Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Ako zabije gol za svaki drugi promašeni zicer Benzeme, bit će zlatna kopačka.
Ućerat' će nju Chicarito htio, ne htio...

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Consigliere je napisao/la:Chicha kad i hoce da promasi ne moze![]()
Ne mogu da vjerujem da smo kupili Hamesa a pustili Di Mariu
covjek ubi njemacku gore nego SSSR.
Rasputin je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da smo kupili Hamesa a pustili Di Mariucovjek ubi njemacku gore nego SSSR.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
e moji realovci,e dragi PERO od 4 gola argentine 3 asista i gol Di Marije covjek se preporodi od kad ode iz davljenickog kluba

Niko nije veci od kluba pa makar davao 100 golova po sezoni.Rasputin je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da smo kupili Hamesa a pustili Di Mariucovjek ubi njemacku gore nego SSSR.
čuj davljeničkog, a čovjek osvojio nagradu za mvp finala.pokerman je napisao/la:e moji realovci,e dragi PERO od 4 gola argentine 3 asista i gol Di Marije covjek se preporodi od kad ode iz davljenickog kluba![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Postoji stereotip koji sve igrače koji odu iz reala odjednom pravi ultra mega giga igračima, i klasifikuje ih pod perine greške, jer je u tom laičkom miljeu real madrid poznat kao klub u koji dolaze samo zvijezde, koje ne pokažu ono što se od njih očekuje, i onda se preporode kad odu negdje, što je teški bullshit.
Di maria je dobar igrač, ezil je dobar igrač, xabi alonso je dobar igrač, ali nipošto njihovi odlasci nisu razlog jer real odigra lošu utakmicu, s obzirom da ima igrače koji su možda i bolji od gore navedenih.
Ovo je, ja mislim, najmlađi prvi tim u zadnjoj deceniji, i samo zamislite snagu ekipe kad se svi uigraju, perverzija.
Ja želim chicharita u prvom sastavu
naprijed rejal
jos jedno veliko HVALA za Di Mariu 
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
- tyler durden
- Kontakt:
to vam se vec isplatio ?Policeman je napisao/la:jos jedno veliko HVALA za Di Mariu
+1 i nama je bio nightmare u klasiku. Odahno sam...Policeman je napisao/la:jos jedno veliko HVALA za Di Mariu
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
kaže Florentino I vama još jednom veliko Hvala za 75 milionaPoliceman je napisao/la:jos jedno veliko HVALA za Di Mariu
Čuj hvala, k'o da smo ga džabe dali
.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Naravno da nije dzaba. Pa doveli ste Hamesa 
falit ce di maria sa svojom eksplozivnoscu ,ovaj trio modric kroos i rodriguez ce biti manje pokretljiv i staticniji ,nema te dinamike u veznom redu koju je diktirao di mariaSveti je napisao/la:čuj davljeničkog, a čovjek osvojio nagradu za mvp finala.pokerman je napisao/la:e moji realovci,e dragi PERO od 4 gola argentine 3 asista i gol Di Marije covjek se preporodi od kad ode iz davljenickog kluba![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Postoji stereotip koji sve igrače koji odu iz reala odjednom pravi ultra mega giga igračima, i klasifikuje ih pod perine greške, jer je u tom laičkom miljeu real madrid poznat kao klub u koji dolaze samo zvijezde, koje ne pokažu ono što se od njih očekuje, i onda se preporode kad odu negdje, što je teški bullshit.
Di maria je dobar igrač, ezil je dobar igrač, xabi alonso je dobar igrač, ali nipošto njihovi odlasci nisu razlog jer real odigra lošu utakmicu, s obzirom da ima igrače koji su možda i bolji od gore navedenih.
Ovo je, ja mislim, najmlađi prvi tim u zadnjoj deceniji, i samo zamislite snagu ekipe kad se svi uigraju, perverzija.
Ja želim chicharita u prvom sastavu
vidilo se sta znaci di maria realu kad udje u super kupu protiv atletika kad preporodi uspavanu ekipu
di maria mi izgleda mocniji nego ikad ,gledam ga i veceras protiv njemacke ,ma lik melje ,stvarno igra
xabi ce isto mozda falit pogotovo u jacim utakmicama ,kroos i modric sami ne mogu ni blizu odigrat u defanzivi ko npr sto bi xabi ,ja molim boga da carlo protiv barce izadje sa tom dvojicom na zadnjem veznom ,to bi bio merak
xabi je majstor sto se tice toga,ko sto neko skoro rece , xabi je tu da napravi 20 prekrsaja u toku utakmica a da dobije prvi zuti zbog prigovora tek u sudijskom vremenu
carlo je planiro upariti xabija i kroosa al ih ovaj iznenadi zahtjevom za transferom a budale ne nadjose zamjenu
sad valja illari igrat
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
smijesno mi je samo kako su pojedici napaceni i toliko ljubomorni na real da kad real plati pare tolike za recimo balea, provaljuje se i ismijava real, a kad se di maria kupi za 75mil onda je to sica koja je greska reala. Pa jarane za koga god da se nudilo tolike pare iz reala osim za ronalda i balea vrijedi ga prodat. Igracina jest al to nije razlog za ovo preseravanje
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Bio je pokusaj korekten price pojedinaca a ne preseravanje. Nema tu ljubomore vec samo neke konstatacije i drugacija misljenja. I Ronaldo je napacen i ljubomoran kad kaze onu istinu koju bar mi koji navijamo za Barcu znamo i znamo da je Ronaldo u pravu. Bar po meni ako ikoga nisam zelio u klasicima su bili X.Alonso i AD.Maria. Pero je zbog para zaigro na iznenadujucu kartu. Nejasno, ali za nas pozitivno.DeeWa je napisao/la:smijesno mi je samo kako su pojedici napaceni i toliko ljubomorni na real da kad real plati pare tolike za recimo balea, provaljuje se i ismijava real, a kad se di maria kupi za 75mil onda je to sica koja je greska reala. Pa jarane za koga god da se nudilo tolike pare iz reala osim za ronalda i balea vrijedi ga prodat. Igracina jest al to nije razlog za ovo preseravanje
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Joj rerne. Sad Lafo ga najviše strah bilo alonsa i di marije
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
naprijed rejal
- AlfredBorden
- Kontakt:
da sumiramo, u ime real madrida za prodavanjem anhelita najvise zale ljudi koji ne navijaju za real madrid

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Za koga. Vas?bparena je napisao/la:Bio je pokusaj korekten price pojedinaca a ne preseravanje. Nema tu ljubomore vec samo neke konstatacije i drugacija misljenja. I Ronaldo je napacen i ljubomoran kad kaze onu istinu koju bar mi koji navijamo za Barcu znamo i znamo da je Ronaldo u pravu. Bar po meni ako ikoga nisam zelio u klasicima su bili X.Alonso i AD.Maria. Pero je zbog para zaigro na iznenadujucu kartu. Nejasno, ali za nas pozitivno.DeeWa je napisao/la:smijesno mi je samo kako su pojedici napaceni i toliko ljubomorni na real da kad real plati pare tolike za recimo balea, provaljuje se i ismijava real, a kad se di maria kupi za 75mil onda je to sica koja je greska reala. Pa jarane za koga god da se nudilo tolike pare iz reala osim za ronalda i balea vrijedi ga prodat. Igracina jest al to nije razlog za ovo preseravanje
Udruzenje penzionera ima korist od toga sto angel nije vise u madridu?
Mislio sam da nisi prezivio decimu
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.