P.S. Nadam se da je sa Maletom sve uredu, dobio je strasan udarac u glavu.
I jos nesto, svaka cast za Red Army, odavno bolje navijanje nije bilo, bez psovki, provokacija, samo za svoj klub grla i dlanovi
Forza Velez!
Upravu je Alem, sa ovakvim rezultatima i bez klasičnog špica koji mora rjesiti utakmicu, Rodjeni moji daleko smo mi od Evrope.AlemC85 je napisao/la:ne budi naivan, kakva evropa? Pa bolje je da Zaim i Džafa ponovo zaigraju jer smozadnji put pobijedili Olimpic kada je Zaim igrao, ovi ili ne znaju ili neće ili ih ne zanima igra. Šta je istina to dragi BOG zna. Zato je bolje odmah posvetiti pažnju omladincima da se traže naši momci, koje treba gurati u prvi tim, jer pojedinci već pokazuju da ne znaju ili ne žele da zabiju gol. Mi smo izgubili 4 boda kući, a konkurenti deru i kući i na strani, znači Evropahercegovac236 je napisao/la:Četiri domaće utakmice, četiri boda izgubljena. Ima još dosta da se igra, ali ako se po jutru dan poznaje, ništa od naših želja i ambicija.![]()
![]()
Što se prije pomirimo, bit će nam lakše.
Evo Olimpicovi igrači na večeri u restoranu gdje radim,ma ljudi se nogom u guzicu udaraju od dragosti jer su i oni svjesni da nisu šanse imali.Na tekmu nemam puno prigovora bar ono što sam gledo a izaš'o sam malo prije gola Olimpica hebiga mor'o na rađu.Valjda ćemo naći i tog napadača u pm.anel81m je napisao/la:A u pm, Olimpic je bez šuta prema golu danas izvukao neriješeno.Rezultatski smo trebali dobiti jer je Olimpic loš bio ali igrom mi još nismo ekipa koja juriša na Evropu.Nešto nije posloženo da valja, nešto fali.Vladavić iako se vidi da nije spreman 100% najviše se trudio, pojedini igrači su više šetali nego trčali.Blagojević je naš najbolji igrač trenutno i bez njega je ekipa bezidejna.Pejić nije igrač za prvog tima, koliko ga god raja volila.Još u kadetima se igrači uče da se lopta nikad ne vraća u okvir gola, one greške profesionalci nesmiju praviti!
Ja se samo nadam da ćemo popravit igru i da će zimus dovest tog pravog centarfora **** mu mater više.Pa dozla da je ptičije mlijeko pa ga nemogu nigdje nać!
emil02in je napisao/la:Evo Olimpicovi igrači na večeri u restoranu gdje radim,ma ljudi se nogom u guzicu udaraju od dragosti jer su i oni svjesni da nisu šanse imali.Na tekmu nemam puno prigovora bar ono što sam gledo a izaš'o sam malo prije gola Olimpica hebiga mor'o na rađu.Valjda ćemo naći i tog napadača u pm.anel81m je napisao/la:A u pm, Olimpic je bez šuta prema golu danas izvukao neriješeno.Rezultatski smo trebali dobiti jer je Olimpic loš bio ali igrom mi još nismo ekipa koja juriša na Evropu.Nešto nije posloženo da valja, nešto fali.Vladavić iako se vidi da nije spreman 100% najviše se trudio, pojedini igrači su više šetali nego trčali.Blagojević je naš najbolji igrač trenutno i bez njega je ekipa bezidejna.Pejić nije igrač za prvog tima, koliko ga god raja volila.Još u kadetima se igrači uče da se lopta nikad ne vraća u okvir gola, one greške profesionalci nesmiju praviti!
Ja se samo nadam da ćemo popravit igru i da će zimus dovest tog pravog centarfora **** mu mater više.Pa dozla da je ptičije mlijeko pa ga nemogu nigdje nać!
anel81m je napisao/la:emil02in je napisao/la:Evo Olimpicovi igrači na večeri u restoranu gdje radim,ma ljudi se nogom u guzicu udaraju od dragosti jer su i oni svjesni da nisu šanse imali.Na tekmu nemam puno prigovora bar ono što sam gledo a izaš'o sam malo prije gola Olimpica hebiga mor'o na rađu.Valjda ćemo naći i tog napadača u pm.anel81m je napisao/la:A u pm, Olimpic je bez šuta prema golu danas izvukao neriješeno.Rezultatski smo trebali dobiti jer je Olimpic loš bio ali igrom mi još nismo ekipa koja juriša na Evropu.Nešto nije posloženo da valja, nešto fali.Vladavić iako se vidi da nije spreman 100% najviše se trudio, pojedini igrači su više šetali nego trčali.Blagojević je naš najbolji igrač trenutno i bez njega je ekipa bezidejna.Pejić nije igrač za prvog tima, koliko ga god raja volila.Još u kadetima se igrači uče da se lopta nikad ne vraća u okvir gola, one greške profesionalci nesmiju praviti!
To se zove ljubav prema Veležu, dođeš bar da pola utakmice odgledaš ako nemožeš cijelu, i to iz Jablanice.
Svaka čast care!
opet najavljujete kao i svake godine pa vas "smekšamo"rodjak je napisao/la:Sta se moze,opet nismo uspjeli uzeti sve bodove,neki nas i pehovi snasli i sa crvenim kartonima i sa povredama,a evo sada i sa bezveznim autogolovima.Nista idemo dalje jos jace,jos bolje sad uzeti 3 boda u Sirokom i eto nas u vrhu.Valjda ce se i Maleta i Haurdic pa i Merzic oporaviti za ove 2 sedmice reprezentativne pauze.Bit ce pehova i na suparnickim stranama,nadam se vec sad naredno kolo u Sirokom.
FORZA VELEZ
P.S.Dje mi je ona mala djavolica cekam da vidim izvjestaj,jer mi ona najbolje da sliku sa terena
Sumnjam da će ti biti nekog vele izvještaja. Danas nije imala tako dobar pregled utakmicerodjak je napisao/la:
P.S.Dje mi je ona mala djavolica cekam da vidim izvjestaj,jer mi ona najbolje da sliku sa terena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.