RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Andrija
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Andrija » 30 avg 2014, 17:14

Goooooool 1:0 Jankovicc :D :D :D :njanjanja: :njanjanja:

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 30 avg 2014, 17:15

Tako je janka! Konacno da povedemo na vrijeme, sad lagano brze kontre do kraja i 3-0! :twisted:

hercegovac236
Kontakt:

Post Postao/la hercegovac236 » 30 avg 2014, 17:31

Dobar rezultat na poluvremenu. Ovdje se moraju upisati tri boda. Naprijed Rođeni.

salmy

Post Postao/la salmy » 30 avg 2014, 17:43

U drugom poluvremenu ih treba dokrajcit i slozit im bar 2 komada. Samo da se ne povučemo i ne zadovoljimo se sa 1:0, to bi bilo pogubno.
Sad ce Jusubeg lagano predavanje i motivacija do konacne pobjede.
Forza Rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :clap: :clap: :clap:
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

hercegovac236
Kontakt:

Post Postao/la hercegovac236 » 30 avg 2014, 17:52

Sranje

Andrija
Kontakt:

Post Postao/la Andrija » 30 avg 2014, 17:55

Pa ne mogu vjerovat autogol Pejiću. :crazy: Nadam se da cemo to dobit do kraja :pray:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 30 avg 2014, 18:00

po običaju odigramo neriješeno, isto će biti i danas... :twisted:

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 30 avg 2014, 18:02

AlemC85 je napisao/la:po običaju odigramo neriješeno, isto će biti i danas... :twisted:
A ovaj olimpic nas napati u mostaru evo vec cetvrtu godinu zaredom! U gostima ih dobijemo knap a u nas ili x ili poraz! Hajmo taj kasni gol, 3 boda su zlata vrijedna!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 30 avg 2014, 18:14

qurac smo od ekipe, kad se ovako patimo, nikada više igre kao u vrijeme Odovića, nažalost, može te se ljutiti koliko god hoćete, mi nemamo igru, čim se ovako patimo, možda griješim, ali kako stvari stoje, nemamo igru i gotovo.

Kaže ovaj da je Pejić postigao nesvakidašnji autogol, eh dobro nas je krenulo...a evo konkkurenti vode, Željo, Slavija...

EDIT 1:1...

Rezime, ekipa nam je nespremna čim nam se u 2 minute povrijede dvojica bitnih igrača, pa se pitam šta oni rade na tim treninzima, odnosno da li išta rade? Čini mi se da pojedince boli qurac za Velež, jer ovom igrom se preslikava situacija iz prošle i pretprošle sezone, pa tako ubuduće molim sve u klubu da ne govore da idemo na Evropu, jer mi NEMAMO IGRU ZA ISTU, i to je istina. Bitno je izgleda ne ispasti iz lige, ili šta? :twisted:
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 30 avg 2014, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.

hercegovac236
Kontakt:

Post Postao/la hercegovac236 » 30 avg 2014, 18:30

Četiri domaće utakmice, četiri boda izgubljena. Ima još dosta da se igra, ali ako se po jutru dan poznaje, ništa od naših želja i ambicija. :(

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 30 avg 2014, 18:41

hercegovac236 je napisao/la:Četiri domaće utakmice, četiri boda izgubljena. Ima još dosta da se igra, ali ako se po jutru dan poznaje, ništa od naših želja i ambicija. :(
ne budi naivan, kakva evropa? Pa bolje je da Zaim i Džafa ponovo zaigraju jer smozadnji put pobijedili Olimpic kada je Zaim igrao, ovi ili ne znaju ili neće ili ih ne zanima igra. Šta je istina to dragi BOG zna. Zato je bolje odmah posvetiti pažnju omladincima da se traže naši momci, koje treba gurati u prvi tim, jer pojedinci već pokazuju da ne znaju ili ne žele da zabiju gol. Mi smo izgubili 4 boda kući, a konkurenti deru i kući i na strani, znači Evropa :wave: :wave:

Što se prije pomirimo, bit će nam lakše.

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 30 avg 2014, 18:58

Sta reci, po ko zna koji put sami sebi uzimamo bodove. Olimpic dobra ekipa, ali danas nisu nista pokazali, sanse ljudi nisu imali. Prvo poluvrijeme odlicno odigrano, dosta kratkih pasova, super go iz kontre, a onda dvije povrede pred kraj poluvremena, Haurdic i Blagojevic, sto se osjetilo u drugom dijelu, posebno izostanak Blagojevica. Drugo poluvrijeme dosta sporiji tempo, mi napadali ali jalovo i onda nesporazum Peje i golmana i 1:1 :( Do kraja smo pokusavali par puta preko Anija i Vlade, Janko stativu pogodio, al kad nece nece, dzaba je. Mislim da smo utakmicu morali rijesiti u prvom, jer imali smo prilike, a Olimpic zbunjen, razbijen, samo jos da smo ih dokrajcili.
P.S. Nadam se da je sa Maletom sve uredu, dobio je strasan udarac u glavu.
I jos nesto, svaka cast za Red Army, odavno bolje navijanje nije bilo, bez psovki, provokacija, samo za svoj klub grla i dlanovi :thumbup:

Forza Velez!
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Genius06
Kontakt:

Post Postao/la Genius06 » 30 avg 2014, 19:13

Evo, s utakmice. Promuk'o, mokar k'o cep, ali ne zalim ni sekunde.
- Igra, po meni ODLIČNA. U prvih nekoliko minuta, 2-3 sanse u milimetar, pred kraj stativa. Kornera imali kamaru, ali sve slabo. Kontre trcali odlicno, a igru i nismo mogli graditi, s obzirom da se Olimpic 'zatvorio' tako sto nisu ispucavali lopte, nego je povedu do centra, pa je izgube ili je nabiju pa gdje puklo da puklo. Maletic ranije izasao, a da je ostao dobili bi ih 2-3 razlike, jer se vidjelo koliko smo im problema pravili po desnoj strani i tako zabili i go. I jednom, samo jednom prodju, ubace i onda autogo :wtf: :puke: :silent: Po meni, nije nista izgubljeno, iako da smo pobijedili ovu uktamicu, drzali bi korak za vodecim. Slavija ce ispasti iz utrke, a ova ekipa Olimpica isto! Znaci, uvijek (od prosle sezone ista mana) nam se desi da kada trebamo uciniti onaj zadnji korak i iskorak mi padnemo. Ipak, neki konkurenti su izgubili, a najvjerovatnije je da ce se samo Široki i Sarajevo odvojiti previse. Ima jos da se igra, a od sad pa do kraja polusezone moramo POBIJEDITI DOMACE utakmice, a iz gostiju odnijeti sta god. Jer, neko prospe bodove tako sto izgubi, a mi tako sto odigramo izjednaceno po 3-4 puta s ekipama koje trebamo razbiti. Navijaci isto odlicni. E, sad...
Da ovo nije forum, odnosno da nema 'vakih pravila, svasta bih rekao ovim sminkerima koji mi masu iz kafica, onim ljudima u savezu koji sad slave, jer misle da smo propali, mozda malo i sudiji, ...
Nista, odmoriti uz repku, a onda mobilizacija armija, SVI U ŠIROKI!!!

FORZA VELEŽ

salmy

Post Postao/la salmy » 30 avg 2014, 19:19

AlemC85 je napisao/la:
hercegovac236 je napisao/la:Četiri domaće utakmice, četiri boda izgubljena. Ima još dosta da se igra, ali ako se po jutru dan poznaje, ništa od naših želja i ambicija. :(
ne budi naivan, kakva evropa? Pa bolje je da Zaim i Džafa ponovo zaigraju jer smozadnji put pobijedili Olimpic kada je Zaim igrao, ovi ili ne znaju ili neće ili ih ne zanima igra. Šta je istina to dragi BOG zna. Zato je bolje odmah posvetiti pažnju omladincima da se traže naši momci, koje treba gurati u prvi tim, jer pojedinci već pokazuju da ne znaju ili ne žele da zabiju gol. Mi smo izgubili 4 boda kući, a konkurenti deru i kući i na strani, znači Evropa :wave: :wave:

Što se prije pomirimo, bit će nam lakše.
Upravu je Alem, sa ovakvim rezultatima i bez klasičnog špica koji mora rjesiti utakmicu, Rodjeni moji daleko smo mi od Evrope.
Eno Radovanovic iz Slobode spuca konama golcinu i rjesi utakmicu.
E takav profil igrača treba Veležu, al **** ga to je do struke. Nevalja ovo nista :nene: :nene:
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 30 avg 2014, 19:21

Navijanje je danas bilo po meni ekstra. Solidan broj raje koji mora da se proširuje, zbog njih je ovo trebalo pobijediti i možda da se svi presele iduće kolo u Široki, ali šteta.

Ani je za klasu lošiji u odnosu na prošlu sezonu, Peja odradio ekstra tekmu prije gola, poslije gola mu je moral pao vidilo se.

Igrači su nespremni jer je Feja bio primoran izvršiti sve 3 izmjene radi povrede. Nemojte mi pričati o Evropskom Veležu, jer se današnji Olimpic bez šuta po golu morao dobiti, znači MORAO

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 30 avg 2014, 19:46

Nemojte raja sada i drvljem i kamenjem, pa jos nista nije izgubljeno, ekipa ocigledno igra dobro, jos trazi proslogodisnju formu, fali ta zavrsnica a i malo srece. Po tabeli, prva ekipa nam bjezi 3 boda, to je jos nista. sve je to mala razlika medju ekipama, svak moze da izgubi i svako ce prosipati bodove.
Slazem se jedino da nam ocigledno treba napadac gore koji daje gol i kad treba i kad netreba. To je nasa najgora tacka.

Forza Velez!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 30 avg 2014, 19:51

Samo strpljenje .. bit ce ovo dobro ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 30 avg 2014, 20:10

Ključni trenutak je izlazak Blagojevića, Nažalost momak nije bio dovoljno spreman za ovu vrućinu. A Blagojević je u ovom trenutku najbolji veležov igrač.
Prvo poluvrijeme je inače bilo najbolje od Veleža ove sezone, trebali smo voditi sa najmanje dva gola razlike. Olipmik nije imao čiste šanse na utakmici i zaista jedan vrlo slučajan gol (doduše Pejina greška, uonoj situaciji se lopta izbija u korner a ne vraća golmanu).
Suštinski u odnsou na prošlu sezonu fali nam Šefko i fali nam Ani. Nadam se da će u ovoj pauzi se učiniti dodatni napori da se digne forma nekih igrača, prevashodno Hebibovića jer nam je on praktički najvažniji igrač. Mislim da je u drugom poluvremenu pokazivao naznake laganog vraćanja u formu, bio je bolji nego protiv Mladosti i protiv Čelika.

Raduje dobra igra Vlade, po meni najbolji terenu, Zvonke takođe solidan danas, mislim da je i ova utakmica pokazala da Mujo više nema mjesta na terenu.

I da, ono što se pokazuje je da je prelazni rok slabo odrađen, pojačanja koja su nam došla jednostavno ne prave razliku.

I mislim da ne treba sada dizati neku dreku zbog rezultata, uvjeren sam da nam igra može biti samo bolja, fale nam dva tri boda, ali mislim da nije nenadoknadivo. Duboko sam uvjeren da bi najgora stvar za nasbila sada početi.
hajku na trenera.

I da, ovi momci na RA tribini su bili sasvim ok, ali kao stari vuk, moram reći da je nedostajao pritisak sa trbina u zadnjih petanest minuta.....doduše, ja tu više krivim dedarsku tribinu koja je trebala povući da se taj pritisak napravi.....

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 30 avg 2014, 20:14

Dobar kondicioni trener, dobar centarfor i dobra zamjena za Blagojevića, 3 stvari onako od oka gledajući današnju utakmicu mi padaju na pamet. Od autogola Pejinog mi nismo izvršili kvalitetan presing na njihovu zadnju liniju a to se desilo oko 50-e minute. Znači, tu debelo nešto ne štima.

Povrede su ovu utakmicu također diktirale igru jer su sve 3 izmjene bile prisilne ali ipak baziranje na jednom igraču oko kojeg se vrti sve, i ne imati rezervni plan u slučaju njegovog izostanka je poprilično neozbiljno. Nešto se pokušavalo preko krila, ali sve je to bilo jalovo.

Za kraj da pozdravim ekipu koju sam danas upoznao @titu, @RedOne, i @rodjenisa.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 30 avg 2014, 20:40

A u pm, Olimpic je bez šuta prema golu danas izvukao neriješeno.Rezultatski smo trebali dobiti jer je Olimpic loš bio ali igrom mi još nismo ekipa koja juriša na Evropu.Nešto nije posloženo da valja, nešto fali.Vladavić iako se vidi da nije spreman 100% najviše se trudio, pojedini igrači su više šetali nego trčali.Blagojević je naš najbolji igrač trenutno i bez njega je ekipa bezidejna.Pejić nije igrač za prvog tima, koliko ga god raja volila.Još u kadetima se igrači uče da se lopta nikad ne vraća u okvir gola, one greške profesionalci nesmiju praviti!
Ja se samo nadam da ćemo popravit igru i da će zimus dovest tog pravog centarfora **** mu mater više.Pa dozla da je ptičije mlijeko pa ga nemogu nigdje nać! :evil:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.