ja ti kazem PastrVa druze, treba samo igrati i u hodu popravljati nedostatke,nadoci ce mo mi.Navijaci se ne trebaju razocaravati nakon nesto losija nekolika rezultata,pa i ostali ce to imati.Zeljo je recimo izgubio kuci,zrinjski danas,Siroki ce izgubiti sljedece koloRezervniGolman je napisao/la:Ma rodjak da nam je do polusezone kasnit do 4-5-6 bodova za mjestom koje vodi u evropu bili bi ko na konju. Rijesit na polusezoni pozicije koje skripe i idemo. Bola svi konkurenti nam dolaze. Željo Široki Sarajevo Borac zriNJskiN
Rodjak druže kakva predaja,pa ja sam preživio i govorio biće to dobro i nakon Lukavca i nakon Trebinjarodjak je napisao/la:ja ti kazem PastrVa druze, treba samo igrati i u hodu popravljati nedostatke,nadoci ce mo mi.Navijaci se ne trebaju razocaravati nakon nesto losija nekolika rezultata,pa i ostali ce to imati.Zeljo je recimo izgubio kuci,zrinjski danas,Siroki ce izgubiti sljedece koloRezervniGolman je napisao/la:Ma rodjak da nam je do polusezone kasnit do 4-5-6 bodova za mjestom koje vodi u evropu bili bi ko na konju. Rijesit na polusezoni pozicije koje skripe i idemo. Bola svi konkurenti nam dolaze. Željo Široki Sarajevo Borac zriNJskiNi tako to nikog nece moci mimoici.Mi kao navijaci moramo "drukati" do zadnjeg kola,nema nikakve predaje,i bez obzira na rezultat.
![]()
FORZA RODJENI
S oba ova misljenja se slazem jer u njima lezi istina.Dakle svjesni smo da smo mogli i bolje do sad,ali isto tako nista nije izgubljeno.Bice ovde jos borbe,nemoze me niko ubjediti da smo losi,igramo dobro i vjerujem da ce nam se negdje vratiti i rezultatski.Sad slijede odlucujuce utakmice za ovaj dio prvenstva i treba nam samo jedna gostujuca pobjeda,a mozemo do nje siguran sam.I kako rece @rodjak mi moramo biti uz Rodjene i vjerovati u njihrodjak je napisao/la:ja ti kazem PastrVa druze, treba samo igrati i u hodu popravljati nedostatke,nadoci ce mo mi.Navijaci se ne trebaju razocaravati nakon nesto losija nekolika rezultata,pa i ostali ce to imati.Zeljo je recimo izgubio kuci,zrinjski danas,Siroki ce izgubiti sljedece koloRezervniGolman je napisao/la:Ma rodjak da nam je do polusezone kasnit do 4-5-6 bodova za mjestom koje vodi u evropu bili bi ko na konju. Rijesit na polusezoni pozicije koje skripe i idemo. Bola svi konkurenti nam dolaze. Željo Široki Sarajevo Borac zriNJskiNi tako to nikog nece moci mimoici.Mi kao navijaci moramo "drukati" do zadnjeg kola,nema nikakve predaje,i bez obzira na rezultat.
![]()
FORZA RODJENI
Ma nemoj ba Refko lupat bezze, trenet nam je extra samo je problem sto nema veci izbor igraca.refko je napisao/la:vecina vas ako kaze da je zadovoljna dosadasnjim rezultatima,ja cu reci da nisam ..jer mi smo kuci igrali 4 tekme,i to ne sa nekim jakim timovima(kao sto su=sarajevo,zeljo ,siroki,zrinjski )i da smo samo 2 dobili i to nazor--radnik i travnik...moje misljenje je da ovaj tim na celu sa trenerom(koji nije neki trener,---za mene)moze maksimalno da bude od 5-8 mjesta,......europa je nam jos daleko--moje misljenje.
voli vas vas dobojlija moji RODJENI ma gdje bili
Genius06 je napisao/la:Halo bola! Kakvo otpisivanje Evrope, sta vam je?! Pa da Sarajevo i pobjedi obe utakmice, opet nam fali 4 boda do prvog mjesta. Naredno kolo (nadam se da ce se svi oporaviti, a zna li neko je li i Nikolic dobio 2 ili 1 utakmice suspenzije?) se vracaju svi i svi igraci su na raspolaganju.
Ljudi nisu izgubili 5 mjeseci i sad bi mi trebali govoriti kako nesto ne valja. Naredno kolo Siroki, pa Slavija, pa komsije. Znaci 3 kola i 3 utakmice sa direktnim protivnicima na tabeli i za Evropu (za sada). Ja vjerujem da mozemo ostati neporazeni i poslije 9. kola. A to bi bilo odlicno. Onda dolaze slabe ekipe kuci, a u gostima sta se uzme. Uprava ako je imala gresaka, ne mozete reci to odmah sada, nego ako ne ostvare bolji plasman od prosle sezone. De malo, znam da ste nervozni (k'o i ja), jer nam treba pobjeda, a idemo u Lišticu, ali ako smo bili optimisti ovih 20 godina po ledinama, u nikakvim uslovima, sa lopovima, u 2. ligama, pa opet govorili bice udure, necemo valjda sad, kad smo stali na noge i fali nam koji bod da odemo u Evropu, sve pokvariti. Ma daaaj! Ohladite sad uz repku, pa idemo SVI U ŠIROKI!
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
Bola što se stidiš fino reci da si bio na utakmici,gdje si bio iza gola sa RAjom?crnov je napisao/la:Ima li tko sliku od forumasa jucer iza gola?Tko je zajeb... tko je ispao papak pa nije dosao?
Hajmo imenujte ga!
Pa ista stvar sa Nikolicem u Zenici.Prestrogo,i definitivno imamo probleme sa sudjenjem,nisam od onih koji ce odma reci da je to planski ali brate previse s.e.r.u do sada.Valjda nas prodju ovi pehovi pa da se dovranisemo konacnozizu1991 je napisao/la:Levatina mu ni zuti ne dade, a za sta Maleti na Kosevu dadose zuti karton.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.