BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Ja zivim za dan kada ce nas preuzeti neki "strucnjak" poznat samo pojedinim ljudima ovdje na forumu, pa onda kad i on kiksa da mu nabiju rogove, smisle nadimak, i naravno popljuju sto mu igra ovaj a ne igra onaj ili sto nije povao nekog igraca bez kojeg ne mozem, a kojem nismo ni u malom mozgu.
Vjerovatno ce taj ostatk zivota provesti u avionu putujuci planetom da bi stigao da skautira sve te silne igracine, a da ne pricam kako ce im on licno vadit papire i sređivat dokumentaciju.
P.S. Vec smo u osmini-finala EP ili SP, ne igramo kvalifikacije !
Vjerovatno ce taj ostatk zivota provesti u avionu putujuci planetom da bi stigao da skautira sve te silne igracine, a da ne pricam kako ce im on licno vadit papire i sređivat dokumentaciju.
P.S. Vec smo u osmini-finala EP ili SP, ne igramo kvalifikacije !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
I na EP pred start kvalifikacija prosli u drugi krug gdje ih je izbacila Njemacka (2:4).xinxee je napisao/la:jos na svjetskom ljudi prošli u drugi krugcalcio je napisao/la:Grci totalno van forme, uzeli samo 25 bodova na 10 utakmica.![]()
I zavrsili na drugom mjestu.
Koliko smo mi trebali uzeti da bi se zadovoljili raznorazni zgembovi i zgembici? 50 bodova?
Ali eto nekako kada igraju protiv nas noge im se oduzmu i ispanu iz forme, sta ces.
Grupa jeste teža,puno teža ustvari..Ne vidim zasto smo mi veliki favoriti ili uopste favoriti protiv Velsa ako su kompletni,o Belgiji da ne govorim,ali isto tako velika prednost je sto je EP postalo kao Eurosong pa nece biti veci problem doci do ucesca na njemu,makar i kroz baraz u kojem ce bit ka.rina do ka.rine
Posto neko poredi ovu sadasnju grupu i grupu iz kvalfa za SP2014, evo da napisem sta kaze fifa ranking na sve to, iz sadasnjeg ugla gledanja:
NASA GRUPA KV. ZA SP2014:
19-BOSNA
13-GRCKA
45-SLOVACKA
103-LITVANIJA
100-LATVIJA
167-LIHTENSTAJN
------------
NASA GRUPA KV. ZA EP2016:
19-BOSNA
5-BELGIJA
41-VELS
68-IZRAEL
140-KIPAR
199-ANDORA
------------
Ovaj Kipar prema fifa rankingu stvarno los... ostajem pri svom rezultatu Bosna i Hercegovina 4:0 Kipar...
NASA GRUPA KV. ZA SP2014:
19-BOSNA
13-GRCKA
45-SLOVACKA
103-LITVANIJA
100-LATVIJA
167-LIHTENSTAJN
------------
NASA GRUPA KV. ZA EP2016:
19-BOSNA
5-BELGIJA
41-VELS
68-IZRAEL
140-KIPAR
199-ANDORA
------------
Ovaj Kipar prema fifa rankingu stvarno los... ostajem pri svom rezultatu Bosna i Hercegovina 4:0 Kipar...
Mi smo nosioc grupe.
Vec se priprema alibi za Safeta, grupa je veoma teska
Odkud nosioc grupe.Kako smo dosli do nje.Dobra vila da nije hrcak moj.AhmetNY je napisao/la:Mi smo nosioc grupe.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 07 sep 2014, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Grupa je takva da će Vels i Izrael biti u stanju svima uzeti bod(ove), ali sumnjam da mogu odigrati u nekom kontinuitetu i vjerujem da ćemo bez mnogo problema biti na jednom od prva dva mjesta.
Na kraju krajeva, mi Belgiju možemo pobijediti
Na kraju krajeva, mi Belgiju možemo pobijediti
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ova grupa je sigurno jaca u odnosu na onu sa Svjetskog. Svi tu imaju na umu Belgiju i Wales, ali ne zaboravite i Izrael, koji uvijek ovim vise cjenjenim ekipama otkida bod(ove). Pogotovo u gostima ce da bude zestoko.
A koliko znam, sljedece tri tekme su nam Wales u gostima, Belgija kod kuce i Izrael u gostima. Jako neugodno.
Mada svakako, trebamo bas ono zestoko grohnuti, da ne dostignemo 2. mjesto ili baraz. Ja vjerujem u 2. mjesto u ovoj grupi, jer kao sto @virtu4l rece, Izrael i Wales nece odigrati u kontinuitetu dobro, nego ce otkinuti par bodova nama, Belgiji ili izmedju sebe.
A koliko znam, sljedece tri tekme su nam Wales u gostima, Belgija kod kuce i Izrael u gostima. Jako neugodno.
Mada svakako, trebamo bas ono zestoko grohnuti, da ne dostignemo 2. mjesto ili baraz. Ja vjerujem u 2. mjesto u ovoj grupi, jer kao sto @virtu4l rece, Izrael i Wales nece odigrati u kontinuitetu dobro, nego ce otkinuti par bodova nama, Belgiji ili izmedju sebe.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 07 sep 2014, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
-
Nerminovic
- Kontakt:
AhmetNY je napisao/la:Mi smo nosioc grupe.
evo ga. dobro jutro ahmo. jesi se naspavao i da li si popio svoju kafu?
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ako ne mozemo zaustavit 2 igraca Velsa onda bolje da ne idemo na to EP.Jedino je Belgija bolja od nas u ovoj grupi i jedino cu od njih prihvatit poraz.Utakmica protiv Izraela u gostima ce biti teza zbog nekih nefudbalskih razloga negoli onih fudbalskih.Bojace se raja Hamasove rakete 
Hvala rodjeni. Pozdrav i tebiNerminovic je napisao/la:AhmetNY je napisao/la:Mi smo nosioc grupe.
Vec se priprema alibi za Safeta, grupa je veoma teska![]()
evo ga. dobro jutro ahmo. jesi se naspavao i da li si popio svoju kafu?
nek mi imamo 5 nezaustavljivih i strasnu odbranu,sta nas briga za ostaledarker10 je napisao/la:Ako ne mozemo zaustavit 2 igraca Velsa
Još se ne zna ni hoće li se igrati u Tel Avivu ili negdje van Izraela.darker10 je napisao/la:Ako ne mozemo zaustavit 2 igraca Velsa onda bolje da ne idemo na to EP.Jedino je Belgija bolja od nas u ovoj grupi i jedino cu od njih prihvatit poraz.Utakmica protiv Izraela u gostima ce biti teza zbog nekih nefudbalskih razloga negoli onih fudbalskih.Bojace se raja Hamasove rakete
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- bistrikboy
- Kontakt:
Realno previse raja sere po Safetu i ekipi.Ovaj Kipar nije naivan ali nije neka ekipa od koje bi trebali strahovati ako odigramo kao sto mozemo.Ocekujem odbranu sa centralnim Bicakcicem i Sunjicem te na bekovskim pozicijama Lulica i Mujdzu,u veznom ocekujem Besica Medunjanina Pjanica Hajrovica a u napadu Ibisevica i Dzeku.Otprilike to je to i naravno ocekujem pobjedu bez nekog srkleta od 2-0 recimo 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- calcio
- Kontakt:
Dobro je bolan, znamo da Bale igra u Realu i da je nezaustavljivmirzatele je napisao/la:nek mi imamo 5 nezaustavljivih i strasnu odbranu,sta nas briga za ostaledarker10 je napisao/la:Ako ne mozemo zaustavit 2 igraca Velsa
samo Bale igra u Velsu,ostalih 10 su vostane figure od koje on odbija loptucalcio je napisao/la:Dobro je bolan, znamo da Bale igra u Realu i da je nezaustavljivmirzatele je napisao/la:nek mi imamo 5 nezaustavljivih i strasnu odbranu,sta nas briga za ostaledarker10 je napisao/la:Ako ne mozemo zaustavit 2 igraca Velsa
Ne vidim ja zasto bi mi trebali strahovat od ekipe koja je u Beogradu ponizena od tada raspadnute reprezentacije Srbije sa Mihajlovicem na celu.Uostalom sve dok se plasimo ekipa koje bi se trebale plasit nas necemo daleko dogurat.Nepotrebno smo se prepali Slovacke pa nam ljudi umalo ne sjebase historijski plasman na SP.Inace,Vels nije nista bolja ekipa od Slovacke,samo je pitanje pristupa utakmici.mirzatele je napisao/la:nek mi imamo 5 nezaustavljivih i strasnu odbranu,sta nas briga za ostaledarker10 je napisao/la:Ako ne mozemo zaustavit 2 igraca Velsa
- calcio
- Kontakt:
Postoji razlog zbog cega skoro 60 godina nisu igrali na nekom prvenstvu, kao sto postoji razlog zbog cega su prosle kvalifikacije zavrsili na predzadnjem mjestu sa 10 bodova na 10 utakmica.mirzatele je napisao/la:samo Bale igra u Velsu,ostalih 10 su vostane figure od koje on odbija loptucalcio je napisao/la:
Dobro je bolan, znamo da Bale igra u Realu i da je nezaustavljiv
p.s. Bale je preeeeeecjenjen.
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Bit ce ovo zanimljive kvalifikacije za nas, naravno poznacajuci nas mi jednostavno moramo napraviti jedan kiks tamo gdje ne ocekujemo. Bit ce j***vanja majki i svega ali dobro navikli smo. Idemo na Euro gotovo sigurno, ali ipak bit ce dosta teze nego prosle kvalifikacije, bit ce mrtva trka, zivi bili pa vidjeli

"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Ja odgovorno tvrdim da dobijemo sve utakmice u grupi, kako kuci tako i na strani da bi opet raja tjerala Susica i pojedine igrace.
1946
Trenutno korisnika/ca: Proximic, RacioEmocionalan, Sheyi i 22 gosta.