Doslo vrijeme za naplatuSaltCityAttack je napisao/la:jeli ovo izgorio bus ultrasima?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- moustapha
- Kontakt:
Ma jok vraceni su,al pazi sa stadiona :/ koje ludilo..a ne znam otkud saltu ove informacije. U gradu je sve mirno a tad je najopasnije 
Zadnja izmjena: brazzo, dana/u 30 avg 2014, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
sta je reci sta se desava tamo ? 
Rafael30 je napisao/la:Doslo vrijeme za naplatuSaltCityAttack je napisao/la:jeli ovo izgorio bus ultrasima?kod nji na fb stranici pise da su vraćeni za Mostar
mislim da je ušao jedan dio oko trećine koliko je krenulo
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Prikazuju sjever na areni, govori komentator da su ultrasi to, a majice fukare tuzla hahahaha
Pusti ovog idiota komentatora, jos djeca u majicama fukara ovaj lupeta stigli ultrasi
a ne znam ni ja puno toga jer sam nazalost kuci a ne zelim da sirim dezinformacije
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Samo sto znam da su marice i hitne zujale oko stadiona ko ludebrazzo je napisao/la:Pusti ovog idiota komentatora, jos djeca u majicama fukara ovaj lupeta stigli ultrasia ne znam ni ja puno toga jer sam nazalost kuci a ne zelim da sirim dezinformacije
brazzo je napisao/la:Pusti ovog idiota komentatora, jos djeca u majicama fukara ovaj lupeta stigli ultrasia ne znam ni ja puno toga jer sam nazalost kuci a ne zelim da sirim dezinformacije
gledam preko neta pa nisam dobro vidio. komentator bezmozgovic. isprika od mene....
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jbt, pa Zrinjski nam ne da da disemo.
Sramota je da se branimo ovako na svom terenu.
Pocrkali su.
Sramota je da se branimo ovako na svom terenu.
Pocrkali su.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Samo danas smo igrali odlicno..kad bi uvjek ovao igrali bilo bi beton..Zrinjski je odlicna ekipa ali mislim da smo imali vise od igre ..nekoliko dobrih prilika
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
sta je na kraju jel bilo belaja ili nije

- Omerbavarac
- Kontakt:
Bjezi ba, imali smo strasno puno srece.
Dvije precke i stativa gostiju.
Podsjeti me ovo na nekadasnju Slobodu kada je svaki napad peotivnicke ekipe bio zaustavljen prekrsajem.
Denis nije to sto treba Slobodi ali eto neka ga jos malo.
Pozitivno je sto smo prekinulo crni niz ali ne mogu biti preveliki optimista.
Dvije precke i stativa gostiju.
Podsjeti me ovo na nekadasnju Slobodu kada je svaki napad peotivnicke ekipe bio zaustavljen prekrsajem.
Denis nije to sto treba Slobodi ali eto neka ga jos malo.
Pozitivno je sto smo prekinulo crni niz ali ne mogu biti preveliki optimista.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Igra standardno, al ne treba kukat, 3 boda su tu...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
od 60 minute sam umiro......precka, stativa... imali smo mnogo srece 
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
-
samoposmatram
- Kontakt:
Povratnik u ligu pobijedio proslogodisnjeg prvaka. I onda genijalci se zale na trenera. Sevi tu pamet, ko vam je dade. Cestitke Slobodi i fukarama.
Koliko bolje djelujemo sa Mehanovicem i Musicem, za nadat se da ce ih od sad vise koristit. I kakva zurba ne bi li osjetio makar mali dio podrske
ali ajde i to fino za vidjet, ipak mu je stalo da nesto uradi 
Zrinjski realno bio bolji, imao 2 prečke i jednu stativu, mi smo također imali šansi i odigrali smo dosta bolje nego u prolim utakmicama.
Osvojili smo 3 boda koja realno nisam računao, bio sam zadovoljan i bodom. Slijedi pauza koja će nam goditi pa onda gostujemo Radniku i tu ako uzmemo bodove bit će ko kuća
Osvojili smo 3 boda koja realno nisam računao, bio sam zadovoljan i bodom. Slijedi pauza koja će nam goditi pa onda gostujemo Radniku i tu ako uzmemo bodove bit će ko kuća
Tebi trebaju dioptrijske naočale pod hitno ako ih već nemaš.SaltCityAttack je napisao/la:Samo danas smo igrali odlicno..kad bi uvjek ovao igrali bilo bi beton..Zrinjski je odlicna ekipa ali mislim da smo imali vise od igre ..nekoliko dobrih prilika
Ne bi nam zabili do preksutra da Dujković nije dao poklon ovom vašem.
Unatoč tome, čestitke na 3 boda, čvrsto ste stajali u obrambenom bloku i ako ćete tako protiv svakoga
biti će teško.
Po meni osim radovanovića i lijevog beka nemate neku extra kvalitetu za napadački nogomet.
Ali obrambeno znate odigrat šta treba.
Naši su fulali sve što su mogli.
2 prečke i stativa, još par dobrih udaraca i centaršuteva.
Kad neće- neće.
Idemo dalje..
Obzirom da se igralo bez nekoliko igraca iz prvog tima ,3 boda ODLICNA ,igru brisi bodove pisi .
Trenutno korisnika/ca: Odanideji87 i 7 gostiju.