On je nevjerovatan što se toga tiče.GunnerS je napisao/la:Da, prešao je na Islam... I ja sam ga par puta vidio kako uči fatihu... Mislim, uči nešto..
Kad ulazi na teren krsti se, a kad dođe na teren uči fatihu.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
On je nevjerovatan što se toga tiče.GunnerS je napisao/la:Da, prešao je na Islam... I ja sam ga par puta vidio kako uči fatihu... Mislim, uči nešto..

el-fighter je napisao/la:Čuj odkud informacija da se krsti. Pa jesi li ikada gledao kad ulazi na teren šta uradi.
aaaaa, sad je meni jasno sto ljakse nosa lederhosezlatandr je napisao/la:Potpisao Sejo Kalač za Bajern, igrace lijevog beka
Bas cu pratiti sutra njegov izlazak na terenbavarian_bk je napisao/la:Ja sam vidio par puta da se krsti ,a sta vi gledateMislim ,dakle znam da se Fatiha ne uci onako

mislis za forum i navijace ili za sport uopste, ili nesto trece?omerbavarac je napisao/la:Ja ga nisam vidio da se krsti, ali iako to radi kakve veze ima. Nije lako zaboraviti vjeru svojih roditelja,iako ti Islam ne dozvoljava da se krstis.. To je uopste nevazno. Bitno je da on igra na vrhunskom nivou.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.