HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Jesu li ono vasi igraci danas na ilidzi? Hsk Zrinjski na majicama..
Željezničar
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
-
- Interni moderator
- Kontakt:
A mozda vas zapadne i ta cast da udarite sefte na novu drvenu tribinu
...bas da nam poslije ovdje napisete utiske i te fore
...valjda vam ono nece naplatit
....doduse,susretali ste se vec sa paleta tribinama na stadionu kluba iz vrapcica 

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Nije da nismo naviklistaragarda je napisao/la:A mozda vas zapadne i ta cast da udarite sefte na novu drvenu tribinu...bas da nam poslije ovdje napisete utiske i te fore
...valjda vam ono nece naplatit
....doduse,susretali ste se vec sa paleta tribinama na stadionu kluba iz vrapcica

-
- Kontakt:
Ako Ultrasi ne budu na stadionu,neće biti ni utakmicesolar1987 je napisao/la:opet vi necete doc

@Mario,i mene drži neki osjećaj za x u Tuzli,valjda će nas ipak Dr.Branko opet razveseliti...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube] ovako je zadnji put bilo
- bosanskidijamant
- Kontakt:
ima link kakav?
Sent from my HTC One X using Tapatalk
Sent from my HTC One X using Tapatalk
http://www.sportp2p.tv/ch1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://tvmanija.com/videos/arenasport-1-srbija/" onclick="window.open(this.href);return false; (VLC potreban)
http://tvmanija.com/videos/arenasport-1-srbija/" onclick="window.open(this.href);return false; (VLC potreban)
#SuningOUT
- moustapha
- Kontakt:
Kakav vam je ovo golman.

-
- Kontakt:
majku cemo yebat upravi za ovo sto nije prekinuta utakmica,sve je u redu bez sekiranja.
- moustapha
- Kontakt:
A drugima je kao med i mlijeko na gostovanjima, samo vas murija pegla eto i nikog drugog.marioo8888 je napisao/la:majku cemo yebat upravi za ovo sto nije prekinuta utakmica,sve je u redu bez sekiranja.

Navijacka lakrdija u BiH se nastavlja, nista cudno i uvijek je bilo tako.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
jesu li to belaji po tuzli, cuo sam da vam je bus izgorio ?
Bas me zanima oce li vas gdje zaustaviti osim u foci, eto da vidimo u cijeloj sezoni!Rooney88 je napisao/la:A drugima je kao med i mlijeko na gostovanjima, samo vas murija pegla eto i nikog drugog.marioo8888 je napisao/la:majku cemo yebat upravi za ovo sto nije prekinuta utakmica,sve je u redu bez sekiranja.Pa nas su mali milion puta vracali a vi od toga pravite uvijek spiku kako vas neko maltretira i ne zeli je ste Hrvati, najdalje od istine ali eto...
Navijacka lakrdija u BiH se nastavlja, nista cudno i uvijek je bilo tako.
Pa cemo onda komentirati.
Razjebu nas u foci, sad opet tu.
**** te takva drzava i policija i savez.
@HercUSrcu
Milion puta su nas vracali pa sta kome? Otvarali kapije i naoruzavali navijace kamenjem i flasama da mogu na miru gadjati, crvene tepihe do nas im prostirali a kada uzvratis iz naftalina se pojave neke specialne jedinice i... vjerovatno znas pricu dalje. Samo mi nije jasno zasto vi uvijek pravite pricu kao da je murija jedino **** prema vama a sve ostale paze k`o kap na dlanu.
Ko zna sta ce biti ove sezone na gostovanjima. Ja govorim uopste. Dok su nas vracali - vracali su i tu je bilo svega, danas ste vi na redu, sutra Fukare, Robija, Horde, Lesevi...
Milion puta su nas vracali pa sta kome? Otvarali kapije i naoruzavali navijace kamenjem i flasama da mogu na miru gadjati, crvene tepihe do nas im prostirali a kada uzvratis iz naftalina se pojave neke specialne jedinice i... vjerovatno znas pricu dalje. Samo mi nije jasno zasto vi uvijek pravite pricu kao da je murija jedino **** prema vama a sve ostale paze k`o kap na dlanu.
Ko zna sta ce biti ove sezone na gostovanjima. Ja govorim uopste. Dok su nas vracali - vracali su i tu je bilo svega, danas ste vi na redu, sutra Fukare, Robija, Horde, Lesevi...
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Rooney88 je napisao/la:@HercUSrcu
nebitno je ali i prošle godine smo mi najvise puta vraceni al eto netreba to gledat nego treba malo više navijačke svijesti i svi zajedno da se izborimo za svoja prava....znači svi!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.