Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Donnie Darko
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Donnie Darko » 03 sep 2014, 19:34

Ako zabije gol za svaki drugi promašeni zicer Benzeme, bit će zlatna kopačka.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 03 sep 2014, 19:37

Ućerat' će nju Chicarito htio, ne htio... :lol: :lol:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 03 sep 2014, 19:40

Consigliere je napisao/la:Chicha kad i hoce da promasi ne moze :tokralju:

slika
:rol:

Rasputin
Kontakt:

Post Postao/la Rasputin » 03 sep 2014, 21:59

Ne mogu da vjerujem da smo kupili Hamesa a pustili Di Mariu :shock: covjek ubi njemacku gore nego SSSR.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 03 sep 2014, 22:06

Rasputin je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da smo kupili Hamesa a pustili Di Mariu :shock: covjek ubi njemacku gore nego SSSR.

:rol: :rol: :rol:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

pokerman
Kontakt:

Post Postao/la pokerman » 03 sep 2014, 22:17

e moji realovci,e dragi PERO od 4 gola argentine 3 asista i gol Di Marije covjek se preporodi od kad ode iz davljenickog kluba :lol: :lol: :lol: :salut: :salut: :salut:

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 03 sep 2014, 22:45

Rasputin je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da smo kupili Hamesa a pustili Di Mariu :shock: covjek ubi njemacku gore nego SSSR.
Niko nije veci od kluba pa makar davao 100 golova po sezoni.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 03 sep 2014, 22:49

pokerman je napisao/la:e moji realovci,e dragi PERO od 4 gola argentine 3 asista i gol Di Marije covjek se preporodi od kad ode iz davljenickog kluba :lol: :lol: :lol: :salut: :salut: :salut:
čuj davljeničkog, a čovjek osvojio nagradu za mvp finala.

Postoji stereotip koji sve igrače koji odu iz reala odjednom pravi ultra mega giga igračima, i klasifikuje ih pod perine greške, jer je u tom laičkom miljeu real madrid poznat kao klub u koji dolaze samo zvijezde, koje ne pokažu ono što se od njih očekuje, i onda se preporode kad odu negdje, što je teški bullshit.

Di maria je dobar igrač, ezil je dobar igrač, xabi alonso je dobar igrač, ali nipošto njihovi odlasci nisu razlog jer real odigra lošu utakmicu, s obzirom da ima igrače koji su možda i bolji od gore navedenih.

Ovo je, ja mislim, najmlađi prvi tim u zadnjoj deceniji, i samo zamislite snagu ekipe kad se svi uigraju, perverzija.

Ja želim chicharita u prvom sastavu :kafa:
naprijed rejal

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 03 sep 2014, 22:53

jos jedno veliko HVALA za Di Mariu :kafa:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 03 sep 2014, 23:38

Policeman je napisao/la:jos jedno veliko HVALA za Di Mariu :kafa:
to vam se vec isplatio ?

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 sep 2014, 00:13

+1 i nama je bio nightmare u klasiku. Odahno sam...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 sep 2014, 00:19

kaže Florentino I vama još jednom veliko Hvala za 75 miliona :P

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 04 sep 2014, 00:22

Čuj hvala, k'o da smo ga džabe dali :roll: .
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 04 sep 2014, 00:35

Naravno da nije dzaba. Pa doveli ste Hamesa :twisted:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 04 sep 2014, 00:50

Sveti je napisao/la:
pokerman je napisao/la:e moji realovci,e dragi PERO od 4 gola argentine 3 asista i gol Di Marije covjek se preporodi od kad ode iz davljenickog kluba :lol: :lol: :lol: :salut: :salut: :salut:
čuj davljeničkog, a čovjek osvojio nagradu za mvp finala.

Postoji stereotip koji sve igrače koji odu iz reala odjednom pravi ultra mega giga igračima, i klasifikuje ih pod perine greške, jer je u tom laičkom miljeu real madrid poznat kao klub u koji dolaze samo zvijezde, koje ne pokažu ono što se od njih očekuje, i onda se preporode kad odu negdje, što je teški bullshit.

Di maria je dobar igrač, ezil je dobar igrač, xabi alonso je dobar igrač, ali nipošto njihovi odlasci nisu razlog jer real odigra lošu utakmicu, s obzirom da ima igrače koji su možda i bolji od gore navedenih.

Ovo je, ja mislim, najmlađi prvi tim u zadnjoj deceniji, i samo zamislite snagu ekipe kad se svi uigraju, perverzija.

Ja želim chicharita u prvom sastavu :kafa:
falit ce di maria sa svojom eksplozivnoscu ,ovaj trio modric kroos i rodriguez ce biti manje pokretljiv i staticniji ,nema te dinamike u veznom redu koju je diktirao di maria
vidilo se sta znaci di maria realu kad udje u super kupu protiv atletika kad preporodi uspavanu ekipu ;),oni bi se dodavali do sutra atletiku ne bi prisli golu kako treba :D
di maria mi izgleda mocniji nego ikad ,gledam ga i veceras protiv njemacke ,ma lik melje ,stvarno igra :tokralju: mozda nece toliko bit dobar u engleskoj zbog jace duel igre i drugacijeg kriterija sudjenja gdje se mnogi igraci izgube koji dodju al to ne znaci da ne bi realu bio u top tri igraca (ko sto je bio prosle sezone ) da je osto jer lik je naviko na ovu ligu ,na tim ,a ovo sad je totalna promjena za njega ,vidicemo kako ce se snac a bgm vidicemo kako ce real izgledati bez njega ;)

xabi ce isto mozda falit pogotovo u jacim utakmicama ,kroos i modric sami ne mogu ni blizu odigrat u defanzivi ko npr sto bi xabi ,ja molim boga da carlo protiv barce izadje sa tom dvojicom na zadnjem veznom ,to bi bio merak :njanjanja: ,
xabi je majstor sto se tice toga,ko sto neko skoro rece , xabi je tu da napravi 20 prekrsaja u toku utakmica a da dobije prvi zuti zbog prigovora tek u sudijskom vremenu :mrgreen: ,ova dvojica nisu od toga ,totalno drugi tipovi igraca
carlo je planiro upariti xabija i kroosa al ih ovaj iznenadi zahtjevom za transferom a budale ne nadjose zamjenu
sad valja illari igrat :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 04 sep 2014, 01:56

smijesno mi je samo kako su pojedici napaceni i toliko ljubomorni na real da kad real plati pare tolike za recimo balea, provaljuje se i ismijava real, a kad se di maria kupi za 75mil onda je to sica koja je greska reala. Pa jarane za koga god da se nudilo tolike pare iz reala osim za ronalda i balea vrijedi ga prodat. Igracina jest al to nije razlog za ovo preseravanje
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 sep 2014, 02:10

DeeWa je napisao/la:smijesno mi je samo kako su pojedici napaceni i toliko ljubomorni na real da kad real plati pare tolike za recimo balea, provaljuje se i ismijava real, a kad se di maria kupi za 75mil onda je to sica koja je greska reala. Pa jarane za koga god da se nudilo tolike pare iz reala osim za ronalda i balea vrijedi ga prodat. Igracina jest al to nije razlog za ovo preseravanje
Bio je pokusaj korekten price pojedinaca a ne preseravanje. Nema tu ljubomore vec samo neke konstatacije i drugacija misljenja. I Ronaldo je napacen i ljubomoran kad kaze onu istinu koju bar mi koji navijamo za Barcu znamo i znamo da je Ronaldo u pravu. Bar po meni ako ikoga nisam zelio u klasicima su bili X.Alonso i AD.Maria. Pero je zbog para zaigro na iznenadujucu kartu. Nejasno, ali za nas pozitivno.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 04 sep 2014, 07:08

Joj rerne. Sad Lafo ga najviše strah bilo alonsa i di marije :lol:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
naprijed rejal

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 04 sep 2014, 08:13

da sumiramo, u ime real madrida za prodavanjem anhelita najvise zale ljudi koji ne navijaju za real madrid

:tokralju:
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 04 sep 2014, 09:58

bparena je napisao/la:
DeeWa je napisao/la:smijesno mi je samo kako su pojedici napaceni i toliko ljubomorni na real da kad real plati pare tolike za recimo balea, provaljuje se i ismijava real, a kad se di maria kupi za 75mil onda je to sica koja je greska reala. Pa jarane za koga god da se nudilo tolike pare iz reala osim za ronalda i balea vrijedi ga prodat. Igracina jest al to nije razlog za ovo preseravanje
Bio je pokusaj korekten price pojedinaca a ne preseravanje. Nema tu ljubomore vec samo neke konstatacije i drugacija misljenja. I Ronaldo je napacen i ljubomoran kad kaze onu istinu koju bar mi koji navijamo za Barcu znamo i znamo da je Ronaldo u pravu. Bar po meni ako ikoga nisam zelio u klasicima su bili X.Alonso i AD.Maria. Pero je zbog para zaigro na iznenadujucu kartu. Nejasno, ali za nas pozitivno.
Za koga. Vas?
Udruzenje penzionera ima korist od toga sto angel nije vise u madridu?
Mislio sam da nisi prezivio decimu :lol: .
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.