Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
ovi iz zapadnog mostara ograniceni izgleda k obalkon ili je to od malih nogu tkaav odgoj pa ne vide dalje od svog nosa
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Oni su ti od Mostara uglavnom ima možda pokoji mostarac uglavnom Cim, Iliči, Rodoć, Vojno itdfedeltafrotta je napisao/la:ovi iz zapadnog mostara ograniceni izgleda k obalkon ili je to od malih nogu tkaav odgoj pa ne vide dalje od svog nosa
Kakve veze ima islamska država (koji nonsens) s vašim fašizmom i kroacentričnom ideologijom?miki651 je napisao/la:Ti vjeruješ u islamsku državu i to ne kriješ,rodjenisa je napisao/la:I Bosnjacki je eksremizam sto upozoravam ljude na vrijedjanje Bosne i Hercegovine.I to bi se trebalo povezati sa Irakom,Sirijom itd.Tu vasu suplju pricu prosipajte po sijelima i politickim skupovima na kojima se velicaju razne tvorevine i neki likovi o kojima ovdje nije mjesto da se govori.Dakle da vam ponovim
JA MRZIM LJUDE KOJI VRIJEDJAJU MOJU DOMOVINU I TAKVE SMATRAM MOJIM NEPRIJATELJIMA
Ok neka ali što se pravdaš i stidiš tog. Ono javno...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
međugorje ?Veterani je napisao/la:Oni su ti od Mostara uglavnom ima možda pokoji mostarac uglavnom Cim, Iliči, Rodoć, Vojno itdfedeltafrotta je napisao/la:ovi iz zapadnog mostara ograniceni izgleda k obalkon ili je to od malih nogu tkaav odgoj pa ne vide dalje od svog nosa

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Da je ubijen koji navijač, napravljena šteta, razbijena koja glava bi'l tad bilo smiješno. Ja kao navijač (nisam pripadnik Fukara), ne priželjkujem. Vjeruj da su aktivni navijači očekivali sve što sam nabrajao.Stari računi nisu obračunati i vjerujem da će se kad obračunati. Pamet u glavu i ne kurchi se bez veze jer ima nečeg pozitivnog u vezi vraćanja . Ne znaš kakve bi se sve čeke do grada ili od grada mogle napraviti. Ja samo kad zamislim. Auuuu, kakva bi to bježanija bila sa razbijenim glavama i ne daj Bože šta gore .Put do Hercegovine je dug . . . .Kevin je napisao/la:ako su uvedena gostovanja navijača onda je ovo smiješno što se događa oko vraćanja bilo čijih navijača..
ili opet zabrani ista i gotovo..svi mirni..ionako je ovo natjecanje smiješno dok se netko ne pobrine oko njega i prvo ga smanji, poštuje pravila oko licenci i kažnjava, a ne uvijek neka sranja..liga niti ne krene tamo već problemi, neregularnosti itd
inače slove kao zajebaniji u BiH. Reko bi po prici coek, zakucali prozore, iskopali kalasnjikove i cekaju da mostarci dodu u gradTuzlak04 je napisao/la:Da je ubijen koji navijač, napravljena šteta, razbijena koja glava bi'l tad bilo smiješno. Ja kao navijač (nisam pripadnik Fukara), ne priželjkujem. Vjeruj da su aktivni navijači očekivali sve što sam nabrajao.Stari računi nisu obračunati i vjerujem da će se kad obračunati. Pamet u glavu i ne kurchi se bez veze jer ima nečeg pozitivnog u vezi vraćanja . Ne znaš kakve bi se sve čeke do grada ili od grada mogle napraviti. Ja samo kad zamislim. Auuuu, kakva bi to bježanija bila sa razbijenim glavama i ne daj Bože šta gore . . . . .Kevin je napisao/la:ako su uvedena gostovanja navijača onda je ovo smiješno što se događa oko vraćanja bilo čijih navijača..
ili opet zabrani ista i gotovo..svi mirni..ionako je ovo natjecanje smiješno dok se netko ne pobrine oko njega i prvo ga smanji, poštuje pravila oko licenci i kažnjava, a ne uvijek neka sranja..liga niti ne krene tamo već problemi, neregularnosti itd
goveđigulašmajka
gledaj, nisam pripadnik nikakve navijačke skupine ali ako savez vrati gostovanja onda policija ima da osigura da skupina bude na stadionu i istu isprati nazad kući..bez obzira o kojoj se skupini radilo..ili ako će biti ovako kako nabrajaš, pa brate, neka uvedu ponovno zabranu gostovanja (apsolutno sam za) i svi mirni..Tuzlak04 je napisao/la:Da je ubijen koji navijač, napravljena šteta, razbijena koja glava bi'l tad bilo smiješno. Ja kao navijač (nisam pripadnik Fukara), ne priželjkujem. Vjeruj da su aktivni navijači očekivali sve što sam nabrajao.Stari računi nisu obračunati i vjerujem da će se kad obračunati. Pamet u glavu i ne kurchi se bez veze jer ima nečeg pozitivnog u vezi vraćanja . Ne znaš kakve bi se sve čeke do grada ili od grada mogle napraviti. Ja samo kad zamislim. Auuuu, kakva bi to bježanija bila sa razbijenim glavama i ne daj Bože šta gore . . . . .Kevin je napisao/la:ako su uvedena gostovanja navijača onda je ovo smiješno što se događa oko vraćanja bilo čijih navijača..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Shvati kako hoćeš.rigotina je napisao/la:inače slove kao zajebaniji u BiH. Reko bi po prici coek, zakucali prozore, iskopali kalasnjikove i cekaju da mostarci dodu u gradTuzlak04 je napisao/la:Da je ubijen koji navijač, napravljena šteta, razbijena koja glava bi'l tad bilo smiješno. Ja kao navijač (nisam pripadnik Fukara), ne priželjkujem. Vjeruj da su aktivni navijači očekivali sve što sam nabrajao.Stari računi nisu obračunati i vjerujem da će se kad obračunati. Pamet u glavu i ne kurchi se bez veze jer ima nečeg pozitivnog u vezi vraćanja . Ne znaš kakve bi se sve čeke do grada ili od grada mogle napraviti. Ja samo kad zamislim. Auuuu, kakva bi to bježanija bila sa razbijenim glavama i ne daj Bože šta gore . . . . .Kevin je napisao/la:ako su uvedena gostovanja navijača onda je ovo smiješno što se događa oko vraćanja bilo čijih navijača..
zašto se uopšte trudiš da objasniš ..Tuzlak04 je napisao/la:Shvati kako hoćeš.
Kevin je napisao/la:gledaj, nisam pripadnik nikakve navijačke skupine ali ako savez vrati gostovanja onda policija ima da osigura da skupina bude na stadionu i istu isprati nazad kući..bez obzira o kojoj se skupini radilo..ili ako će biti ovako kako nabrajaš, pa brate, neka uvedu ponovno zabranu gostovanja (apsolutno sam za) i svi mirni..Tuzlak04 je napisao/la:Da je ubijen koji navijač, napravljena šteta, razbijena koja glava bi'l tad bilo smiješno. Ja kao navijač (nisam pripadnik Fukara), ne priželjkujem. Vjeruj da su aktivni navijači očekivali sve što sam nabrajao.Stari računi nisu obračunati i vjerujem da će se kad obračunati. Pamet u glavu i ne kurchi se bez veze jer ima nečeg pozitivnog u vezi vraćanja . Ne znaš kakve bi se sve čeke do grada ili od grada mogle napraviti. Ja samo kad zamislim. Auuuu, kakva bi to bježanija bila sa razbijenim glavama i ne daj Bože šta gore . . . . .Kevin je napisao/la:ako su uvedena gostovanja navijača onda je ovo smiješno što se događa oko vraćanja bilo čijih navijača..
Mislim, nije tema.Kakva ba policija i njihovo osiguravanje. Vidjela se njihova (policija TK,ZD i posavskog kantona) snaga u februaru.Kad pukne

pa ne bola, imate li vi policiju u tuzli uopce? kolko ih je bilo angazirano na osiguravanju utakmice?Tuzlak04 je napisao/la:Shvati kako hoćeš.rigotina je napisao/la:inače slove kao zajebaniji u BiH. Reko bi po prici coek, zakucali prozore, iskopali kalasnjikove i cekaju da mostarci dodu u gradTuzlak04 je napisao/la:
Da je ubijen koji navijač, napravljena šteta, razbijena koja glava bi'l tad bilo smiješno. Ja kao navijač (nisam pripadnik Fukara), ne priželjkujem. Vjeruj da su aktivni navijači očekivali sve što sam nabrajao.Stari računi nisu obračunati i vjerujem da će se kad obračunati. Pamet u glavu i ne kurchi se bez veze jer ima nečeg pozitivnog u vezi vraćanja . Ne znaš kakve bi se sve čeke do grada ili od grada mogle napraviti. Ja samo kad zamislim. Auuuu, kakva bi to bježanija bila sa razbijenim glavama i ne daj Bože šta gore . . . . .
goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Zar Vi stvarno mislite da ce policija da ako iole uoci da bi moglo bit problema to zanemarivati i "svoja ledja" stavljat na iskusenje da ih neko tuce i da se s nekim ganjaju. Ovdje su imali sve preduslove da vrate Ultrase, Fukare se okupile al nisu na stadionu(hodaju po gradu), znaju kako je zadnji put bilo kad su dolazili u Tz.prosle godine bilo stanje Fukara i Ultrasa. Svaka policija bi ih vratila, tako bi i nama bilo da smo prosle godine isle na onu ponovljenu utakmicu vraceni bi bili iz Jablanice kao sto nam je i receno. Nemojte bezveze o tim stvarima pricati, ja sam volio da su U.dosli al to je bilo tesko izvodivo.
Ma iz tuzle ce vratit svakoga izgleda, ovdje mi sve vise mirise da ce jos neki kiks dovesti do toga da opet uvedu zabranu gostovanja, nasa surova realanost 

04.10.2009 !!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
kome ti konzervo bolan postavljas pitanja oko murije i organizacije tekme,sviju ti
..Fukarama
..sta bolan nas boli mudo sta,kako i gdje murija osigurava i obezbjedzuje....al kad spominjes to vec jel znas koliko puta su Fukare bile u mostaru eskortirane sa jednim kolima prasinara a kad je bus zapaljen policijske pratnje uopste nije bilo...i ti pitas ima li u Tuzli uopste policije

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
pa gdje ste vi posli kroz centar grada onda? de ne pametuj boga ti. I medjede ovdje se normalno razgovara, ne odgovaraj mi nikako ako nisi u stanju odgovoriti na pitanje ima netko tko ce odgovoritstaragarda je napisao/la:kome ti konzervo bolan postavljas pitanja oko murije i organizacije tekme,sviju ti![]()
..Fukarama
![]()
..sta bolan nas boli mudo sta,kako i gdje murija osigurava i obezbjedzuje....al kad spominjes to vec jel znas koliko puta su Fukare bile u mostaru eskortirane sa jednim kolima prasinara a kad je bus zapaljen policijske pratnje uopste nije bilo...i ti pitas ima li u Tuzli uopste policije
![]()
goveđigulašmajka
zajebani il ne,zna svako kamen bacit.i bolje što su ultrase vratili,obje grupe su bile zagrijanje za sranja,a ne za utakmicu.rigotina je napisao/la: inače slove kao zajebaniji u BiH. Reko bi po prici coek, zakucali prozore, iskopali kalasnjikove i cekaju da mostarci dodu u grad
Nad tobom sunce najljepše sja
Ovo je tek pocetak sta ce sve da se izdesava u ovoj sezoni lige. Septembar i okotobar su najzanimljiviji kad su pojedini klubovi u pitanju, jer se vec tad proglasavaju titule pa cak "duple".
Cirkus se nastavalja ...
Cirkus se nastavalja ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Sve se ovo sistematski radi.Nažalost,politika u nas ima prste u svemu,pa tako i u sportu.Politiku ne pratim,ali je u svim porama,tako da htio ja ili ne,načujem nešto,pročitam nešto.A načuo sam da su izbori ove godine,na jesen.
I onda baš u tu vruću jesen,tik pred izbore,naštele zrinski-Velež i Široki-Sarajevo,isti dan.Sve je ovo štela.
I onda baš u tu vruću jesen,tik pred izbore,naštele zrinski-Velež i Široki-Sarajevo,isti dan.Sve je ovo štela.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Na klubovima je. Oni trebaju tražiti odredjeni broj policajaca. A ne saku jada. Znali su da ce biti utakmica visokog rizika, onda neka se i pripremi za takvu utakmicu.JoseMourinho je napisao/la:Nije na klubovima to nego na muriji, ona treba da osigura to sve ne klubBuu je napisao/la:Ljudi imaju pravo. Savez treba uvoditi sankcije za klubove koji nisu u stanju obezbjediti sigurnost gostujućim navijačima. I na kraju krajeva kod nas 5 drotova su u stanju isprazniti tribinu, a da 100 njih nije u stanju održati red i mir na utakmicu to je već smiješno i jadno.
I glupa prica pravo, vratili su vas jer ste bili gostujuci navijaci, ne sto ste navijači zrinjskog, veze to nema sa nacionalnim opredjeljenjem, a niste jedini koje vraćaju i drugim grupama se to dešavalo
NO PYRO NO PARTY
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Nije na klubovima, klub traži muriju na tekmi al murija odredjuje koliko ce ih biti, kako ce provest gostujuće navijače itd..Buu je napisao/la:Na klubovima je. Oni trebaju tražiti odredjeni broj policajaca. A ne saku jada. Znali su da ce biti utakmica visokog rizika, onda neka se i pripremi za takvu utakmicu.JoseMourinho je napisao/la:Nije na klubovima to nego na muriji, ona treba da osigura to sve ne klubBuu je napisao/la:Ljudi imaju pravo. Savez treba uvoditi sankcije za klubove koji nisu u stanju obezbjediti sigurnost gostujućim navijačima. I na kraju krajeva kod nas 5 drotova su u stanju isprazniti tribinu, a da 100 njih nije u stanju održati red i mir na utakmicu to je već smiješno i jadno.
I glupa prica pravo, vratili su vas jer ste bili gostujuci navijaci, ne sto ste navijači zrinjskog, veze to nema sa nacionalnim opredjeljenjem, a niste jedini koje vraćaju i drugim grupama se to dešavalo
klub samo bira broj zaštitara, murija sama sebe organizuje