Svlacionice su savrsene.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Pa nije valjda ono tribina za gostujuce navijace??? Srusit ce se ono kad mi dodjemo i kad ga Bajic zabije sa ivice 16 m, za hladan tuš na Tušnju i veliku radost na paletariZodiac je napisao/la:Paletara ce biti bolja od 80% tribina u BiH
ja ba,eto vidi Fulham ,vi i sad i nasa Sloboda ima drvenariju,tribinu treba nazvati Paletarna dolina-paletara ,a to za taj neki go ,tog bajća ,spremite se vi da budete dobro nagazeni,mi vama pripremamo specijalni docek ,i na terenu i na tribini ,imate ugođaj ko kod kuce ....hahahahahahahPirke_TM87 je napisao/la:Pa nije valjda ono tribina za gostujuce navijace??? Srusit ce se ono kad mi dodjemo i kad ga Bajic zabije sa ivice 16 m, za hladan tuš na Tušnju i veliku radost na paletariZodiac je napisao/la:Paletara ce biti bolja od 80% tribina u BiH. Joj tribne
![]()
![]()
. A steta, Tusanj ima sve predispozicije da bude dobar stadion, al nema se para da se napravi sve kao ova nova natkrivena tribina...
Slazem se sa ovim clankom,covjek sve objasnio..wobly92 je napisao/la:
P.S.
Bravo za brze vijesti,odlican tekst ,ko opet posumnja u Azmira nek ponovo procita clanak.harry_90 je napisao/la:Slazem se sa ovim clankom,covjek sve objasnio..wobly92 je napisao/la:
P.S.
Jedan je AZMIR HUSIC !
Zar toliko moras biti glup da bi napisao ovakvu glupost, samo budala moze pomislit da se ova tribina moze zapalit od baklje jer ko jos moze izvalit glupost da se sperploca moza zapalit ?GK1996 je napisao/la:Onu montaznu tribinu sto prije ukloniti,jer prvo gostovanje i bakljada ona ce izgoriti,mogli su bar uraditi neku zeljeznu konstrukciju,a ne drvenu :S
Klocu bila ista u Kaknjufukara87 je napisao/la:Zar toliko moras biti glup da bi napisao ovakvu glupost, samo budala moze pomislit da se ova tribina moze zapalit od baklje jer ko jos moze izvalit glupost da se sperploca moza zapalit ?GK1996 je napisao/la:Onu montaznu tribinu sto prije ukloniti,jer prvo gostovanje i bakljada ona ce izgoriti,mogli su bar uraditi neku zeljeznu konstrukciju,a ne drvenu :SUopstalom tu su vatrogasci za svaki slucaj.
Tek je ljudi montiraju a da je ukloneGK1996 je napisao/la:Onu montaznu tribinu sto prije ukloniti,jer prvo gostovanje i bakljada ona ce izgoriti,mogli su bar uraditi neku zeljeznu konstrukciju,a ne drvenu :S
Pa vidio sam slikefukara87 je napisao/la:Uredu Kakanjac, vjerovatno si bio kod tribine vidio pa znas, svaka cast![]()
Hajde prati svoj klub i vozda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.