Od tih para ugradi mali mozak,veliki i nemoj.Jer mogu se posvadzati pa i taj belaj.Rusilac je napisao/la:Bice tesko probiti cvrsti i organizovani Lihtenstajn.Cartman je napisao/la:Yebo te x.Rusilac je napisao/la:Odigrao sam x i ocekujem lijepe novce.
BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Moram priznat da mi se svidila atmosfera u Tuzli. Po onoj kisi ljudi i do zadnje minute navijaju i pjevaju i to bez Bh fanaticosa. Poslje gledam Hrvatsku i Kipar i kod njih atmosfera za qurca. Cujes ljude kad zakaslju.
Jedino se cuju kad gol zabiju.
- katalinski
- Kontakt:
Fukarama prva godina nakon povratka iz 1.lige,prva godina sa novom tribinom-u gradu odlican ambijent-repka igra 1.put-a i dijaspora produzila boravak zbog utakmice
Ajvatar
- tyler durden
- Kontakt:
skakalo se nekad u pocetku utakmiceharry_90 je napisao/la:Citam komentare i to vidim vecina iz Sarajeva pljuje stadion,navijanje..sto se tice navijanja,vjerujem da u Sarajevo ne bi ni 2000 se skupilo,mozda na zeljinom stadionu bi se skupilo,al dobro teren bi bio dva puta gori,a na stadionu sarajeva..ups oni nemaju stadiona vec iznajmljuju kosevo,jos daju neko svoje misljenje![]()
vidim ocekivali su da se skace,luduje itd..jbg navikli iz Mejdana pa im danas neobicno,jos je protivnik hebeno jak,a prijateljski mec...
Prvo poluvrijeme u Tuzli je bilo prilicno dobro....postigli 3 lijepa gola,mogli jos koji i to je to,do kraja utakmice smo dosta lose izgledali,nepovezano,na sredini terena nasi igraci su se sudarali.... nemamo igrace po bokovima,sto je besmisleno... Hajrovica i Lulica ocekujem protiv Kipra. Pogotovo Hajrovica,koji je u dosta dobroj formi,redovno igra za Werder,i sigurno nam je on u igri nedostajao. Izbaciti Prcica,koji nam je pored Besica,Medunjanina i Pjanica trenutno visak u postavi,on s klupe moze puno vise pruiti... umjesto Vranjesa ocekujem Bicakcica,a umjesto Prcica Hajrovica,i to je to. Nadat se da cemo u Zenici bolje odigrati i da dobar rezultat nece izostati!
- sanlituncay
- Kontakt:
Svaka čast Sušiću što je pred Kiparskim skautima izveo kombinovani sastav i sakrio naše adute... Ti propali đaci kiparske škole će itekako da se iznenade u utorak kad Pape izvede najjači tim

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
hroni je napisao/la:ubi Salema zgara,koji prasac bog te........Janez je napisao/la:Vidi Prolića loše mu ručak legao.![]()

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- sanlituncay
- Kontakt:
Ova Salemova slika i onaj Nikolin show AJNE MINUTE,obilježilo jučerašnji teferič... Al paletare su prekucale,Igor Kristić u jednom napadu govori Hasler,pa onda u narednom Basler,izvinjavam se Hasler! Yebo lud zbunjenog 
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Pa Tusanj ti je gradski stadion, dakle stadion u vlasnistvu opstine Tuzla a ne u vlasnistvu Slobode.harry_90 je napisao/la:Citam komentare i to vidim vecina iz Sarajeva pljuje stadion,navijanje..sto se tice navijanja,vjerujem da u Sarajevo ne bi ni 2000 se skupilo,mozda na zeljinom stadionu bi se skupilo,al dobro teren bi bio dva puta gori,a na stadionu sarajeva..ups oni nemaju stadiona vec iznajmljuju kosevo,jos daju neko svoje misljenje![]()
vidim ocekivali su da se skace,luduje itd..jbg navikli iz Mejdana pa im danas neobicno,jos je protivnik hebeno jak,a prijateljski mec...
Dakle ista stvar kao i sa Kosevom.
1946
- sanlituncay
- Kontakt:
Niko u BiH ne posjeduje svoj vlastiti stadion,tako da ne lupetajte bezveze... Taj stadion u Tuzli gradi općina,i on će biti u vlasništvu grada Tuzle,a ne slobode!
Sloboda je samo upravitelj i korisnik,kao što je to i Sarajevo,kao što je i Željo,Čelik!
Razlika između vlasnika stadiona i upravitelja je ogromna! 99% naših zgrada ima upravitelja,a u vlasništvu su općine!
Sloboda je samo upravitelj i korisnik,kao što je to i Sarajevo,kao što je i Željo,Čelik!
Razlika između vlasnika stadiona i upravitelja je ogromna! 99% naših zgrada ima upravitelja,a u vlasništvu su općine!
Hajrovic i Bicakcic,a mozda i Lulic ulaze u sastav protiv Kipra. vjerovatno umjesto Vranjesa,Prcica i mozda Salihovica. U Zenici mora biti puno bolji pristup,jer je jaci protivnik. igrali smo mi i sinoc sasvim korektno,ali u drugom poluvremenu smo zaklazali,doduse bila je i jaka kisa,los teren.... Pjanic,Medunjanin,Besic,Ibisevic i Hajrovic su sinoc najvise pokazali! dobri su bili i Dzeko,Mujdza....
Jest naporan ovaj lik, @sanlituncay. Niko ga ne fura ni 2%, a jadnik se razguli da nekom zapne za oko. 
Hajd sto lupas ovdje na temama repke o istoj... Nego lupas i o necemu o cemu nemas apsolutno veze sa zivotom...sanlituncay je napisao/la:Niko u BiH ne posjeduje svoj vlastiti stadion,tako da ne lupetajte bezveze... Taj stadion u Tuzli gradi općina,i on će biti u vlasništvu grada Tuzle,a ne slobode!
Stadion Grbavica je Zeljin 1/1 sa svim svojim objektima koje izdaje pod zakup naravno....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Grbavica bez juga je u vlasnistvu Zeljeznicara, to je tacno.
Ovo ostalo, Kosevo, Bilino, Tusanj, stadion u Banja Luci sve stadioni u vlasnistvu grada.
Ne znam kakva je situacija u Sirokom Brijegu.
Ovo ostalo, Kosevo, Bilino, Tusanj, stadion u Banja Luci sve stadioni u vlasnistvu grada.
Ne znam kakva je situacija u Sirokom Brijegu.
1946
- sanlituncay
- Kontakt:
Mandrax zaboli me racku ako sam ti dosadan ;D Ne moraš čitati! A imaš opciju da ne vidiš moje postove,pa nek ti neko objasni kako se to naštima
Grbavice što se tiče,ako lažu oni,lažem i ja

Grbavice što se tiče,ako lažu oni,lažem i ja

Ovo mogu i ja prepravitisanlituncay je napisao/la:Mandrax zaboli me racku ako sam ti dosadan ;D Ne moraš čitati! A imaš opciju da ne vidiš moje postove,pa nek ti neko objasni kako se to naštima![]()
Grbavice što se tiče,ako lažu oni,lažem i ja![]()
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
To Wikipedia. 
- sanlituncay
- Kontakt:
Pa meni je smijesnije sto za 20 godina nisu napravili tribinu,da moze doći ne ekipa iz Europe nego barem iz Crne Gore da igra na Grbavici! A na kraju krajeva,čiji god da je stadion,na sve liči osim na stadion! To je jedino smiješno
Željo može imat svoj stadion jedino ako im ga neko prepiše na njihovo ime
A sami da nešto naprave nema teorije,ni vode ni struje ne mogu platit!
Bolje da je VAN MINITsanlituncay je napisao/la:Ova Salemova slika i onaj Nikolin show AJNE MINUTE,obilježilo jučerašnji teferič... Al paletare su prekucale,Igor Kristić u jednom napadu govori Hasler,pa onda u narednom Basler,izvinjavam se Hasler! Yebo lud zbunjenog
Zarathustra
Smješan si jarane! Željo nije krenuo od nule poslije rata nego je krenuo daleko ispod nule,stadion je bio gotovo srušen do temelja zapaljen,krateri po glavnom i pomoćnom terenu,ožiljci rata na svakom koraku,treniralo se u početku na šljaci ako znaš šta je to,igrači se presvlačili u kontenjerima,prvi ljudi nakon reintegracije Grbavice koji su ušli na stadion bili su demineri.Naš stadion je bio prva linija fronta!sanlituncay je napisao/la:Pa meni je smijesnije sto za 20 godina nisu napravili tribinu,da moze doći ne ekipa iz Europe nego barem iz Crne Gore da igra na Grbavici! A na kraju krajeva,čiji god da je stadion,na sve liči osim na stadion! To je jedino smiješnoŽeljo može imat svoj stadion jedino ako im ga neko prepiše na njihovo ime
A sami da nešto naprave nema teorije,ni vode ni struje ne mogu platit!
Željo ide polahko ali sigurno naprijed,ta pitarska propaganda kako Željo nema za vode i struje neka njima ide na dušu i potplaćenim novinarima,Željo je najjači sportski brend u BiH,Željo je najtrofejniji klub u BiH! Željo je centar mog svijeta i centar svih navijača koji ga vole! Željo je religija! I Željo je vlasnik stadiona i vlasnik zemljišta oko stadiona koje je procjenjeno između 15 i 20 miliona maraka.
Trenutno korisnika/ca: 231983, bavariapivo, CAGarfia, Cwirek, denza, GG3, greenwood, habuba, HariTz, izdzezveubrazil, legendarnadruga i 59 gostiju.