FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Edin TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Edin TM87 » 01 sep 2014, 00:32

bojamora je napisao/la:
extra je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Meni se ovo svidja i zadovoljan sam i jedva cekam Vitez i tekmu :D Bajic i Nedo strasan tandem, jedan bez drugog ne mogu, a skupa su ubojiti, napad bio predobar u odnosu na Radnik. Varea majstor teski, al' ako se ne osposobi za 14 dana onda ne vidim kakve fajde od njeg, Nuspahic i Basa nek deru krilo al' sa klupe jer u ovo 4-4-2 nemaju sta trazit jer su ofanzivni previse, a mi moramo igrat sa defanzivnim Bucanom i Memijom, Bajica i Nedu ni slucajno ne dirat, svakako Nedo trci i nazad kolko moze, a Tomic kao i uvijek, Stanica nikad ne pomjerit s beka i to desnog, Kvesic sve bolji Colica otjerat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ja ne bih čolića otjerao ali je valjda skontao da nije nedodirljiv,ako se Kvesić mogao spremit koliko toliko a imao je duplo goru povredu od njega neka zapne i neka se spremi.
Čuj Čolića otjerati. Em naše djete, em pravi Željovac, em dobar igrač. Vratiče se on sigurno, ovo je samo trenutna kriza koja se svima dešava.
Dobro ne treba ga otjerati, kupio me suzama protiv Metalurga, al' treba pojacat s radom jer ne smije igrat i pravit kikseve stvarno, vazna je ovo sezona, pogotovo narednih 4-5 tekmi :)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Buu
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Buu » 01 sep 2014, 00:34

pobjedesve je napisao/la:
Buu je napisao/la:Za mene je Turković velika taraba. Može on da leti, ali frajer veze nema. I kao igrač mi se nesvidja ni sekunde.
Varea nije spreman, ali je majstor. Naši ne znaju primiti loptu, a on je prsima sebi spusti na volej i iz mrtvog ugla zamalo da zabije.
Haj mi molim te reci sta je bilo bolje u onoj situaciji da je vrati na peterac ili osuta :?: :?:
Ti ko da Zelju pratiš od ove sezone. Uradio je najbolju moguću stvar.
NO PYRO NO PARTY

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 01 sep 2014, 00:34

I ja sam bio protiv i iskreno idalje vjerujem da nije nikakv poseban kvalitet recimo ni blizu adilovic, ali za borbenost i ono sto pokazuje do sad ja se posipam pepelom i dobio je dosta kredita od mene. Sta pokazuje: Bori se svim srce, izgara, otvara prostor bajicu koji vise ne mora sam, asistira. Dokle ne pocne ko lazo promasivat mrtve sanse i uvaljivat nas u gov.na svojim (ne)znanjem neka ga u prvih 11 . Nedo :salut:
=\_1921_/=

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 01 sep 2014, 00:36

Buu je napisao/la:Za mene je Turković velika taraba. Može on da leti, ali frajer veze nema. I kao igrač mi se nesvidja ni sekunde.
Varea nije spreman, ali je majstor. Naši ne znaju primiti loptu, a on je prsima sebi spusti na volej i iz mrtvog ugla zamalo da zabije.
Haj mi molim te reci sta je bilo bolje u onoj situaciji da je vrati na peterac ili osuta :?: :?:
Ti ko da Zelju pratiš od ove sezone. Uradio je najbolju moguću stvar.
NO PYRO NO PARTY

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 01 sep 2014, 00:37

Buu je napisao/la: Ti ko da Zelju pratiš od ove sezone. Uradio je najbolju moguću stvar.
:clap: :clap: :clap:
Ma sve si mi rekao sad.
a... pehari su tu

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 01 sep 2014, 00:39

Buu je napisao/la: Ti ko da Zelju pratiš od ove sezone. Uradio je najbolju moguću stvar.
Ma sve si mi rekao sad.
pobjede sve jel ti to tvrdis da je nedo bolji igrac od varee ha?
habib

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 01 sep 2014, 00:41

habib je napisao/la:
Ma sve si mi rekao sad.
pobjede sve jel ti to tvrdis da je nedo bolji igrac od varee ha?
Trenutno Turkovic vise doprinosi igri Zeljeznicara nego Varea, i ovo je neosporiva cinjenica, sa prilikama koje je Varea dobio, meni nista nije pokazao, ali ruku na srce nije puno prilika ni dobio.
a... pehari su tu

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 01 sep 2014, 00:44

@Habibe, pobjedesve tvrdi da je Nedo bolji igrač od Varee, naklofaj ga malo :mrgreen:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 01 sep 2014, 00:48

Željooooo je napisao/la:@Habibe, pobjedesve tvrdi da je Nedo bolji igrač od Varee, naklofaj ga malo :mrgreen:
eh il mu je nedo rodjak jaran il ga bas nesto gotivi moze nedo biti spremniji i rastrcaniji al bolji od varee trenutno niko u zelji nema i ja gotivim nedu majke mi al reci da je bolji od varee stvarno moras biti malo da ga ne uvrjedim

pobjedesve ispisi se majke ti idi tenis prati ili odbojku
habib

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 01 sep 2014, 00:49

habib je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:@Habibe, pobjedesve tvrdi da je Nedo bolji igrač od Varee, naklofaj ga malo :mrgreen:
eh il mu je nedo rodjak jaran il ga bas nesto gotivi moze nedo biti spremniji i rastrcaniji al bolji od varee trenutno niko u zelji nema i ja gotivim nedu majke mi al reci da je bolji od varee stvarno moras biti malo da ga ne uvrjedim

i ti nauci da citas, a nafura te "zeljooooo" :mrgreen:
a... pehari su tu

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 01 sep 2014, 00:51

habib je napisao/la:

i ti nauci da citas, a nafura te "zeljooooo" :mrgreen:
ja neznam citat jel? e jarane moze mene zeljoooooooo nafurat al ti do pameti nikad doci neces

cuj ja neznam citat ccc
habib

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 01 sep 2014, 00:51

habib je napisao/la: ja neznam citat jel? e jarane moze mene zeljoooooooo nafurat al ti do pameti nikad doci neces

cuj ja neznam citat ccc
:thumbup:
a... pehari su tu

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 01 sep 2014, 00:52

Joj Habibe :lol: :lol: :lol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 01 sep 2014, 00:54

habib je napisao/la: ja neznam citat jel? e jarane moze mene zeljoooooooo nafurat al ti do pameti nikad doci neces

cuj ja neznam citat ccc
sta sad dizes prst nemas vise argumenata jel

da nebude of kad nam je sljedeca utakmica?
habib

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 01 sep 2014, 00:56

Reci da je nedo bolji od varee je isto ko da je neko prije par godina reko lazo je bolji od bekrica . toliko
=\_1921_/=

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 01 sep 2014, 00:57

habib je napisao/la:

cuj ja neznam citat ccc
sta sad dizes prst nemas vise argumenata jel

da nebude of kad nam je sljedeca utakmica?
13og protiv Viteza kuci, i dizem prst jer se sa trollom necu raspravljati, pogotovo s onim koji nije postavio nijedan protu-argument

i jos ne znas citati
invincible1921 je napisao/la:Reci da je nedo bolji od varee je isto ko da je neko prije par godina reko lazo je bolji od bekrica . toliko
nije to niko ni rekao....
a... pehari su tu

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 01 sep 2014, 00:57

Habibe,ovaj invincible1921 je fin dečko,vidiš da je nahvalio Vareu,sad mu daj jedan perec džabe :mrgreen:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 sep 2014, 01:01

:rol: :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 01 sep 2014, 01:02

habib je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:Habibe,ovaj invincible1921 je fin dečko,vidiš da je nahvalio Vareu,sad mu daj jedan perec džabe :mrgreen:
dobar je invicible momak

a ti si jarane glup ko **** ako stvarno mislis da ja neznam citat
ma ko je rek'o da ti ne znaš čitati,da ga bijemo :mrgreen:

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 01 sep 2014, 01:04

Željooooo je napisao/la:
habib je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:Habibe,ovaj invincible1921 je fin dečko,vidiš da je nahvalio Vareu,sad mu daj jedan perec džabe :mrgreen:
dobar je invicible momak

a ti si jarane glup ko **** ako stvarno mislis da ja neznam citat
ma ko je rek'o da ti ne znaš čitati,da ga bijemo :mrgreen:
Ja, ja sam ovdje glavni 'arambasa :mrgreen:

zabio sam ti prijavu pa ti vidi......
a... pehari su tu

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MrkiMedo i 37 gostiju.