FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
...npr ja imama vrlo pouzdanu info da je zarađeno 2.300 000 KM. Samo od tv prava za Borusiju uzelo se 300 000 eura
Ti se salis jeli tako, koliko je Velkoski u prosloj sezoni dao golova a koliko Bilbija, Krste ove sezone 1 gol i 3 asistencije i to asistencije za Bilbiju protiv Atromitosa, covjek koji je prosle sezone svaku priliku iskoristio i odigrao odlicno a ove sezone zbog Bilbije je i zavaljen na krilu i da Bilbija ima prednost ispred takvog igraca. Ja treba da cekam svaku 10 utakmicu da Bilbija pogodi ...mravojed je napisao/la:Jeste na bilbiju ogorceni a ne znam zbog cega ? prvi asistent kluba i strijelac najbolji ako gledamo sa evropom ... a velkovski ?? a vi samo bilbiju usta uzeli ..simon je napisao/la:Zasto Bilbija ima prednost ispred Krste ??ade43 je napisao/la:Bandovic (Puzigaca Mitrevski Tatomirovic Kalasi) (Cimirot Stojcev) Okic Duljevic Bekic Bilbija
Ti si opet šampion !
- hule_barca
- Kontakt:
Ne može se sve preko noći postići. Dženo je napravio odličan rezultat do sad osvojivši kup i plasiravši se u play-off. Ovakva vrsta pritiska je prerana i pritisak bi mogao sve više rasti, naročito jer slijedi još jedna teška utakmica. Neću se praviti neki trener, ali po meni Bilbija mora na klupu. Hajd što mu je realizacija katastrofa već se i žrtvuje Velkoski na krilo radi njega. Dvojac Cimirot-Radovac je izuzetno mlad za takve pozicije, što ne umanjuje njihov kvalitet, ali smatram da je tu najveći problem ove ekipe. Super su oni kada treba preuzeti loptu i prenijeti, ali dosta problema odbrana ima kada su u pitanju kontre, jer faktički ove dvojice nema ispred odbrane, tako da odbrana ostaje sama kao protiv Borusije. Po mojoj viziji samo bi jedan trebao počinjati, a to je Cimirot u paru sa jačim defanzivnim veznjakom tipa Kostić, koji će imati više defanzivnih zadaća, da pokriva leđa Cimirotu koji može povući više naprijed. Sada imamo sličnu situaciju kao kod Real Madrida. Vidjeli ste kako rade Kroos i Modrić. Dva slična igrača, ali ne baš sjajnih defanzivnih karakteristika. Zato se i hvataju za glavu što je Xabi otišao. Vjerujem da će to Dženo riješiti i da će Sarajevo uspjeti osvojiti ligu, jer imaju najkvalitetniji sastav i vjerujem da bi oni mogli proći to famozno 2. pretkolo Lige Prvaka.
Mes Que Un Club
Neka vas je baja malo prozvao, kulturna zajebancija.
Sto ja pokusavam reci je da se malo smirimo. Niti ce ovaj tim derati sve po 5:0, niti ce pobjediti sve utakmice do kraja, ali i dalje vjerujem da imamo najkvalitetniji kadar i ako se dzeno snadje mozemo prvi kroz cilj. Ove bodove mozemo nadoknaditi kod konkurenata, i ostali ce kiksati. Sto se tice dzeme, on jednostavno nije jos uvjek navikao na igru sarajeva te se stoga gubi. Takodjer kondicija mu nije na nivou ostalih igraca, ali nesumnjam da ce se to popraviti kako sezona bude odmicala. Inace svaki kvalitetan igrac sa bh drzavljanstvom ima i imat ce prednost u odnosu na strance. Kalasa i bekica ocekujem da dobiju priliku, a za kouadia nevjerujem.
Slazem se sa vama da je dzeno napravio propuste, ali je isto tako u evropi premasio cilj. Ima zadatak pred sobom, i do njega je jal hadzija jal bos. Ovaj tim radi stabilnosti nesmije vise konstantno mjenjati po 3 trenera godisnje. Dzeno sigurno ostaje do polusezone i na njemu je kako ce odraditi a na nama je da im damo podrsku.
Sto ja pokusavam reci je da se malo smirimo. Niti ce ovaj tim derati sve po 5:0, niti ce pobjediti sve utakmice do kraja, ali i dalje vjerujem da imamo najkvalitetniji kadar i ako se dzeno snadje mozemo prvi kroz cilj. Ove bodove mozemo nadoknaditi kod konkurenata, i ostali ce kiksati. Sto se tice dzeme, on jednostavno nije jos uvjek navikao na igru sarajeva te se stoga gubi. Takodjer kondicija mu nije na nivou ostalih igraca, ali nesumnjam da ce se to popraviti kako sezona bude odmicala. Inace svaki kvalitetan igrac sa bh drzavljanstvom ima i imat ce prednost u odnosu na strance. Kalasa i bekica ocekujem da dobiju priliku, a za kouadia nevjerujem.
Slazem se sa vama da je dzeno napravio propuste, ali je isto tako u evropi premasio cilj. Ima zadatak pred sobom, i do njega je jal hadzija jal bos. Ovaj tim radi stabilnosti nesmije vise konstantno mjenjati po 3 trenera godisnje. Dzeno sigurno ostaje do polusezone i na njemu je kako ce odraditi a na nama je da im damo podrsku.
- SarajlijaTM
@ramo - prvo da znas da te ne zezam,nego ozbiljno pitam.
Koliko ima istine u mahalskoj prici da je sarajevo odbilo ponude za cimirota i duljevića od 1500000€ po igracu?
I ako nije koja je prava istina? hvala
Koliko ima istine u mahalskoj prici da je sarajevo odbilo ponude za cimirota i duljevića od 1500000€ po igracu?
-
- Kontakt:
ja kolko znam za Cimirota je odbijeno 900k eura, za Duljevica ne znam nistaSarajlijaTM je napisao/la:@ramo - prvo da znas da te ne zezam,nego ozbiljno pitam.

milion i po eura, i to odbijeno, nema sanse da je istina, pa da dodje takva ponuda za obojicu u paketu sutra bih ih prodao jer iz ove lige je nemoguce prodati igraca za par milionaSarajlijaTM je napisao/la:@ramo - prvo da znas da te ne zezam,nego ozbiljno pitam.
Pyro is not a crime !
Cimirot ce kod amidze najvjerovatnije na zimu, i mislim da ce amidza otprilike odrediti sa tom cijenom ostale cijene igraca sarajeva.SarajlijaTM je napisao/la:@ramo - prvo da znas da te ne zezam,nego ozbiljno pitam.

-
- Kontakt:
neeeeeeeeeee, na ljeto neka ideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeEXIT je napisao/la:Cimirot ce kod amidze najvjerovatnije na zimu, i mislim da ce amidza otprilike odrediti sa tom cijenom ostale cijene igraca sarajeva.SarajlijaTM je napisao/la:@ramo - prvo da znas da te ne zezam,nego ozbiljno pitam.

za jednog je istina za drugog ne znam, cimi je igrac koji se nece prodavati dok ne bude odigrao nekoliko tekmi za repku i na ljeto evropu sa sarajevom!
A ZA DULJU ne znam stvarno, znam da smo se zajebali za dupovca, mogao otici za finu lovu, radovac isto
moguce da se duljevic svidio švabama
jel ko ponudio sta za bandovca? moze posluziti kao prezentacija lošeg golmana
exit, to je to sto kazem, da ce igrati za repku, zbog dozvole
A ZA DULJU ne znam stvarno, znam da smo se zajebali za dupovca, mogao otici za finu lovu, radovac isto
moguce da se duljevic svidio švabama

jel ko ponudio sta za bandovca? moze posluziti kao prezentacija lošeg golmana

exit, to je to sto kazem, da ce igrati za repku, zbog dozvole
- SarajlijaTM
ok,hvala svima na odgovorima 

Ova opcija Cimirot u Cardiff je mozda najbolja...lupam sad umjesto da Amidza ulozi jos para u nas klub, tj da nam ih posalje 'onako'
moze odraditi marketinski dobar potez a to je da za Cimija da recimo 2 - 2,5 miliona eura, koje bi nam u dogledno vrijeme svakako dao ali ovako ce dici cijenu ostalim igracima FKS i pokazati da necemo igrace za sicu davati....ovo je samo moje neko razmisljanje ali eto vidjecemo kako ce to biti

Pyro is not a crime !
Cimija jos od prosle godine prate iz kardifa, usao je sad u repku, zato i pape kaze da nije prolaznik jer bi i on mogao igrati epl iduce sezone. Daj boze da ostane iduce ljeto u fks, ja nisam optimista. Nakon par tekmi u repki do zime, cimi ce steci pravo da ide za englesku, mlad je jos uvjek, igrao standardno u U21, moci ce izganjati radnu dozvolu. Nije tajna i da je nasa uprava i besica predlozila kardifu. Za Duljevica nisam nista cuo.
-
- Kontakt:
Budite sigurni da 2 igrača ne mogu ići na ljeto iduće god. Može jedan i to vjerovatno Cimi...ovo je stav uprave. Cijena, 1.2 miliona eura...trenutno. Ili, 2 igrača Cardiffa i 200 000 eura. Nisam pristalica ove druge opcije jer su obojica skoro u 30-tim
-
- Kontakt:
Cega ba 1 500 000 eura po igracu. Duljevic ce sigurno doci do te cjene i prekucati je kad ode iz nase lige, a Cimirot !? Pa ja ne znam na osnovu cega se tom decku dize toliko cjena kada je po meni Radovac 10 puta bolji od tog momka. A taj Cimirot se nije vidio kada je sarajevo igralo sa Borusijom, i da jos bude gora stvar lik je kriv za sve suteve izvan 16 m. Igraci Borusije su se stimali ko na suterskom treningu, a on kada je trebao da istrcava na sut nije istrcao i to je to. Smijesni potezi Susica, isto ko sto su smijesne bile i najave da ozbiljno racuna na Bandovica a lik je sve samo golman Ne!SarajlijaTM je napisao/la:@ramo - prvo da znas da te ne zezam,nego ozbiljno pitam.
Pogledaj prvu utakmicu protiv Borusije i vezi Gojka a svi sad na Deju dobro vidjet će se uskoro. Ja mislim da je do odbrane 80% a ostalo je do njega.Pirke_TM87 je napisao/la:Cega ba 1 500 000 eura po igracu. Duljevic ce sigurno doci do te cjene i prekucati je kad ode iz nase lige, a Cimirot !? Pa ja ne znam na osnovu cega se tom decku dize toliko cjena kada je po meni Radovac 10 puta bolji od tog momka. A taj Cimirot se nije vidio kada je sarajevo igralo sa Borusijom, i da jos bude gora stvar lik je kriv za sve suteve izvan 16 m. Igraci Borusije su se stimali ko na suterskom treningu, a on kada je trebao da istrcava na sut nije istrcao i to je to. Smijesni potezi Susica, isto ko sto su smijesne bile i najave da ozbiljno racuna na Bandovica a lik je sve samo golman Ne!SarajlijaTM je napisao/la:@ramo - prvo da znas da te ne zezam,nego ozbiljno pitam.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 03 sep 2014, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
Pirke_TM87 je napisao/la:Cega ba 1 500 000 eura po igracu. Duljevic ce sigurno doci do te cjene i prekucati je kad ode iz nase lige, a Cimirot !? Pa ja ne znam na osnovu cega se tom decku dize toliko cjena kada je po meni Radovac 10 puta bolji od tog momka. A taj Cimirot se nije vidio kada je sarajevo igralo sa Borusijom, i da jos bude gora stvar lik je kriv za sve suteve izvan 16 m. Igraci Borusije su se stimali ko na suterskom treningu, a on kada je trebao da istrcava na sut nije istrcao i to je to. Smijesni potezi Susica, isto ko sto su smijesne bile i najave da ozbiljno racuna na Bandovica a lik je sve samo golman Ne!SarajlijaTM je napisao/la:@ramo - prvo da znas da te ne zezam,nego ozbiljno pitam.
Eto nek je neko drugi odigro bolje protiv Borussie...
Pirke_TM87 je napisao/la:Cega ba 1 500 000 eura po igracu. Duljevic ce sigurno doci do te cjene i prekucati je kad ode iz nase lige, a Cimirot !? Pa ja ne znam na osnovu cega se tom decku dize toliko cjena kada je po meni Radovac 10 puta bolji od tog momka. A taj Cimirot se nije vidio kada je sarajevo igralo sa Borusijom, i da jos bude gora stvar lik je kriv za sve suteve izvan 16 m. Igraci Borusije su se stimali ko na suterskom treningu, a on kada je trebao da istrcava na sut nije istrcao i to je to. Smijesni potezi Susica, isto ko sto su smijesne bile i najave da ozbiljno racuna na Bandovica a lik je sve samo golman Ne!SarajlijaTM je napisao/la:@ramo - prvo da znas da te ne zezam,nego ozbiljno pitam.

pa u prvoj tekmi momak pojeo komplet vezni red Borusije, u drugoj pao kao i cijela ekipa
-
- Kontakt:
Pa za ocekivati je bilo da cete bolje igrati kuci nego na strani, ali igrac koji je podjednako bio dobar i kuci i na strani zapravo pokazuje klasu i sigurno je daleko dajbolji vas igrac. Neopravdano je bio na klupi pored kloceva u napadu poput Bilbije koji nije imao pogled ka golu Borusije u 180+ min obje utakmice. Pravi igraci klasu pokazuju na velikim utakmicama, i to je pokazao Haris Duljevic i Samir Radovac, a ovo ostalo Ne.sekac je napisao/la:Pogledaj prvu utakmicu protiv Borusije i vezi Gojka a svi sad na Deju dobro vidjet će se uskoro. Ja mislim da je do odbrane 80% a ostalo je do njega.Pirke_TM87 je napisao/la:Cega ba 1 500 000 eura po igracu. Duljevic ce sigurno doci do te cjene i prekucati je kad ode iz nase lige, a Cimirot !? Pa ja ne znam na osnovu cega se tom decku dize toliko cjena kada je po meni Radovac 10 puta bolji od tog momka. A taj Cimirot se nije vidio kada je sarajevo igralo sa Borusijom, i da jos bude gora stvar lik je kriv za sve suteve izvan 16 m. Igraci Borusije su se stimali ko na suterskom treningu, a on kada je trebao da istrcava na sut nije istrcao i to je to. Smijesni potezi Susica, isto ko sto su smijesne bile i najave da ozbiljno racuna na Bandovica a lik je sve samo golman Ne!SarajlijaTM je napisao/la:@ramo - prvo da znas da te ne zezam,nego ozbiljno pitam.
ma jel
inače momak od 20 godina svaku utakmicu treba da odigra konstantno? jesi cuo kada za momka koji sad igra za PSG marco Veratti? Znas li kakvih je on utakmica imao kriminalnih? dok je jos bio 20 godina star... pa to je bio show, ali je imao utakmica gdje je razbijao i naravno da je normalna stvar da igrac od 20 godina koji prvi put igra utakmice pred 30 + milja gledaalaca, pogotovo u njemackoj pred 45 000 na onakvom zdanju,, padne psihicki, da ne pricam da ga je trener svaku utakmicu forsirao po 90 minuta u ritmu cetvrtak-nedjeljaa i da je u svkaoj toj tekmi bio najbolji ili medju dva najblja igraca osim u utakmici sa Borusijom gdje niko osim duljevica u prvom poluvremenu nije nista pokazao... pad cijele ekipe zajedno sa cimirotom

inače momak od 20 godina svaku utakmicu treba da odigra konstantno? jesi cuo kada za momka koji sad igra za PSG marco Veratti? Znas li kakvih je on utakmica imao kriminalnih? dok je jos bio 20 godina star... pa to je bio show, ali je imao utakmica gdje je razbijao i naravno da je normalna stvar da igrac od 20 godina koji prvi put igra utakmice pred 30 + milja gledaalaca, pogotovo u njemackoj pred 45 000 na onakvom zdanju,, padne psihicki, da ne pricam da ga je trener svaku utakmicu forsirao po 90 minuta u ritmu cetvrtak-nedjeljaa i da je u svkaoj toj tekmi bio najbolji ili medju dva najblja igraca osim u utakmici sa Borusijom gdje niko osim duljevica u prvom poluvremenu nije nista pokazao... pad cijele ekipe zajedno sa cimirotom
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bavaracmujo, Beli98, HariTz, JackW, Konzerva, mnon46, MokraKifla i 89 gostiju.