Šejla Lutka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Neci ga kritikovati koliko i ti, ali yebo ga ja, zar mu je tesko uzeti 45 minuta od svog vremena da pogleda drugi dio.... -_- Ima pravo s time sto kaze da su taj tip protivnika koji se ne treba previse analizirati, ali barem treba pogledati jednu tekmu....velez_mostar je napisao/la:Safet Susic: pogledao sam prvo poluvrijeme utakmice Kipar-Hrvatska, a poslije cu sa svojim pomocnicima pogledat' i drugo.
Hahahahaha...hahahahahaha... mozak mu se optereti kad mu novinar na pressici postavi jednostavno pitanje, tako da je logicno da ce mu citava utakmica "na kaseti" biti totalna tegoba za njegov kapacitet.
Safete ubleho, ovcama mozes prodavat' ime, pravoj raji nikad, seljak si neuki, i to je to!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne bi ga kritikovao?Zasto?jer je eto kao sramota, ili zato sto nas je odveo na SP, ili mozda zato sto je to Safet Susic?Pirke je napisao/la:Neci ga kritikovati koliko i ti, ali yebo ga ja, zar mu je tesko uzeti 45 minuta od svog vremena da pogleda drugi dio.... -_- Ima pravo s time sto kaze da su taj tip protivnika koji se ne treba previse analizirati, ali barem treba pogledati jednu tekmu....velez_mostar je napisao/la:Safet Susic: pogledao sam prvo poluvrijeme utakmice Kipar-Hrvatska, a poslije cu sa svojim pomocnicima pogledat' i drugo.
Hahahahaha...hahahahahaha... mozak mu se optereti kad mu novinar na pressici postavi jednostavno pitanje, tako da je logicno da ce mu citava utakmica "na kaseti" biti totalna tegoba za njegov kapacitet.
Safete ubleho, ovcama mozes prodavat' ime, pravoj raji nikad, seljak si neuki, i to je to!
Kritikujem, samo ne koliko ti!velez_mostar je napisao/la:Ne bi ga kritikovao?Zasto?jer je eto kao sramota, ili zato sto nas je odveo na SP, ili mozda zato sto je to Safet Susic?Pirke je napisao/la:Neci ga kritikovati koliko i ti, ali yebo ga ja, zar mu je tesko uzeti 45 minuta od svog vremena da pogleda drugi dio.... -_- Ima pravo s time sto kaze da su taj tip protivnika koji se ne treba previse analizirati, ali barem treba pogledati jednu tekmu....velez_mostar je napisao/la:Safet Susic: pogledao sam prvo poluvrijeme utakmice Kipar-Hrvatska, a poslije cu sa svojim pomocnicima pogledat' i drugo.
Druze, trebas kritikovati sve ono sto nije normalno, i regularno, a u slucaju S.S sve je takvo.
20 godina je ovaj narod rob sistema, istog onog sistema u kojemu je ovakva ubleha, poput egoiste koji se stidi mjesta odakle potice, opceprihvacen.
Zalosno!
S.S je samo jedan mali dio lanca koji unistava, u ovom slucaju, fudbal u ovoj zemlji (repka, mlada repka, rad sa mladima, premijer liga, infrastruktura, talovi, dealovi, usluge, nepotizam, nacionalne podjele, i td..i td).
Kad covjek procita, pomislio bi da nam je stanje u repci u najmanju ruku kao kod komsija, ako ne i gore. Gledam onaj gore se pribojava kiksa radi Susica i Slovacke.velez_mostar je napisao/la:Ne bi ga kritikovao?Zasto?jer je eto kao sramota, ili zato sto nas je odveo na SP, ili mozda zato sto je to Safet Susic?Pirke je napisao/la:Neci ga kritikovati koliko i ti, ali yebo ga ja, zar mu je tesko uzeti 45 minuta od svog vremena da pogleda drugi dio.... -_- Ima pravo s time sto kaze da su taj tip protivnika koji se ne treba previse analizirati, ali barem treba pogledati jednu tekmu....velez_mostar je napisao/la:Safet Susic: pogledao sam prvo poluvrijeme utakmice Kipar-Hrvatska, a poslije cu sa svojim pomocnicima pogledat' i drugo.
Druze, trebas kritikovati sve ono sto nije normalno, i regularno, a u slucaju S.S sve je takvo.
20 godina je ovaj narod rob sistema, istog onog sistema u kojemu je ovakva ubleha, poput egoiste koji se stidi mjesta odakle potice, opceprihvacen.
Zalosno!
S.S je samo jedan mali dio lanca koji unistava, u ovom slucaju, fudbal u ovoj zemlji (repka, mlada repka, rad sa mladima, premijer liga, infrastruktura, talovi, dealovi, usluge, nepotizam, nacionalne podjele, i td..i td).
Goalgetter je napisao/la:Gdje gringonja drugi da nas ubjedi da stavimo sve pare na Kipar.
Laž je osobina budala,a njih je 22 svjedoka gdje sam danas za ručkom rekao : Yebat cemo im majku,dat' ćemo im 5 komada! Evo ih pitajte,5 komada i ova dvojica Ibro i ovaj,što su zabili šesti i sedmi,odgovarat će vjeruj te!Alipasino je napisao/la:Danas nas ocekuje teza tekma nego sto se misli.
Vidi se iz aviona da nema euforije.Amarinho je napisao/la:
nema euforije,
Neeeeeeeeee! nisi trebao to napisati, sad ce biti X a to nam je isto kao da smo izgubiligringonjaOnajDrugi je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Gdje gringonja drugi da nas ubjedi da stavimo sve pare na Kipar.
momci, pa i ja se nadam nasoj pobjedi, normalno......ali onako vam kazem, odigrajte 2, tako da se u svakom slucaju mozete radovati.....
Ima i pozitivne euforije, ne znaci odmah da je slucaj kao protiv danske...tacnije tekma protiv Grcke kuci, kad su ljudi cekali po 4-5 sati za karte. Pa cak je i protiv Litvanije, Lihtenstajna itd. bilo krcato.Nerminovic je napisao/la:Vidi se iz aviona da nema euforije.Amarinho je napisao/la:
nema euforije,
Steta sto ne igramo protiv Danske, da pokazemo malo kako se to radi.
To ti kazem...Buba00 je napisao/la:Nema euforije nikako jucer ja prodjem pored lika sverca ulaznice kaze po kupovnoj cijeni prodaje samo da se rijesi kaze nikad nije bio manji interes ... Skontala raja kako savez funkcionise ogadili se neke stvari ljudima ali i iskreno nakon SP porasli apetiti vise kvalifikacije nisu interesantne ima tu svega.. Bice raje na stadionu al daleko od prijasnjeg interesa ba ne mozes jug i sjever za 20 KM pa nije Real Barca...
splet nekih desavnja ocigledno doveo do manjka interesa