BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BiH - Kipar

Pobjeda
199
77%
Neriješeno
17
7%
Poraz
43
17%

Ukupno glasova: 259

harishp
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar

Post Postao/la harishp » 05 sep 2014, 04:18

Rusilac je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:Odigrao sam x i ocekujem lijepe novce.
Yebo te x. :guz:
Bice tesko probiti cvrsti i organizovani Lihtenstajn.
Od tih para ugradi mali mozak,veliki i nemoj.Jer mogu se posvadzati pa i taj belaj.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 05 sep 2014, 06:54

Moram priznat da mi se svidila atmosfera u Tuzli. Po onoj kisi ljudi i do zadnje minute navijaju i pjevaju i to bez Bh fanaticosa. Poslje gledam Hrvatsku i Kipar i kod njih atmosfera za qurca. Cujes ljude kad zakaslju. :puke: Jedino se cuju kad gol zabiju.

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 05 sep 2014, 07:11

Fukarama prva godina nakon povratka iz 1.lige,prva godina sa novom tribinom-u gradu odlican ambijent-repka igra 1.put-a i dijaspora produzila boravak zbog utakmice
Ajvatar

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 05 sep 2014, 08:13

harry_90 je napisao/la:Citam komentare i to vidim vecina iz Sarajeva pljuje stadion,navijanje..sto se tice navijanja,vjerujem da u Sarajevo ne bi ni 2000 se skupilo,mozda na zeljinom stadionu bi se skupilo,al dobro teren bi bio dva puta gori,a na stadionu sarajeva..ups oni nemaju stadiona vec iznajmljuju kosevo,jos daju neko svoje misljenje :urnebes:

vidim ocekivali su da se skace,luduje itd..jbg navikli iz Mejdana pa im danas neobicno,jos je protivnik hebeno jak,a prijateljski mec...
skakalo se nekad u pocetku utakmice :D

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 05 sep 2014, 08:24

Prvo poluvrijeme u Tuzli je bilo prilicno dobro....postigli 3 lijepa gola,mogli jos koji i to je to,do kraja utakmice smo dosta lose izgledali,nepovezano,na sredini terena nasi igraci su se sudarali.... nemamo igrace po bokovima,sto je besmisleno... Hajrovica i Lulica ocekujem protiv Kipra. Pogotovo Hajrovica,koji je u dosta dobroj formi,redovno igra za Werder,i sigurno nam je on u igri nedostajao. Izbaciti Prcica,koji nam je pored Besica,Medunjanina i Pjanica trenutno visak u postavi,on s klupe moze puno vise pruiti... umjesto Vranjesa ocekujem Bicakcica,a umjesto Prcica Hajrovica,i to je to. Nadat se da cemo u Zenici bolje odigrati i da dobar rezultat nece izostati!

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 05 sep 2014, 08:49

Svaka čast Sušiću što je pred Kiparskim skautima izveo kombinovani sastav i sakrio naše adute... Ti propali đaci kiparske škole će itekako da se iznenade u utorak kad Pape izvede najjači tim :bih:
slika
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 05 sep 2014, 09:49

hroni je napisao/la:
Janez je napisao/la:Vidi Prolića loše mu ručak legao. :rol: :rol:
ubi Salema zgara,koji prasac bog te........
:lol:

slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 05 sep 2014, 10:13

Ova Salemova slika i onaj Nikolin show AJNE MINUTE,obilježilo jučerašnji teferič... Al paletare su prekucale,Igor Kristić u jednom napadu govori Hasler,pa onda u narednom Basler,izvinjavam se Hasler! Yebo lud zbunjenog :D
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 sep 2014, 10:18

harry_90 je napisao/la:Citam komentare i to vidim vecina iz Sarajeva pljuje stadion,navijanje..sto se tice navijanja,vjerujem da u Sarajevo ne bi ni 2000 se skupilo,mozda na zeljinom stadionu bi se skupilo,al dobro teren bi bio dva puta gori,a na stadionu sarajeva..ups oni nemaju stadiona vec iznajmljuju kosevo,jos daju neko svoje misljenje :urnebes:

vidim ocekivali su da se skace,luduje itd..jbg navikli iz Mejdana pa im danas neobicno,jos je protivnik hebeno jak,a prijateljski mec...
Pa Tusanj ti je gradski stadion, dakle stadion u vlasnistvu opstine Tuzla a ne u vlasnistvu Slobode.
Dakle ista stvar kao i sa Kosevom.
1946

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 05 sep 2014, 10:31

Niko u BiH ne posjeduje svoj vlastiti stadion,tako da ne lupetajte bezveze... Taj stadion u Tuzli gradi općina,i on će biti u vlasništvu grada Tuzle,a ne slobode!
Sloboda je samo upravitelj i korisnik,kao što je to i Sarajevo,kao što je i Željo,Čelik!
Razlika između vlasnika stadiona i upravitelja je ogromna! 99% naših zgrada ima upravitelja,a u vlasništvu su općine!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 05 sep 2014, 10:34

Hajrovic i Bicakcic,a mozda i Lulic ulaze u sastav protiv Kipra. vjerovatno umjesto Vranjesa,Prcica i mozda Salihovica. U Zenici mora biti puno bolji pristup,jer je jaci protivnik. igrali smo mi i sinoc sasvim korektno,ali u drugom poluvremenu smo zaklazali,doduse bila je i jaka kisa,los teren.... Pjanic,Medunjanin,Besic,Ibisevic i Hajrovic su sinoc najvise pokazali! dobri su bili i Dzeko,Mujdza....

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 05 sep 2014, 10:36

Jest naporan ovaj lik, @sanlituncay. Niko ga ne fura ni 2%, a jadnik se razguli da nekom zapne za oko. :wtf:

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 05 sep 2014, 10:38

sanlituncay je napisao/la:Niko u BiH ne posjeduje svoj vlastiti stadion,tako da ne lupetajte bezveze... Taj stadion u Tuzli gradi općina,i on će biti u vlasništvu grada Tuzle,a ne slobode!
Sloboda je samo upravitelj i korisnik,kao što je to i Sarajevo,kao što je i Željo,Čelik!
Razlika između vlasnika stadiona i upravitelja je ogromna! 99% naših zgrada ima upravitelja,a u vlasništvu su općine!
Hajd sto lupas ovdje na temama repke o istoj... Nego lupas i o necemu o cemu nemas apsolutno veze sa zivotom...
Stadion Grbavica je Zeljin 1/1 sa svim svojim objektima koje izdaje pod zakup naravno....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 sep 2014, 10:41

Grbavica bez juga je u vlasnistvu Zeljeznicara, to je tacno.
Ovo ostalo, Kosevo, Bilino, Tusanj, stadion u Banja Luci sve stadioni u vlasnistvu grada.
Ne znam kakva je situacija u Sirokom Brijegu.
1946

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 05 sep 2014, 10:44

Mandrax zaboli me racku ako sam ti dosadan ;D Ne moraš čitati! A imaš opciju da ne vidiš moje postove,pa nek ti neko objasni kako se to naštima :mrgreen:

Grbavice što se tiče,ako lažu oni,lažem i ja ;)

slika

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 05 sep 2014, 10:45

sanlituncay je napisao/la:Mandrax zaboli me racku ako sam ti dosadan ;D Ne moraš čitati! A imaš opciju da ne vidiš moje postove,pa nek ti neko objasni kako se to naštima :mrgreen:

Grbavice što se tiče,ako lažu oni,lažem i ja ;)

slika
Ovo mogu i ja prepraviti
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 05 sep 2014, 10:46

To Wikipedia. :rol:

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 05 sep 2014, 10:52

Pa meni je smijesnije sto za 20 godina nisu napravili tribinu,da moze doći ne ekipa iz Europe nego barem iz Crne Gore da igra na Grbavici! A na kraju krajeva,čiji god da je stadion,na sve liči osim na stadion! To je jedino smiješno ;) Željo može imat svoj stadion jedino ako im ga neko prepiše na njihovo ime :D A sami da nešto naprave nema teorije,ni vode ni struje ne mogu platit!

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 05 sep 2014, 11:15

sanlituncay je napisao/la:Ova Salemova slika i onaj Nikolin show AJNE MINUTE,obilježilo jučerašnji teferič... Al paletare su prekucale,Igor Kristić u jednom napadu govori Hasler,pa onda u narednom Basler,izvinjavam se Hasler! Yebo lud zbunjenog :D
Bolje da je VAN MINIT :lol:
Zarathustra

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 05 sep 2014, 11:16

sanlituncay je napisao/la:Pa meni je smijesnije sto za 20 godina nisu napravili tribinu,da moze doći ne ekipa iz Europe nego barem iz Crne Gore da igra na Grbavici! A na kraju krajeva,čiji god da je stadion,na sve liči osim na stadion! To je jedino smiješno ;) Željo može imat svoj stadion jedino ako im ga neko prepiše na njihovo ime :D A sami da nešto naprave nema teorije,ni vode ni struje ne mogu platit!
Smješan si jarane! Željo nije krenuo od nule poslije rata nego je krenuo daleko ispod nule,stadion je bio gotovo srušen do temelja zapaljen,krateri po glavnom i pomoćnom terenu,ožiljci rata na svakom koraku,treniralo se u početku na šljaci ako znaš šta je to,igrači se presvlačili u kontenjerima,prvi ljudi nakon reintegracije Grbavice koji su ušli na stadion bili su demineri.Naš stadion je bio prva linija fronta!
Željo ide polahko ali sigurno naprijed,ta pitarska propaganda kako Željo nema za vode i struje neka njima ide na dušu i potplaćenim novinarima,Željo je najjači sportski brend u BiH,Željo je najtrofejniji klub u BiH! Željo je centar mog svijeta i centar svih navijača koji ga vole! Željo je religija! I Željo je vlasnik stadiona i vlasnik zemljišta oko stadiona koje je procjenjeno između 15 i 20 miliona maraka.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: greenwood, HariTz, LondonBlues, MrPink, RacioEmocionalan i 92 gosta.