yebem mu misa vi opet o teorijama zavjere,onaj nadrkan,onaj ljut,sve katastrofa,raspad sistema,jos nas niko ne voli u savezu,sudije rade protiv nas

.
Istina je da imamo problema sa realizacijom iako mozda ne igramo lose.(a imali smo i ovih pehova sa crvenim kartonima i povredama pa evo sad i autogolovima

)
Trebalo bi se upirati prstom na nekoliko objektivnih gresaka koje postoje a struka ih je nacinila ,a jedna od najvecih je sljedeca:Na osnovu cega je doveden Popovic kad je dao 0 golova za Novi Pazar(a mi ga doveli da za nas postize golove)Greska koja kosta klub i neko mora prihvatiti odgovornost.Nudio nam se Radovanovic,koji je,svi znamo,solidan centarfor,i dobar skok igrac.(eto i danas dade fin gol zrinjskom)Sta je presudilo da se on ne dovede a dovede ovaj kloc popovic.Sumnjam da je Radovanovic bio preskup jer da je tako ne bi ga ni Sloboda mogla platiti koja je mozda u goroj situaciji od nas.Pa transfer Letica(koji je bio pod ugovorom sa nama ),niko nista nije objasnio sta se tu desilo(nekako puno tajnovito),pa sta se desi sa golmanom Djokicem,pa ima jos da ne nabrajam.
Dakle imamo mi nasih gresaka i sto se tice dovodjenja i odvodjenja igraca i sto se tice pojedinih djelova igre(realizacija,dok nam je odbrana pa i sredina terena solidna)trebali bi se usmjeriti na to sa dobronamjernim kritikama kako bi se te stvari popravile,pa onda razmisljati o nekim teorijama zavjere.(alergican sam na teorije zavjere jer samo unose negativnu energiju i u klub i medju navijace

)
Mene ohrabruje to sto ne igramo lose,koliko toliko se puno vise trci nego ranijih godina(fali doza agresivnosti narocito na gostujucem terenu i ta yebena realizacija

)i sto se stvara dosta sansi na utakmici.Mora ih Feja nauciti kako hladnokrvno da zavrse akciji,cesto su brzopleti u zavrsnici.
Idemo malo pozitivno razmisljati.Neki nas ovdje vec odpisuju iz borbe za Evropu a tek 6 kolo proslo

,bola pa mi sa pobjedom u Sirokom opet dolazimo u sami vrh,a sto ne bi pobjedili Siroki,ta nisu Barca pa da odskacu puno od nas.Oni jesu kvalitetniji ali mi ako budemo 100% dobri kako mozemo biti mi mozemo i pobediti.A ima jos 24 kola bit ce i medjusobnih susreta izmedju vodecih ekipa,a bit ce i prosutih bodova ko sto je danas uradio zrinjski(a plus gdje je Kup).Ne dozvolite da vas jedan ili dva malo losija rezultata izbaci iz takta.Idemo dalje i naditi se najboljem,a u medjuvremenu vrsiti pozitivan pritisak prema klubu da se nedostatci isprave.
FORZA VELEZ

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA