego sto mislimo),prognoza 3:1
P.S.Nego, negdje cuh da ce biti danas neka proslava u onoj dzamiji u Vrapcicima,pa mozda RAja trebaju malo ranije poci na utakmicu da ne zakasne,mogu misliti danas krkljanca na M17
Imam neki osjecaj da ce mo se lahko danas obracunati sa Olimpicom(lakse nego sto mislimo),prognoza 3:1
P.S.Nego, negdje cuh da ce biti danas neka proslava u onoj dzamiji u Vrapcicima,pa mozda RAja trebaju malo ranije poci na utakmicu da ne zakasne,mogu misliti danas krkljanca na M17
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Svidja mi se da nema vele pisanja na forumu, to znaci da je stara bagra otisla na stadion! Hehe, ali hajmo jednom i taj rani gol dat na domacem terenu...
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... b503012149" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo jedna sa tekme,nazalost nisam mogao otici.
Evo jedna sa tekme,nazalost nisam mogao otici.
Goooooool 1:0 Jankovicc

Tako je janka! Konacno da povedemo na vrijeme, sad lagano brze kontre do kraja i 3-0! 
- hercegovac236
- Kontakt:
Dobar rezultat na poluvremenu. Ovdje se moraju upisati tri boda. Naprijed Rođeni.
U drugom poluvremenu ih treba dokrajcit i slozit im bar 2 komada. Samo da se ne povučemo i ne zadovoljimo se sa 1:0, to bi bilo pogubno.
Sad ce Jusubeg lagano predavanje i motivacija do konacne pobjede.
Forza Rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Sad ce Jusubeg lagano predavanje i motivacija do konacne pobjede.
Forza Rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
- hercegovac236
- Kontakt:
Sranje
Pa ne mogu vjerovat autogol Pejiću.
Nadam se da cemo to dobit do kraja 
po običaju odigramo neriješeno, isto će biti i danas... 
A ovaj olimpic nas napati u mostaru evo vec cetvrtu godinu zaredom! U gostima ih dobijemo knap a u nas ili x ili poraz! Hajmo taj kasni gol, 3 boda su zlata vrijedna!AlemC85 je napisao/la:po običaju odigramo neriješeno, isto će biti i danas...
qurac smo od ekipe, kad se ovako patimo, nikada više igre kao u vrijeme Odovića, nažalost, može te se ljutiti koliko god hoćete, mi nemamo igru, čim se ovako patimo, možda griješim, ali kako stvari stoje, nemamo igru i gotovo.
Kaže ovaj da je Pejić postigao nesvakidašnji autogol, eh dobro nas je krenulo...a evo konkkurenti vode, Željo, Slavija...
EDIT 1:1...
Rezime, ekipa nam je nespremna čim nam se u 2 minute povrijede dvojica bitnih igrača, pa se pitam šta oni rade na tim treninzima, odnosno da li išta rade? Čini mi se da pojedince boli qurac za Velež, jer ovom igrom se preslikava situacija iz prošle i pretprošle sezone, pa tako ubuduće molim sve u klubu da ne govore da idemo na Evropu, jer mi NEMAMO IGRU ZA ISTU, i to je istina. Bitno je izgleda ne ispasti iz lige, ili šta?
Kaže ovaj da je Pejić postigao nesvakidašnji autogol, eh dobro nas je krenulo...a evo konkkurenti vode, Željo, Slavija...
EDIT 1:1...
Rezime, ekipa nam je nespremna čim nam se u 2 minute povrijede dvojica bitnih igrača, pa se pitam šta oni rade na tim treninzima, odnosno da li išta rade? Čini mi se da pojedince boli qurac za Velež, jer ovom igrom se preslikava situacija iz prošle i pretprošle sezone, pa tako ubuduće molim sve u klubu da ne govore da idemo na Evropu, jer mi NEMAMO IGRU ZA ISTU, i to je istina. Bitno je izgleda ne ispasti iz lige, ili šta?
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 30 avg 2014, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
- hercegovac236
- Kontakt:
Četiri domaće utakmice, četiri boda izgubljena. Ima još dosta da se igra, ali ako se po jutru dan poznaje, ništa od naših želja i ambicija. 
ne budi naivan, kakva evropa? Pa bolje je da Zaim i Džafa ponovo zaigraju jer smozadnji put pobijedili Olimpic kada je Zaim igrao, ovi ili ne znaju ili neće ili ih ne zanima igra. Šta je istina to dragi BOG zna. Zato je bolje odmah posvetiti pažnju omladincima da se traže naši momci, koje treba gurati u prvi tim, jer pojedinci već pokazuju da ne znaju ili ne žele da zabiju gol. Mi smo izgubili 4 boda kući, a konkurenti deru i kući i na strani, znači Evropahercegovac236 je napisao/la:Četiri domaće utakmice, četiri boda izgubljena. Ima još dosta da se igra, ali ako se po jutru dan poznaje, ništa od naših želja i ambicija.
Što se prije pomirimo, bit će nam lakše.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.