Doslo vrijeme za naplatuSaltCityAttack je napisao/la:jeli ovo izgorio bus ultrasima?

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Doslo vrijeme za naplatuSaltCityAttack je napisao/la:jeli ovo izgorio bus ultrasima?
Rafael30 je napisao/la:Doslo vrijeme za naplatuSaltCityAttack je napisao/la:jeli ovo izgorio bus ultrasima?kod nji na fb stranici pise da su vraćeni za Mostar
Samo sto znam da su marice i hitne zujale oko stadiona ko ludebrazzo je napisao/la:Pusti ovog idiota komentatora, jos djeca u majicama fukara ovaj lupeta stigli ultrasia ne znam ni ja puno toga jer sam nazalost kuci a ne zelim da sirim dezinformacije
brazzo je napisao/la:Pusti ovog idiota komentatora, jos djeca u majicama fukara ovaj lupeta stigli ultrasia ne znam ni ja puno toga jer sam nazalost kuci a ne zelim da sirim dezinformacije
Tebi trebaju dioptrijske naočale pod hitno ako ih već nemaš.SaltCityAttack je napisao/la:Samo danas smo igrali odlicno..kad bi uvjek ovao igrali bilo bi beton..Zrinjski je odlicna ekipa ali mislim da smo imali vise od igre ..nekoliko dobrih prilika