Svlacionice su savrsene.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Izgledace ovo dobro u svakom slucaju.
Svlacionice su savrsene.
Svlacionice su savrsene.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Receno je da danas pocinje postava semafora, ako neko bude u blizini nek nam slika
Ja bi rado otisao, ali nemam s cega slikat
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ali ga postavljaju tamo na svlacionice, a ne na sjever jer nije valjda razvedena struja 
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Pa nije valjda ono tribina za gostujuce navijace??? Srusit ce se ono kad mi dodjemo i kad ga Bajic zabije sa ivice 16 m, za hladan tuš na Tušnju i veliku radost na paletariZodiac je napisao/la:Paletara ce biti bolja od 80% tribina u BiH
Samo da semafor ne bude kao onaj od prije par godina,kao da su postavili onaj semafor za izmjene igraca hahaha...
Ne ocekujem nesto veliko,vec eto da se kaze da imamo semafor kako treba..
Ne ocekujem nesto veliko,vec eto da se kaze da imamo semafor kako treba..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mislis, ima para samo se takticki radi. Pocet ce oni ovo do narednih izbora radit, pa onda do narednih. Znaci ja je ocekujem u roku od 4 godine 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bice semafor dobar, eto pogledajte koliki je onaj okvir za sjever. Toliki ce i semafor biti samo mislim da se nece odmah na sjever postaviti 
ja ba,eto vidi Fulham ,vi i sad i nasa Sloboda ima drvenariju,tribinu treba nazvati Paletarna dolina-paletara ,a to za taj neki go ,tog bajća ,spremite se vi da budete dobro nagazeni,mi vama pripremamo specijalni docek ,i na terenu i na tribini ,imate ugođaj ko kod kuce ....hahahahahahahPirke_TM87 je napisao/la:Pa nije valjda ono tribina za gostujuce navijace??? Srusit ce se ono kad mi dodjemo i kad ga Bajic zabije sa ivice 16 m, za hladan tuš na Tušnju i veliku radost na paletariZodiac je napisao/la:Paletara ce biti bolja od 80% tribina u BiH. Joj tribne
![]()
![]()
. A steta, Tusanj ima sve predispozicije da bude dobar stadion, al nema se para da se napravi sve kao ova nova natkrivena tribina...
Zadnja izmjena: dosada, dana/u 01 sep 2014, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.
Ako su 20.000 samo za semafor izdvojili to će biti dobar neki, nema drvenih za te pare nikakvih.
Samo nek se šminka stadion, napredujemo malo po malo u svakom pogledu.
P.S.
Samo nek se šminka stadion, napredujemo malo po malo u svakom pogledu.
P.S.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Slazem se sa ovim clankom,covjek sve objasnio..wobly92 je napisao/la:
P.S.
Jedan je AZMIR HUSIC !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Bravo za brze vijesti,odlican tekst ,ko opet posumnja u Azmira nek ponovo procita clanak.harry_90 je napisao/la:Slazem se sa ovim clankom,covjek sve objasnio..wobly92 je napisao/la:
P.S.
Jedan je AZMIR HUSIC !
Zivio nas predsjednik
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zato dolazite na utakmice..
Moja jedina primjerdba u ovo vise od godinu i pol je skupo pivo. Ebo ih ono, eno sad sixpack dodje 12 maraka
Moja jedina primjerdba u ovo vise od godinu i pol je skupo pivo. Ebo ih ono, eno sad sixpack dodje 12 maraka
Onu montaznu tribinu sto prije ukloniti,jer prvo gostovanje i bakljada ona ce izgoriti,mogli su bar uraditi neku zeljeznu konstrukciju,a ne drvenu :S
Rudar Kakanj !!!
Zar toliko moras biti glup da bi napisao ovakvu glupost, samo budala moze pomislit da se ova tribina moze zapalit od baklje jer ko jos moze izvalit glupost da se sperploca moza zapalit ?GK1996 je napisao/la:Onu montaznu tribinu sto prije ukloniti,jer prvo gostovanje i bakljada ona ce izgoriti,mogli su bar uraditi neku zeljeznu konstrukciju,a ne drvenu :S
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Klocu bila ista u Kaknjufukara87 je napisao/la:Zar toliko moras biti glup da bi napisao ovakvu glupost, samo budala moze pomislit da se ova tribina moze zapalit od baklje jer ko jos moze izvalit glupost da se sperploca moza zapalit ?GK1996 je napisao/la:Onu montaznu tribinu sto prije ukloniti,jer prvo gostovanje i bakljada ona ce izgoriti,mogli su bar uraditi neku zeljeznu konstrukciju,a ne drvenu :SUopstalom tu su vatrogasci za svaki slucaj.
Rudar Kakanj !!!
Uredu Kakanjac, vjerovatno si bio kod tribine vidio pa znas, svaka cast
Hajde prati svoj klub i vozda 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Tek je ljudi montiraju a da je ukloneGK1996 je napisao/la:Onu montaznu tribinu sto prije ukloniti,jer prvo gostovanje i bakljada ona ce izgoriti,mogli su bar uraditi neku zeljeznu konstrukciju,a ne drvenu :S
Pa vidio sam slikefukara87 je napisao/la:Uredu Kakanjac, vjerovatno si bio kod tribine vidio pa znas, svaka cast![]()
Hajde prati svoj klub i vozda
Rudar Kakanj !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mi to ovim komsijama manijacima iz lukavca i zivinica, sve po zaslugama 
- champions1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.