mozda za real madrid b pojacanje
reus ni realu ni barci nije potreban
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Arsenal,idol mu Rosickymuamerc je napisao/la:Hajd sve je to ok da se ne pita Reus. Sa otkupnom klauzulom Borusija se pita isto kao i ja. Vjerujem da ce Reus odabrati EPL.Policeman je napisao/la:da ne placete vise
Real Madrid have agreed with Borussia Dortmund to have first option on signing Marco Reus next summer according to El Confidencial in Spain
Kod vas ce ako ga niko drugi ne bude htiotopnik1 je napisao/la: Arsenal,idol mu Rosicky
suhi je napisao/la:Kod vas ce ako ga niko drugi ne bude htiotopnik1 je napisao/la: Arsenal,idol mu Rosicky
Da se i s tobom složimbarca_87 je napisao/la:a stvarno im je potreban reus ,ma nema ,jedva ce nac za ovog hadalja jamesa mjesto u ekipi ,izmisljaju mu mjesto a gdje bi to tek igro reus
mozda za real madrid b pojacanje
reus ni realu ni barci nije potreban
I ja to nešto kontam, da će ga lopte pogađati sa svih stranaSveti je napisao/la:Inače, imam osjećaj da će čičarito da dominira ovu sezonu.
da te ispravim brate mojSveti je napisao/la:Inače, imam osjećaj da će čičarito da izdominira spanski kup
bullshitpokerman je napisao/la:mozda bi chicarito i dominirao da ga imaju cije lopte pogadjat![]()
ronaldova i baletova nece sigurno,previse oni vjeruju u sebe da bi kome dodavali!!!!
![]()
![]()
![]()
Toxicity je napisao/la:Ma teška kur.cobolja njega puca, da ima Ronaldovu radnu etiku mogao je biti jedan od boljih špiceva..

Dzoni je napisao/la:[youtube][/youtube]
Da covjek ne povjeruje...dame i gospodo Panjzema.
e jbg sadConsigliere je napisao/la:U roku od tri utakmice Benzema ce zavrsiti na klupi... Chicha 30+ golova ove sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.