AlfredBorden je napisao/la:malo nosena, kao nova, dobio od tetke iz njemacke
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
- IlPrincipe
- Kontakt:
Koliko para ?? ja sam ozbiljan kupac, ajd odg na pp
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- samo_lijevo
- Kontakt:
odlicno
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
sto se tice te karirane crvene kosulje, mozete je na ebayu kupiti za nesto skroz malo, mislim da nije vise od 15-ak KM. Materijal je malo podeblji i bas prijatan...
Donnie Darko je napisao/la:Ne razumijem šta je privlačno kod ovih uskih hlača. Nit je lijepo za oko, nit je udobno.
istog sam mišljenja
ja kupio starke 1998., još ih imam,istina obučem ih par puta u godini,a i dale su svoje,raspadaju se polako
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ne znam brate sta bih ti rekao.filip13 je napisao/la:ja kupio starke 1998., još ih imam,istina obučem ih par puta u godini,a i dale su svoje,raspadaju se polako
Koliko je ozbiljno to raspadanje?
Licno,ja bih se zalio za takvo nesto,mislim vec se nakon 16 godina pocele raspadati :/
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
schweinsteiger je napisao/la:Ne znam brate sta bih ti rekao.filip13 je napisao/la:ja kupio starke 1998., još ih imam,istina obučem ih par puta u godini,a i dale su svoje,raspadaju se polako
Koliko je ozbiljno to raspadanje?
Licno,ja bih se zalio za takvo nesto,mislim vec se nakon 16 godina pocele raspadati :/
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
mislio sam uložiti žalbu prodavnici u sarajevu u kojoj su kupljene negdje na ferhadiji ali ne znam više koja je tačno prodavnica u pitanju
Ovo me vrati u poslijeratni period kad je svako imao nešto sa obilježjem Bullsa. Ili ruksak, ili šorc, dres...
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
prodavnica se raspala, a starke još živefilip13 je napisao/la: mislio sam uložiti žalbu prodavnici u sarajevu u kojoj su kupljene negdje na ferhadiji ali ne znam više koja je tačno prodavnica u pitanju
Pustiću sunce da topi ljubav!
hoshafka je napisao/la:prodavnica se raspala, a starke još živefilip13 je napisao/la: mislio sam uložiti žalbu prodavnici u sarajevu u kojoj su kupljene negdje na ferhadiji ali ne znam više koja je tačno prodavnica u pitanju
na žalost
- StephanEl92
- Kontakt:
Pozz ljudi ima li u mostaru igdje kupiti zx flux od adidasa?ili mozda da narucim s neke stranice, a da me ne dodju 500km? Pozz 
Sent from my GT-I5800 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I5800 using Tapatalk 2
Forza Milan
Posto je bilo rijeci o hlacama,evo sta je meni mjera,znaci Asmiru ide cista desetka za hlace (sem natrpanih dzepova)
Normalno da je rijec o skupljim hlacama,a ne nekim divljim koje se mogu naci po nasim radnjama

Normalno da je rijec o skupljim hlacama,a ne nekim divljim koje se mogu naci po nasim radnjama

e hajmo sad navalite, gdje se imaju ovakve farmerke kupiti 
- AlfredBorden
- Kontakt:
zna covjek sta je dobroCarli je napisao/la:Znači Skinny tole se nose Begoviću.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Neizgledno.AlfredBorden je napisao/la:
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.