Evo, s utakmice. Promuk'o, mokar k'o cep, ali ne zalim ni sekunde.
- Igra, po meni ODLIČNA. U prvih nekoliko minuta, 2-3 sanse u milimetar, pred kraj stativa. Kornera imali kamaru, ali sve slabo. Kontre trcali odlicno, a igru i nismo mogli graditi, s obzirom da se Olimpic 'zatvorio' tako sto nisu ispucavali lopte, nego je povedu do centra, pa je izgube ili je nabiju pa gdje puklo da puklo. Maletic ranije izasao, a da je ostao dobili bi ih 2-3 razlike, jer se vidjelo koliko smo im problema pravili po desnoj strani i tako zabili i go. I jednom, samo jednom prodju, ubace i onda autogo

Po meni, nije nista izgubljeno, iako da smo pobijedili ovu uktamicu, drzali bi korak za vodecim. Slavija ce ispasti iz utrke, a ova ekipa Olimpica isto! Znaci, uvijek (od prosle sezone ista mana) nam se desi da kada trebamo uciniti onaj zadnji korak i iskorak mi padnemo. Ipak, neki konkurenti su izgubili, a najvjerovatnije je da ce se samo Široki i Sarajevo odvojiti previse. Ima jos da se igra, a od sad pa do kraja polusezone moramo POBIJEDITI DOMACE utakmice, a iz gostiju odnijeti sta god. Jer, neko prospe bodove tako sto izgubi, a mi tako sto odigramo izjednaceno po 3-4 puta s ekipama koje trebamo razbiti. Navijaci isto odlicni. E, sad...
Da ovo nije forum, odnosno da nema 'vakih pravila, svasta bih rekao ovim sminkerima koji mi masu iz kafica, onim ljudima u savezu koji sad slave, jer misle da smo propali, mozda malo i sudiji, ...
Nista, odmoriti uz repku, a onda mobilizacija armija, SVI U ŠIROKI!!!
FORZA VELEŽ