HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- masteRofPoker
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Pa Robiju redovno vracaju sa Bradine godinama. Kao osobe u alkoholiziranom stanju, smijesno do bola.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Od 4 gostovanja nas na 2 vrate i to jer nije bilo osigurano za nase navijace.
Pa tko je tu kriv reci mi?!
Organizator utakmice i policija.
Ako bude sranja s nasim navijacima neka nas potjeraju i neka nas kazne,
ali isto tako treba kazniti i kad se ne osiguraju uvjeti za nase navijace odgovorne za to.
Ili i tu mozda pretjerujem?!
Pa tko je tu kriv reci mi?!
Organizator utakmice i policija.
Ako bude sranja s nasim navijacima neka nas potjeraju i neka nas kazne,
ali isto tako treba kazniti i kad se ne osiguraju uvjeti za nase navijace odgovorne za to.
Ili i tu mozda pretjerujem?!
Problem je sto su navijaci svima trn u oku, nema kod nas nikakve organizacije koja bi urodila nekim konkretnim plodom. Na tribinama su glavne nacionalisticke parole koje samo uticu da ovo stanje potraje do bog zna kada.1452 je napisao/la:nebitno je ali i prošle godine smo mi najvise puta vraceni al eto netreba to gledat nego treba malo više navijačke svijesti i svi zajedno da se izborimo za svoja prava....znači svi!!!Rooney88 je napisao/la:@HercUSrcu
Milion puta su nas vracali pa sta kome? Otvarali kapije i naoruzavali navijace kamenjem i flasama da mogu na miru gadjati, crvene tepihe do nas im prostirali a kada uzvratis iz naftalina se pojave neke specialne jedinice i... vjerovatno znas pricu dalje. Samo mi nije jasno zasto vi uvijek pravite pricu kao da je murija jedino **** prema vama a sve ostale paze k`o kap na dlanu.
Ko zna sta ce biti ove sezone na gostovanjima. Ja govorim uopste. Dok su nas vracali - vracali su i tu je bilo svega, danas ste vi na redu, sutra Fukare, Robija, Horde, Lesevi...
@HercuSrcu
Po meni Slaviji nije mjesto u ligi jer nema stadion kao prvo, naravno da nije fer nikako sto vas vracaju ali u Focu ne moze niko, ne samo vi. Sto se tice Tuzle tu fkt ne znam sta je razlog, ne vjerujem da nije uslovno za gostujuce jer je stadion stvarno dobar i na njemu se mogu smjestiti gostujuci, znas i sam da ne mora znaciti ako je grupa vracena da je samo zbog tribine koja nema uslove da ih primi, moze tu biti svega, od belaja s murijom, drugom grupom... zasto su vas vratili vidjet` cemo, klub ce se vjerovatno oglasiti.
Meni samo smeta kada se potencira kao to se desava samo nama, naravno da nije tako. Svi navijaci koji idu na gostovanja su u istom problemu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Kako ste izgubili ovu utakmicu, majko mila.
Sloboda bez prave prilike, ali novopečeni reprezentativac se iskazao. Dvije prečke i stativa.

Sloboda bez prave prilike, ali novopečeni reprezentativac se iskazao. Dvije prečke i stativa.

Zadnja izmjena: Aragorn98, dana/u 30 avg 2014, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
Kad kažem nama, mislim prvenstveno na naše navijače ali i na sve navijače općenito.
Apsurdno je ovo što se događa, jer neka se onda zabrani svima dolazak jer čemu putovati cijeli
**** po šugavim cestama da čim dođemo negdje budemo vraćeni?!
Sloboda kao ima stadion koji može ugostiti reprezentaciju a ne može gostujuće navijače u prvenstvenoj utakmici.
**** te takvi uvjeti.
Apsurdno je ovo što se događa, jer neka se onda zabrani svima dolazak jer čemu putovati cijeli
Sloboda kao ima stadion koji može ugostiti reprezentaciju a ne može gostujuće navijače u prvenstvenoj utakmici.
**** te takvi uvjeti.
Unatoč ovom porazu, mali rezime -
6 utakmica , 4 gostovanja i 2 domaće utakmice.
Od tih 4 gostovanja - Željezničar i Tuzla gdje nitko ne može bodove unaprijed upisati.
Od tih 4 gostovanja - 2 utakmice bez navijača zbog šugave organizacije u šugavoj državi.
13 bodova od 18.
Najmanje primljenih golova imamo.
S obzirom na sve navedeno - zadovoljan!
Šta treba popraviti -
Stvaramo prilike ali možda pre malo zabijamo, po meni treba razmisliti o promjeni sustava protiv nekih protivnika
u 4-4-2.
Uza sve to, dvojica nam najboljih -
Crnov - ozlijeđen, odigrao tek utakmicu i pol i pokazao nam koliko nam znači i koliko nam fali
Simeunović - pre promjenjivo, odigro odlično protiv Želje i Viteza, danas opet loš.
Dobro će nam doći 2 tjedna stanke jer smo ipak jako rano krenuli u pripreme.
Osvježiti se i krenuti u novi super niz nakon stanke.
Samo je jedan Zrinjski iz Mostara!
6 utakmica , 4 gostovanja i 2 domaće utakmice.
Od tih 4 gostovanja - Željezničar i Tuzla gdje nitko ne može bodove unaprijed upisati.
Od tih 4 gostovanja - 2 utakmice bez navijača zbog šugave organizacije u šugavoj državi.
13 bodova od 18.
Najmanje primljenih golova imamo.
S obzirom na sve navedeno - zadovoljan!
Šta treba popraviti -
Stvaramo prilike ali možda pre malo zabijamo, po meni treba razmisliti o promjeni sustava protiv nekih protivnika
u 4-4-2.
Uza sve to, dvojica nam najboljih -
Crnov - ozlijeđen, odigrao tek utakmicu i pol i pokazao nam koliko nam znači i koliko nam fali
Simeunović - pre promjenjivo, odigro odlično protiv Želje i Viteza, danas opet loš.
Dobro će nam doći 2 tjedna stanke jer smo ipak jako rano krenuli u pripreme.
Osvježiti se i krenuti u novi super niz nakon stanke.
Samo je jedan Zrinjski iz Mostara!
Inače više ne pišem na ovom forumu ali evo ipak ću napisati par stvari.HercUSrcu je napisao/la:Kad kažem nama, mislim prvenstveno na naše navijače ali i na sve navijače općenito.
**** te takvi uvjeti.
Prvo, nije mi žao ultrasa,iako su u pravu neka su ih vratili !!Koji qurac se više qurče svaku tekmu Zrinja zbog njih plaća bar milju maraka ovom tzv. nogometnom savezu.I protiv Viteza pale baklje,bacaju nekakve topovske udare i rade gluposti.Za koga ?Čemu?Neka mi netko da suvislo objašnjenje i povući ću ovo što sam napisao a do tada tko ih yebe i neka su ih hinjski vratili ,bar neće biti kazne.
Što se tiče tekme gledao sam na TV i stvarno ne znam kako smo izgubili.Sloboda nije imala NITI JEDNU

Bez obzira na sve početak prvenstva nije loš i mi trebamo gledati samo sebe.Iskoristiti pauzu da se oporave povrijeđeni igrači (prije svega Crnov i Stojanović) a onda najvaćniji dio prvensta od 8 do 12 kola kad se sve bude lomilo.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Govoriš kao da si ti lično putovao u Tz pa te vratili, a piskaraš cijeli dan po forumu, de odvadi malo...HercUSrcu je napisao/la:Kad kažem nama, mislim prvenstveno na naše navijače ali i na sve navijače općenito.
**** te takvi uvjeti.
Što se tiče utakmice Zrinjski jeste bio bolji, al prvu prečku što su pogodili, na poklon su dobili loptu, a nije ni Sloboda bila bez šansi, Mujić na početku kada je lopta prošla metar pored stative gola Zrinjskog, onaj šut sa ivice šesnaesterca, onda Mujkić je imao šansu dobru al je oklijevao i stigao ga je izblokirat defanzivac Zrnijskog, poslije Selamovićeva šansa, nešto slično ostavljena lopta kao i Zrinjskom u prvom poluvremenu, samo što je ovaj loše opucao, onda Mehidićev prodor pred kraj utakmice...Opet kažem, Sloboda nije bila bolja, al nemojte pričati da nije bilo šansi...Mislili smo da će Zrinjski uzeti 3 boda, nama je bod bio vrh ovdje ali eto, izgleda baš vam je falio Crnov...Sretno dalje u prvenstvu!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Hvala, i vama isto sretno!
-
- Kontakt:
Vec nekoliko puta ponovljebe greske Dujkovica i manjak srece kostale su nas 3 boda ali idemo dalje,sramota i krajnji bezobrazluk za nepustanje ultrasa treba istupiti iz ove posrane lige i nakaradne drzave.
rigotina je napisao/la:Ajde Zrinjski, zgazi drugoligase

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Dosli na svoje ha?fukara87 je napisao/la:rigotina je napisao/la:Ajde Zrinjski, zgazi drugoligase![]()
![]()
![]()

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Interni moderator
- Kontakt:
a koju bi ti ligu igrao,rodzace....HNL sigurno neces nikad..e sad ako ste zainteresovani za neku kamenjar ligu bujrum sto se mene tice..sto se tice nepustanja ultrasa pitaj drugove kad se vrate...kako posijes tako ces i poznjati...i nas su vracali iz mostara pa nismo istupali...jesu li opet ugrozeni neki vitalni interesiZrinjskiMostar je napisao/la:Vec nekoliko puta ponovljebe greske Dujkovica i manjak srece kostale su nas 3 boda ali idemo dalje,sramota i krajnji bezobrazluk za nepustanje ultrasa treba istupiti iz ove posrane lige i nakaradne drzave.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Davno bi Vi istupili samo da Vas hoce oni tamo preko.ZrinjskiMostar je napisao/la:Vec nekoliko puta ponovljebe greske Dujkovica i manjak srece kostale su nas 3 boda ali idemo dalje,sramota i krajnji bezobrazluk za nepustanje ultrasa treba istupiti iz ove posrane lige i nakaradne drzave.
-
- Kontakt:
Vama je ili igrat ovu ligu il ugasiti klub..sve drugo su samo mokri snovi...jaki ultrasi pravo po pizdi u tz.tu sam ucestvovao.pa zapalise bus pa u po mostara po pizdi.haman danas opet crveni se pizda..znate li ista osim baciti koktel..kada prestanete praviti pizdarije mozda vas ko pusti na stadion..ps.zaboravida ste popili i u rodocu.10 na 50 i opet nula...e ultrasi ultrasi
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
- Kontakt:
Dobro ce te i vi doci ali ova liga i drzava nemaju smisla kad se radi na ovaj nacin...
A objasni mi koji je to nacin? Drzava nema smisla jer su se navijaci umalo pofajtali i murija vratila jedne nazad kuci? Zbog toga? Pa ja sam prvi uglavnom na strani navijaca ali i sam znam kakvi znamo biti, mamimo da nas vrate a fol idemo podrzati klub. Pusti se suplje buraz, tebi drzava nece valjati da svaku tekmu na strani gledas na miru uz besplatan prevoz + kokice, sigurno znas sta zelim reci, to je tvoj problem vec.ZrinjskiMostar je napisao/la:Dobro ce te i vi doci ali ova liga i drzava nemaju smisla kad se radi na ovaj nacin...

Sviju vracaju, svi prave probleme, murija nekad ima pravo kada vrati, nekad nema... zacarani krug. Nisi bio danas u TZ, nisam ni ja, tako da necemo o tome ko je sta uradio i zasto ste vraceni. Bez ljutnje, komentar napisan u najnormalnijoj namjeri, nikoga da izrevoltiram.

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Pa ako vam ne valja ova država što igrate u njoj
Bujrum brate na Metkoviće i kraj priče.Ima nas dovoljno koji ju vole
Uostalom država nema nikakve veze sa neorganizovanom policijom

Pobjeda je bolja od orgazma!
Bolje što su vas i vratili nego da bude opet Vedran. Nije da time nešto prijetim ili slično.
Na stadionu vas imamo gdje smjestit, uslovno je sve, i bilo je spremno obezbjeđenje a sad druge okolnosti su uticale na vraćanje navijača a ne klupska organizacija.
Na stadionu vas imamo gdje smjestit, uslovno je sve, i bilo je spremno obezbjeđenje a sad druge okolnosti su uticale na vraćanje navijača a ne klupska organizacija.
pustit njih do mostara na proljeće i onda ih samo okrenut nazad, ništa lakše
goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.