Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
- AlfredBorden
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
ma hajd da je to nekog iz vrha, npr juventus, bayern, united il tako nesto manje ono al ono odma bum na real najveci klub svih vremena ono i ostat ce tako dok je svijeta, sinonim za fudbal covjece, treba se sjetit toga 
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
mislim da su prije u pitanju inhibicije i podsvjesne želje pojedinaca (tipa Saurman ili Pep) koje se ne mogu kontrolisati - nego realna mogucnost za tako nešto da se desi
opet tema ko je prvi 
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Upravo tako. Ni jedan iole danas stabilan klub iz liste top 10 nece propasti tako lahko. Niti ce ikad propasti ukoliko ne dodje do velikih globalnih poremecaja ali tada ce sve biti ugrozeno.madridist je napisao/la:Bilo bi zanimljivo vidjeti iznose u recimo zadnje 3,4 godine glede finansijskog poslovanja klubova i kako ko stoji sa famoznim FFP..
Zazivanje propasti nakog od klubova iz vrha poretka lici
na kojotov lov na onu pticu trkacicu...
Trosenje velikih svota novca ne znaci da ce taj kluba da finansijski propadne. Ipak, primarna zadaca uprave nekog kluba je da odrzi finansijsku stabilnost pa tek rezultati ili igre. Real je prije trosio i po 250 mil za transfere pa ne vidim da je propao niti da ce nekad u buducnosti.
Mi (Bajern) ne radimo tako jer nam je razlicita politika poslovanja. I ne zavidim sto neko trosi niti mi je zelja da tako Bajern radi. Trosenje ogromnih svota novca nuzno ne znaci i dolazak trofeja u klub iako i ta politika dovodi do rezultata.
RM nije medju 10 potrosaca od kako je FFP na snazi(2011)
I vec 10 godina zaredom ima vise prihoda od rashoda.
Al tako vam boga
necemo o toj temi opet
radije cu slusat @bparenu kako place za angelom , jer

I vec 10 godina zaredom ima vise prihoda od rashoda.
Al tako vam boga
necemo o toj temi opet
radije cu slusat @bparenu kako place za angelom , jer
bparena je napisao/la:Ne kontam zasto je prodao Ozila kad je on i te kako dobro uvezivao tim.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Realovci gledam evo dres u adidas shopu
Kontam uzeti ovaj roze pa me zanima jel on od ove sezone
Sent from my iPhone using Tapatalk
Thomas Müller - Fußballgott
Jest , jest.don_burza je napisao/la:Realovci gledam evo dres u adidas shopu
Dobar taj kruzer kad ces za original izdvojit €80..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Kontam frendu uzeti kao poklon da me manje prca za rezultat u polufinalu sad kad dodjem kući za tri sedmice
Ako @Saurman cuje da si poguro finansijski Madrid gotov si brateRaul_64 je napisao/la:Jest , jest.don_burza je napisao/la:Realovci gledam evo dres u adidas shopu
Dobar taj kruzer kad ces za original izdvojit €80..
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Joj buraz kupio sam sebi dresove Toluce i cruz azula isto jer moram ispoštovati one rostilje koje su mi platili preko kladionice
A eto i hud Ronaldo ce 3 minuta zivjeti na moj račun
A eto i hud Ronaldo ce 3 minuta zivjeti na moj račun
Ae kupi i meni ibogati.don_burza je napisao/la:Kontam frendu uzeti kao poklon da me manje prca za rezultat u polufinalu sad kad dodjem kući za tri sedmice
Marksizam u skole!
Realov dug ne raste. Naprotiv, on se iz godine u godinu smanjuje, a prihodi povećavaju. Perez je kralj marketinga, a usput je pokupio i Decimu, ni on sam ne zna kako...
Naprašili Bayern s 5-0, i zatim u finalu sretno, spretno, ali i zasluženo probili bunker gradskog rivala, koji se branio od 1. do zadnjeg minuta. Eto kako.Cap17an je napisao/la:Realov dug ne raste. Naprotiv, on se iz godine u godinu smanjuje, a prihodi povećavaju. Perez je kralj marketinga, a usput je pokupio i Decimu, ni on sam ne zna kako...
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 05 sep 2014, 01:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Al intersantno kako tim mojim komentarom od prije godinu dvije napravi budalu ispod tog tvog posta. Supljak mislio da je to ovih dana pisano.Raul_64 je napisao/la:.................
bparena je napisao/la:Ne kontam zasto je prodao Ozila kad je on i te kako dobro uvezivao tim.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ma kakvo to,Raul ti sukno majstorski pa se pokusavas izvuc,jok .
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Sta ovo Carlo suplje baca 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
madridist je napisao/la:Ma kakvo to,Raul ti sukno majstorski pa se pokusavas izvuc,jok .

Nego sta je ovo zlatniku .....
http://sportsport.ba/blabla/cr7-izgubio ... aka/139661" onclick="window.open(this.href);return false;
Sasvim normalna reakcija 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.