Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Kimi ponovno zakazao, Mercedesi ocekivano na vrhu. Prizeljkujem pobjedu Williamsa jer je ovdje najbolja sansa da se to napokon desi te odustajanje barem jednog Mercedesa 
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Formula 1
Ma sutra se navija za kakav kontakt Mercedesa na startu odma pa da ostali se fino "pobiju" za pobjedu 
Ako se to ne desi bit ce opet ubitacno dosadna utrka,nadam se da ce Hamilton vratiti Rozbergu za proslu trkuJoseMourinho je napisao/la:Ma sutra se navija za kakav kontakt Mercedesa na startu odma pa da ostali se fino "pobiju" za pobjedu
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Hamiltonu ne pase da se zabije u Rosberga,a Rosbergu su garant zaprijetili da ce ga silovat ako se opet zabije u Hamiltona.
Ma znam nego se malo zafrkavam
.Valjda Luis sutra dobije jer ovaj Nico ne zasluzuje titulu.Po meni bi ovo bio najgori vozac koji je postao sampion,pa lik ne zna prestici bez DRS-a,to se najbolje vidjelo u prosloj utrci.Pa Niko Hulkenberg je duplo bolji vozac ali dzaba kad je najvise do bolida.Bem ti DRS 
Ne bi bio najgori.Babo mu je uzeo titulu sa samo jednom pobjedom.
Haha yebi ga,babo ga onda zayebao 
Hamiltonu napokon pobjeda,Rosberg drugi a Massa treci
.
Tacno da nema Botasa i Ricciarda ovo se ne bi moglo gledati.Svaka im cast kako voze.Dani opet ispred Vettela
a sjajnu borbu su prikazali Button i Perez.Odavno onakvu borbu nisam vidio
Ferrariju samo bod,Alonso mijenjaj bolid nemoj vise voziti u ovoj krntiji.
Tacno da nema Botasa i Ricciarda ovo se ne bi moglo gledati.Svaka im cast kako voze.Dani opet ispred Vettela
Ferrariju samo bod,Alonso mijenjaj bolid nemoj vise voziti u ovoj krntiji.
Bas me zanima da li je Alonso namjerno parkirao bolid.Ako jeste,svaka mu cast na tome
Mislim da je Rosberg pametno odvozio.Nastojao je izbjeci duele na stazi,nista ne riskira.Ipak je on taj koji vodi sampionat.
Mislim da je Rosberg pametno odvozio.Nastojao je izbjeci duele na stazi,nista ne riskira.Ipak je on taj koji vodi sampionat.
Mercedes za 3 klase ispred svih, Williams za 2 klase ispred svih, Red Bull, Ferrari, Force India, Mclaren za jednu klasu ispred ostalih, ostali odron 
Jedan grad, jedna ljubav!
Mercedes za 3 klase ispred svih,Williams za 2 klase ispred svih,Red Bull,Force India i Mclaren za jednu klasu ispred ostalih i onda imamo Ferrari koji je jedva nesto bolji od Saubera,Lotusa itd.
Ferrari je odron ljudi moji.Njih donekle izvlaci samo vozacko umijece Fernanda Alonsa,a i njemu je izgleda prekipilo.Mislim,vjerovatno ce reci da je bio neki kvar,ali mi znamo istinu
Ferrari je odron ljudi moji.Njih donekle izvlaci samo vozacko umijece Fernanda Alonsa,a i njemu je izgleda prekipilo.Mislim,vjerovatno ce reci da je bio neki kvar,ali mi znamo istinu
Ferrari je krntija i to kakva.Alonso je maloprije izjavio da je bio neki kvar mada mu nesto ne vjerujem
i da je za Ferrari kljucna iduca sezona sto se tice bolida.Otkad to samo slusam,kad je otisao Tod Ferrari se raspao.Ja mislim da Fernando napusta Ferrari i da ide u Meklaren sljedece sezone jer mu je prekipilo,bolji je vozac od gotovo sviju a sa ovom krntijom ne moze nista uraditi.Prije par dana je demantovao da ide iz Ferrarija ali nakon ovog danas sam ubjedjen da ide.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Ma mislim da je kvar, jer na onoj grafici ugasi se sve, ili ga je on ugasio 
Daniel i bottas svaka im čast, kevine pehu zayebaju te svaku trku
Hulkenberg je los u zadnje vrijeme neznam sta mu je...
Daniel i bottas svaka im čast, kevine pehu zayebaju te svaku trku
Hulkenberg je los u zadnje vrijeme neznam sta mu je...
- chelsea358
- Kontakt:
Cestitke Hamiltonu,Massi i Rossbergu,steta za Kevina.Perez,Bottas,Ricciardio

Ne odgovaraju Force Indiji ove brze staze a i Meklaren se malo poboljsao.Magnusen bas nema srece.
Ricciardo je za mene sampion,kako momak vozi i gdje sve prestize a i Bottas je legenda
Ricciardo je za mene sampion,kako momak vozi i gdje sve prestize a i Bottas je legenda
Cuj nema srece.Pa ne treba ti sreca da ne istjerujes ljude sa staze dvije utrke zaredom.
Pa danas su hladno mogli da ga ne kazne,ovo se prije nikada nije kaznjavalo ali eto sada izgleda da ima privilegovanih,proslu trku Rosberg napravi glupost niko nista a Magnusena dvije utrke zaredom kazne a nisu morali barem ovaj put.darker10 je napisao/la:Cuj nema srece.Pa ne treba ti sreca da ne istjerujes ljude sa staze dvije utrke zaredom.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Trenutni poredak:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- chelsea358
- Kontakt:
Luca di Montezemolo podnio ostavku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.