A ovaj olimpic nas napati u mostaru evo vec cetvrtu godinu zaredom! U gostima ih dobijemo knap a u nas ili x ili poraz! Hajmo taj kasni gol, 3 boda su zlata vrijedna!AlemC85 je napisao/la:po običaju odigramo neriješeno, isto će biti i danas...
ne budi naivan, kakva evropa? Pa bolje je da Zaim i Džafa ponovo zaigraju jer smozadnji put pobijedili Olimpic kada je Zaim igrao, ovi ili ne znaju ili neće ili ih ne zanima igra. Šta je istina to dragi BOG zna. Zato je bolje odmah posvetiti pažnju omladincima da se traže naši momci, koje treba gurati u prvi tim, jer pojedinci već pokazuju da ne znaju ili ne žele da zabiju gol. Mi smo izgubili 4 boda kući, a konkurenti deru i kući i na strani, znači Evropahercegovac236 je napisao/la:Četiri domaće utakmice, četiri boda izgubljena. Ima još dosta da se igra, ali ako se po jutru dan poznaje, ništa od naših želja i ambicija.
Upravu je Alem, sa ovakvim rezultatima i bez klasičnog špica koji mora rjesiti utakmicu, Rodjeni moji daleko smo mi od Evrope.AlemC85 je napisao/la:ne budi naivan, kakva evropa? Pa bolje je da Zaim i Džafa ponovo zaigraju jer smozadnji put pobijedili Olimpic kada je Zaim igrao, ovi ili ne znaju ili neće ili ih ne zanima igra. Šta je istina to dragi BOG zna. Zato je bolje odmah posvetiti pažnju omladincima da se traže naši momci, koje treba gurati u prvi tim, jer pojedinci već pokazuju da ne znaju ili ne žele da zabiju gol. Mi smo izgubili 4 boda kući, a konkurenti deru i kući i na strani, znači Evropahercegovac236 je napisao/la:Četiri domaće utakmice, četiri boda izgubljena. Ima još dosta da se igra, ali ako se po jutru dan poznaje, ništa od naših želja i ambicija.![]()
![]()
Što se prije pomirimo, bit će nam lakše.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.