Kevin je napisao/la:gledaj, nisam pripadnik nikakve navijačke skupine ali ako savez vrati gostovanja onda policija ima da osigura da skupina bude na stadionu i istu isprati nazad kući..bez obzira o kojoj se skupini radilo..ili ako će biti ovako kako nabrajaš, pa brate, neka uvedu ponovno zabranu gostovanja (apsolutno sam za) i svi mirni..Tuzlak04 je napisao/la:Da je ubijen koji navijač, napravljena šteta, razbijena koja glava bi'l tad bilo smiješno. Ja kao navijač (nisam pripadnik Fukara), ne priželjkujem. Vjeruj da su aktivni navijači očekivali sve što sam nabrajao.Stari računi nisu obračunati i vjerujem da će se kad obračunati. Pamet u glavu i ne kurchi se bez veze jer ima nečeg pozitivnog u vezi vraćanja . Ne znaš kakve bi se sve čeke do grada ili od grada mogle napraviti. Ja samo kad zamislim. Auuuu, kakva bi to bježanija bila sa razbijenim glavama i ne daj Bože šta gore . . . . .Kevin je napisao/la:ako su uvedena gostovanja navijača onda je ovo smiješno što se događa oko vraćanja bilo čijih navijača..
ili opet zabrani ista i gotovo..svi mirni..ionako je ovo natjecanje smiješno dok se netko ne pobrine oko njega i prvo ga smanji, poštuje pravila oko licenci i kažnjava, a ne uvijek neka sranja..liga niti ne krene tamo već problemi, neregularnosti itd
Mislim, nije tema.Kakva ba policija i njihovo osiguravanje. Vidjela se njihova (policija TK,ZD i posavskog kantona) snaga u februaru.Kad pukne