Dobro ne treba ga otjerati, kupio me suzama protiv Metalurga, al' treba pojacat s radom jer ne smije igrat i pravit kikseve stvarno, vazna je ovo sezona, pogotovo narednih 4-5 tekmibojamora je napisao/la:Čuj Čolića otjerati. Em naše djete, em pravi Željovac, em dobar igrač. Vratiče se on sigurno, ovo je samo trenutna kriza koja se svima dešava.extra je napisao/la:ja ne bih čolića otjerao ali je valjda skontao da nije nedodirljiv,ako se Kvesić mogao spremit koliko toliko a imao je duplo goru povredu od njega neka zapne i neka se spremi.Edin TM87 je napisao/la:Meni se ovo svidja i zadovoljan sam i jedva cekam Vitez i tekmuBajic i Nedo strasan tandem, jedan bez drugog ne mogu, a skupa su ubojiti, napad bio predobar u odnosu na Radnik. Varea majstor teski, al' ako se ne osposobi za 14 dana onda ne vidim kakve fajde od njeg, Nuspahic i Basa nek deru krilo al' sa klupe jer u ovo 4-4-2 nemaju sta trazit jer su ofanzivni previse, a mi moramo igrat sa defanzivnim Bucanom i Memijom, Bajica i Nedu ni slucajno ne dirat, svakako Nedo trci i nazad kolko moze, a Tomic kao i uvijek, Stanica nikad ne pomjerit s beka i to desnog, Kvesic sve bolji Colica otjerat
![]()
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Re: Odg: FK Željezničar
Ti ko da Zelju pratiš od ove sezone. Uradio je najbolju moguću stvar.pobjedesve je napisao/la:Haj mi molim te reci sta je bilo bolje u onoj situaciji da je vrati na peterac ili osutaBuu je napisao/la:Za mene je Turković velika taraba. Može on da leti, ali frajer veze nema. I kao igrač mi se nesvidja ni sekunde.
Varea nije spreman, ali je majstor. Naši ne znaju primiti loptu, a on je prsima sebi spusti na volej i iz mrtvog ugla zamalo da zabije.![]()
NO PYRO NO PARTY
- invincible1921
- Kontakt:
I ja sam bio protiv i iskreno idalje vjerujem da nije nikakv poseban kvalitet recimo ni blizu adilovic, ali za borbenost i ono sto pokazuje do sad ja se posipam pepelom i dobio je dosta kredita od mene. Sta pokazuje: Bori se svim srce, izgara, otvara prostor bajicu koji vise ne mora sam, asistira. Dokle ne pocne ko lazo promasivat mrtve sanse i uvaljivat nas u gov.na svojim (ne)znanjem neka ga u prvih 11 . Nedo 
=\_1921_/=
Ti ko da Zelju pratiš od ove sezone. Uradio je najbolju moguću stvar.pobjedesve je napisao/la:Haj mi molim te reci sta je bilo bolje u onoj situaciji da je vrati na peterac ili osutaBuu je napisao/la:Za mene je Turković velika taraba. Može on da leti, ali frajer veze nema. I kao igrač mi se nesvidja ni sekunde.
Varea nije spreman, ali je majstor. Naši ne znaju primiti loptu, a on je prsima sebi spusti na volej i iz mrtvog ugla zamalo da zabije.![]()
NO PYRO NO PARTY
-
pobjedesve
- Kontakt:
Buu je napisao/la: Ti ko da Zelju pratiš od ove sezone. Uradio je najbolju moguću stvar.
Ma sve si mi rekao sad.
a... pehari su tu
pobjede sve jel ti to tvrdis da je nedo bolji igrac od varee ha?pobjedesve je napisao/la:Buu je napisao/la: Ti ko da Zelju pratiš od ove sezone. Uradio je najbolju moguću stvar.![]()
![]()
![]()
Ma sve si mi rekao sad.
habib
-
pobjedesve
- Kontakt:
Trenutno Turkovic vise doprinosi igri Zeljeznicara nego Varea, i ovo je neosporiva cinjenica, sa prilikama koje je Varea dobio, meni nista nije pokazao, ali ruku na srce nije puno prilika ni dobio.habib je napisao/la:pobjede sve jel ti to tvrdis da je nedo bolji igrac od varee ha?pobjedesve je napisao/la:Buu je napisao/la: Ti ko da Zelju pratiš od ove sezone. Uradio je najbolju moguću stvar.![]()
![]()
![]()
Ma sve si mi rekao sad.
a... pehari su tu
@Habibe, pobjedesve tvrdi da je Nedo bolji igrač od Varee, naklofaj ga malo 
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
eh il mu je nedo rodjak jaran il ga bas nesto gotivi moze nedo biti spremniji i rastrcaniji al bolji od varee trenutno niko u zelji nema i ja gotivim nedu majke mi al reci da je bolji od varee stvarno moras biti malo da ga ne uvrjedimŽeljooooo je napisao/la:@Habibe, pobjedesve tvrdi da je Nedo bolji igrač od Varee, naklofaj ga malo
pobjedesve ispisi se majke ti idi tenis prati ili odbojku
habib
-
pobjedesve
- Kontakt:
i ti nauci da citas, a nafura te "zeljooooo"habib je napisao/la:eh il mu je nedo rodjak jaran il ga bas nesto gotivi moze nedo biti spremniji i rastrcaniji al bolji od varee trenutno niko u zelji nema i ja gotivim nedu majke mi al reci da je bolji od varee stvarno moras biti malo da ga ne uvrjedimŽeljooooo je napisao/la:@Habibe, pobjedesve tvrdi da je Nedo bolji igrač od Varee, naklofaj ga malo
a... pehari su tu
ja neznam citat jel? e jarane moze mene zeljoooooooo nafurat al ti do pameti nikad doci necespobjedesve je napisao/la:i ti nauci da citas, a nafura te "zeljooooo"habib je napisao/la:eh il mu je nedo rodjak jaran il ga bas nesto gotivi moze nedo biti spremniji i rastrcaniji al bolji od varee trenutno niko u zelji nema i ja gotivim nedu majke mi al reci da je bolji od varee stvarno moras biti malo da ga ne uvrjedimŽeljooooo je napisao/la:@Habibe, pobjedesve tvrdi da je Nedo bolji igrač od Varee, naklofaj ga malo
cuj ja neznam citat ccc
habib
-
pobjedesve
- Kontakt:
habib je napisao/la: ja neznam citat jel? e jarane moze mene zeljoooooooo nafurat al ti do pameti nikad doci neces
cuj ja neznam citat ccc
a... pehari su tu
Joj Habibe

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
sta sad dizes prst nemas vise argumenata jelpobjedesve je napisao/la:habib je napisao/la: ja neznam citat jel? e jarane moze mene zeljoooooooo nafurat al ti do pameti nikad doci neces
cuj ja neznam citat ccc
da nebude of kad nam je sljedeca utakmica?
habib
- invincible1921
- Kontakt:
Reci da je nedo bolji od varee je isto ko da je neko prije par godina reko lazo je bolji od bekrica . toliko
=\_1921_/=
-
pobjedesve
- Kontakt:
13og protiv Viteza kuci, i dizem prst jer se sa trollom necu raspravljati, pogotovo s onim koji nije postavio nijedan protu-argumenthabib je napisao/la:sta sad dizes prst nemas vise argumenata jelpobjedesve je napisao/la:habib je napisao/la: ja neznam citat jel? e jarane moze mene zeljoooooooo nafurat al ti do pameti nikad doci neces
cuj ja neznam citat ccc
da nebude of kad nam je sljedeca utakmica?
i jos ne znas citati
nije to niko ni rekao....invincible1921 je napisao/la:Reci da je nedo bolji od varee je isto ko da je neko prije par godina reko lazo je bolji od bekrica . toliko
a... pehari su tu
Habibe,ovaj invincible1921 je fin dečko,vidiš da je nahvalio Vareu,sad mu daj jedan perec džabe 
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
ma ko je rek'o da ti ne znaš čitati,da ga bijemohabib je napisao/la:dobar je invicible momakŽeljooooo je napisao/la:Habibe,ovaj invincible1921 je fin dečko,vidiš da je nahvalio Vareu,sad mu daj jedan perec džabe
a ti si jarane glup ko **** ako stvarno mislis da ja neznam citat
-
pobjedesve
- Kontakt:
Ja, ja sam ovdje glavni 'arambasaŽeljooooo je napisao/la:ma ko je rek'o da ti ne znaš čitati,da ga bijemohabib je napisao/la:dobar je invicible momakŽeljooooo je napisao/la:Habibe,ovaj invincible1921 je fin dečko,vidiš da je nahvalio Vareu,sad mu daj jedan perec džabe
a ti si jarane glup ko **** ako stvarno mislis da ja neznam citat
zabio sam ti prijavu pa ti vidi......
a... pehari su tu