Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

bparena
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la bparena » 04 sep 2014, 12:00

AlfredBorden je napisao/la:da sumiramo, u ime real madrida za prodavanjem anhelita najvise zale ljudi koji ne navijaju za real madrid

:tokralju:
Ne znam ko zali - ako bolje procitas vidjeces da to nije minus vec plus za nas u klasiku. Bale i Ronaldo su igrali i neigrali - nekad dobro nekad lose u klasiku, ali ADMarija je uvijek maestralno igrao i ubijao svojom bjezanijom. Sto se tice Alonsa on je bio najveca prepreka na putu ka Ikerovom golu. Sto igrom, sto borbom i sto ponekad i grubostima ali prolazilo mu. Ja vam kazem ponovo - mene je Pero obradovo a vi sad trazite novog Alonsa i ADMariju. Svi su odskakali ali ova dvojiica su bila beton. I drago mi je da ste im mahali. :)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Rasputin
Kontakt:

Post Postao/la Rasputin » 04 sep 2014, 13:23

Dzoni je napisao/la:[youtube][/youtube]

Da covjek ne povjeruje...dame i gospodo Panjzema.
Gledaj fula to nisam vidio ni u prvoj ligi FBiH. Ja mislim da je svrha Benzeme da totalnim anti talentima da nade da nekad zaigraju za velike klubove, tako ja sad kontam da sam redovno trenirao od malena zavrsio u neki dobar klub kad je panj poput benzeme zavrsio u najveci klub.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 04 sep 2014, 13:38

bparena je napisao/la:
Ne znam ko zali - ako bolje procitas vidjeces da to nije minus vec plus za nas u klasiku. Bale i Ronaldo su igrali i neigrali - nekad dobro nekad lose u klasiku, ali ADMarija je uvijek maestralno igrao i ubijao svojom bjezanijom. Sto se tice Alonsa on je bio najveca prepreka na putu ka Ikerovom golu. Sto igrom, sto borbom i sto ponekad i grubostima ali prolazilo mu. Ja vam kazem ponovo - mene je Pero obradovo a vi sad trazite novog Alonsa i ADMariju. Svi su odskakali ali ova dvojiica su bila beton. I drago mi je da ste im mahali. :)
Ajd ne seri svega ti. Ispade sad Di Marija je bio najbolji protiv Barce. Ja koliko znam Ronaldo je rijesio svaku bitniju utakmicu protiv Barce osim ove zadnje kad ju je rijesio Bale.
Ako vec iznosis gluposti barem ih pokusaj argumentirati.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 04 sep 2014, 13:42

Meni je samo bitno da Benz ovo nije promasio... Ostalo... :problem:

[youtube][/youtube]
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 04 sep 2014, 13:50

Consigliere je napisao/la:Meni je samo bitno da Benz ovo nije promasio... Ostalo... :problem:

[youtube][/youtube]

A ni ovo :kafa:

[youtube][/youtube]
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 04 sep 2014, 14:02

Yebo li te ezil više :urnebes:
naprijed rejal

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 04 sep 2014, 14:03

VIŠE OD MILIJARDU i 200 milijuna eura dalo je za pojačanja deset najvećih potrošača u ljetnom prijelaznom roku. Među prvih devet, šest je engleskih i tri španjolska kluba, dok je jedini uljez Roma na desetom mjestu.

Navodeći ovu cifru, možemo se samo nasmijati na uvođenje "revolucionarne" metode Financijskog fair-playa, FIFA-inog i UEFA-inog modela ograničavanja sumanute potrošnje najbogatijih na pojačanja i plaće, kojim se htjela postići dvostruka korist - sprječavanje njihovog kupovanja titula licitacijom stotinama milijuna i svođenje onih manje solventnih na inkubatore za par najbogatijih.

Međutim, pijani milijarderi i dalje se ponašaju ne samo kao da ih nije briga za ostale (kao i što nije), nego i kao da su njihove, u najvećem broju slučajeva poharane blagajne, još uvijek rupe bez dna. Ali, to već odavno nije tako i ako bude sreće, njihova autodestruktivna sklonost kompulzivnom šopingu mogla bi ih dovesti pameti, ako već nalaze načine zaobići FFP.

Real, kraljević koji bi mogao postati prosjak: Jamesom došli do četiri od pet najskupljih kupnji, ali imaju 540 milijuna eura duga

Posebna priča je Real, koji je kupnjom Jamesa Rodrigueza za 80 milijuna eura, došao do ukupno 136 milijuna eura na pojačanja ovog ljeta, ali je to spiskao na samo tri igrača. Osim spomenutog Jamesa, tu su još Navas i Kroos.

Dovođenjem Jamesa za navedeni iznos (što bi samo po sebi trebalo biti potpuno protivno nečem što se zove "Financijski fair play") Real se može pohvaliti kako je kupio četiri od pet najskupljih igrača u povijesti. Ali, ono čime se nitko u Kraljevskom klubu neće pohvaliti je podatak da su prošle godinu imali registrirana dugovanja od 541 milijun eura (državi, igračima, dobavljačima), dok je dug bankama bio 90 milijuna eura, što predstavlja čak 64 posto ukupne vrijednosti kluba!

Istina, Real puno zarađuje, prodajom igrača drugim bogatašima, dresova Kinezima i ulaznica za Bernabeu zalizanim klonovima CR7-a, ali nasuprot prihodima, koji su na kraju prošle godine iznosili 239 milijuna eura, stoje dugovi s kratkoročnim rokom naplate, prošle godine 338 milijuna eura. Tako da je Real samo prošle godine imao gotovo 100 milijuna eura minusa. Evo odgovora svima koji će ispaliti da se Gareth Bale, doveden upravo za taj iznos, "isplatio" osvajanjem Lige prvaka i Kupa Kralja.

Kada znamo ove podatke, onda je jasno kako Realu što se tiče smanjenja ogromnog duga ne znači puno prodaja Di Marije u United za 70-ak milijuna eura, jer minus mu posljednjeg desetljeća stalno raste, a kako trošenje posljednjih godina pokazuje, taj trend samo će se nastaviti. Jedan podatak možda najbolje opisuje u kakvoj je Real financijskoj nevolji: Od 2000. do danas, dugovi su mu porasli više nego duplo! Prema Forbesu, Real je najvrjedniji sportski brand na svijetu, ali ako ovako nastavi, a hoće, to neće još dugo ostati.

To što klub neprestanim odbacivanjem starih Galacticosa (Ozil, Di Maria, Xabi Alonso..) nadoknađuje kupnjom novih (Balea, Kroosa, Jamesa) ne pomaže financijskoj regeneraciji Reala, koji je formalno u vlasništvu njegovih navijača. Ali, s obzirom da dug raste, a predsjednik Perez nastavlja u megalomanskom stilu najavljujući obnovu i proširenje stadiona Santiago Bernabeu, pitanje je koliko će to dugo biti, odnosno dokle će izdržati dok Real ne bude prisiljen postati privatna "firma" koja će morati poslovati profitabilno. Osim ako navijači posezanjem u vlastiti džep ne dokažu da je klub doista njihov i tako Fabiu Coentrau omoguće još jedan Lambroghini.

Naravno, nije Real kriv što Uefa dosad nije kaznila i njega, kao što je napravila s PSG-om i Manchester Cityjem, kao što je desetljećima od tv prava (zajedno s Barcelonom) dobivao više nego svih ostalih 18 klubova Primere. Država se prema klubu koji je bio glavni ambasador Francovog režima i dalje odnosi majčinski, pa mu oprašta neplaćanje poreza, uostalom kao i Barceloni.

Međutim, to neće tako biti dovijeka, a u Realu moraju napraviti ono što odbijaju - urazumiti se. :mrgreen: propo real ko zeton :mrgreen:
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 04 sep 2014, 14:07

PEP je napisao/la:VIŠE OD MILIJARDU i 200 milijuna eura dalo je za pojačanja deset najvećih potrošača u ljetnom prijelaznom roku. Među prvih devet, šest je engleskih i tri španjolska kluba, dok je jedini uljez Roma na desetom mjestu.

Navodeći ovu cifru, možemo se samo nasmijati na uvođenje "revolucionarne" metode Financijskog fair-playa, FIFA-inog i UEFA-inog modela ograničavanja sumanute potrošnje najbogatijih na pojačanja i plaće, kojim se htjela postići dvostruka korist - sprječavanje njihovog kupovanja titula licitacijom stotinama milijuna i svođenje onih manje solventnih na inkubatore za par najbogatijih.

Međutim, pijani milijarderi i dalje se ponašaju ne samo kao da ih nije briga za ostale (kao i što nije), nego i kao da su njihove, u najvećem broju slučajeva poharane blagajne, još uvijek rupe bez dna. Ali, to već odavno nije tako i ako bude sreće, njihova autodestruktivna sklonost kompulzivnom šopingu mogla bi ih dovesti pameti, ako već nalaze načine zaobići FFP.

Real, kraljević koji bi mogao postati prosjak: Jamesom došli do četiri od pet najskupljih kupnji, ali imaju 540 milijuna eura duga

Posebna priča je Real, koji je kupnjom Jamesa Rodrigueza za 80 milijuna eura, došao do ukupno 136 milijuna eura na pojačanja ovog ljeta, ali je to spiskao na samo tri igrača. Osim spomenutog Jamesa, tu su još Navas i Kroos.

Dovođenjem Jamesa za navedeni iznos (što bi samo po sebi trebalo biti potpuno protivno nečem što se zove "Financijski fair play") Real se može pohvaliti kako je kupio četiri od pet najskupljih igrača u povijesti. Ali, ono čime se nitko u Kraljevskom klubu neće pohvaliti je podatak da su prošle godinu imali registrirana dugovanja od 541 milijun eura (državi, igračima, dobavljačima), dok je dug bankama bio 90 milijuna eura, što predstavlja čak 64 posto ukupne vrijednosti kluba!

Istina, Real puno zarađuje, prodajom igrača drugim bogatašima, dresova Kinezima i ulaznica za Bernabeu zalizanim klonovima CR7-a, ali nasuprot prihodima, koji su na kraju prošle godine iznosili 239 milijuna eura, stoje dugovi s kratkoročnim rokom naplate, prošle godine 338 milijuna eura. Tako da je Real samo prošle godine imao gotovo 100 milijuna eura minusa. Evo odgovora svima koji će ispaliti da se Gareth Bale, doveden upravo za taj iznos, "isplatio" osvajanjem Lige prvaka i Kupa Kralja.

Kada znamo ove podatke, onda je jasno kako Realu što se tiče smanjenja ogromnog duga ne znači puno prodaja Di Marije u United za 70-ak milijuna eura, jer minus mu posljednjeg desetljeća stalno raste, a kako trošenje posljednjih godina pokazuje, taj trend samo će se nastaviti. Jedan podatak možda najbolje opisuje u kakvoj je Real financijskoj nevolji: Od 2000. do danas, dugovi su mu porasli više nego duplo! Prema Forbesu, Real je najvrjedniji sportski brand na svijetu, ali ako ovako nastavi, a hoće, to neće još dugo ostati.

To što klub neprestanim odbacivanjem starih Galacticosa (Ozil, Di Maria, Xabi Alonso..) nadoknađuje kupnjom novih (Balea, Kroosa, Jamesa) ne pomaže financijskoj regeneraciji Reala, koji je formalno u vlasništvu njegovih navijača. Ali, s obzirom da dug raste, a predsjednik Perez nastavlja u megalomanskom stilu najavljujući obnovu i proširenje stadiona Santiago Bernabeu, pitanje je koliko će to dugo biti, odnosno dokle će izdržati dok Real ne bude prisiljen postati privatna "firma" koja će morati poslovati profitabilno. Osim ako navijači posezanjem u vlastiti džep ne dokažu da je klub doista njihov i tako Fabiu Coentrau omoguće još jedan Lambroghini.

Naravno, nije Real kriv što Uefa dosad nije kaznila i njega, kao što je napravila s PSG-om i Manchester Cityjem, kao što je desetljećima od tv prava (zajedno s Barcelonom) dobivao više nego svih ostalih 18 klubova Primere. Država se prema klubu koji je bio glavni ambasador Francovog režima i dalje odnosi majčinski, pa mu oprašta neplaćanje poreza, uostalom kao i Barceloni.

Međutim, to neće tako biti dovijeka, a u Realu moraju napraviti ono što odbijaju - urazumiti se. :mrgreen: propo real ko zeton :mrgreen:
Dabogda propali ovako svake godine a LP se slavila.
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 04 sep 2014, 14:09

Od 2011 i pocetka FFP-a
3 godine i 6 prelaznih rokova
RM je potrosio na dolaske minus odlaske 87 miliona funti.

Pa da uporedimo s nekim ostalim od godine pocetka FFP-a...

1)Paris Sent German - 364 miliona funti
2)Manchester United - 295 miliona funti
3)Manchester City - 192 miliona funti
4)Chelsea - 188 miliona funti
5)Liverpool - 162 miliona funti
6)Barcelona 143 miliona funti
7)Zenit - 134 miliona funti
8)Bayern - 118 - miliona funti
9)Juventus - 115 - miliona funti
10)Monaco - 110 - miliona funti
....

Arsenal 73 miliona funti
Wolfsburg 71 milion funti
Napoli 65 miliona funti
Roma 50 miliona funti
Borussia 50 miliona funti

Tnx to @raul

:kafa:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 04 sep 2014, 14:24

Cuj ovog propo Real ko zeton. Ajde klinac ne blamiraj se :lol: :lol:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 04 sep 2014, 15:16

Alac svake godine reciklira isti clanak sa malo promjena :lolno:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 sep 2014, 15:26

geoxx je napisao/la:
bparena je napisao/la:
Ajd ne seri svega ti. Ispade sad Di Marija je bio najbolji protiv Barce. Ja koliko znam Ronaldo je rijesio svaku bitniju utakmicu protiv Barce osim ove zadnje kad ju je rijesio Bale.
Ako vec iznosis gluposti barem ih pokusaj argumentirati.
Kad glupan vidi sve u gluposti onda samo glupane razumije.

p.s. Ako hoces korektno procitaj onaj gore post i budi korektniji u pisanju. U svakom slucaju pozz
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Cap17an
Kontakt:

Post Postao/la Cap17an » 04 sep 2014, 15:33

Di Maria uistinu jeste u zadnjim Clasicima bio jedan od najboljih igrača Real Madrida. I u svakom slučaju ostaje žal za igračem koji se sjajno pokazao na svojoj novoj poziciji.

Xabi je bio važan igrač Reala, ali ko god gleda utakmice sam će priznati da on više nije onaj stari, nerijetko je direktan krivac za gol, a broj tačnih pasova, oduzetih lopti itd. iz mjeseca u mjesec se smanjivao i igrao je ispod nivoa. Čisto informativno, dugo je bio moj najdraži igrač ali svjestan sam činjenice da Kroos može više ponuditi od njega.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 sep 2014, 16:00

Kod Reala dug konstantno raste no to Pereza očigledno ne brine jer kad dođe do kritične tačke samo će se povući sa funkcije a problem ostaviti drugom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 04 sep 2014, 16:03

Saurman je napisao/la:Kod Reala dug konstantno raste no to Pereza očigledno ne brine jer kad dođe do kritične tačke samo će se povući sa funkcije a problem ostaviti drugom.
sto mi je to poznato
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 04 sep 2014, 16:03

Saurman je napisao/la:Kod Reala dug konstantno raste no to Pereza očigledno ne brine jer kad dođe do kritične tačke samo će se povući sa funkcije a problem ostaviti drugom.
Makar ce se povuci kao insan, neki odu i na robiju. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 sep 2014, 16:06

Rooney88 je napisao/la:
Makar ce se povuci kao insan, neki odu i na robiju. :mrgreen:
Sve po zaslugama.

Najsvježi primjer je Rosell, koji je pobjegao nakon malverzacija oko transfera Neymara.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 04 sep 2014, 16:08

I sta ako i bude kao sto kazes? Hoce li se ugasiti Real Madrid? Propasti? Ako si vec provokator niko ti ne brani da budes malo i realan. Real ce te dugove vratiti, kako zna i umije ali to je poenta. Normalno funkcionisanje kluba ce se nastaviti i mimo dugova. Bar ja tako mislim.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 04 sep 2014, 16:09

Moram priznati da su me bavarci poprilicno zabrinuli sa nekoliko posljednjih postova. :think:
[youtube][/youtube]

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 sep 2014, 16:12

Ko je rekao da će propasti ? Samo ovaj način poslovanja ne vodi ničemu osim problemima za klub.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.