BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BiH - Kipar

Pobjeda
199
77%
Neriješeno
17
7%
Poraz
43
17%

Ukupno glasova: 259

sanlituncay
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar

Post Postao/la sanlituncay » 09 sep 2014, 01:23

Ja samo čekam dan kad će se završit suđenje Zijadu Turkoviću,a onda će Šeki progovorit malo i ovoj situaciji u NFSBIH! :kafa:

slika

slika

Šejla Lutka :beba:
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 09 sep 2014, 02:54

Sta imaju Turkovici sa NFSBIH???
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 sep 2014, 03:54

Očekujem pobjedu od minimalno dva gola razlike.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 09 sep 2014, 05:00

Safet Susic: pogledao sam prvo poluvrijeme utakmice Kipar-Hrvatska, a poslije cu sa svojim pomocnicima pogledat' i drugo.

Hahahahaha...hahahahahaha... mozak mu se optereti kad mu novinar na pressici postavi jednostavno pitanje, tako da je logicno da ce mu citava utakmica "na kaseti :-D" biti totalna tegoba za njegov kapacitet.

Safete ubleho, ovcama mozes prodavat' ime, pravoj raji nikad, seljak si neuki, i to je to!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 09 sep 2014, 05:14

Uzima Kipar 'ladno.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 09 sep 2014, 05:16

velez_mostar je napisao/la:Safet Susic: pogledao sam prvo poluvrijeme utakmice Kipar-Hrvatska, a poslije cu sa svojim pomocnicima pogledat' i drugo.

Hahahahaha...hahahahahaha... mozak mu se optereti kad mu novinar na pressici postavi jednostavno pitanje, tako da je logicno da ce mu citava utakmica "na kaseti :-D" biti totalna tegoba za njegov kapacitet.

Safete ubleho, ovcama mozes prodavat' ime, pravoj raji nikad, seljak si neuki, i to je to!

Neci ga kritikovati koliko i ti, ali yebo ga ja, zar mu je tesko uzeti 45 minuta od svog vremena da pogleda drugi dio.... -_- Ima pravo s time sto kaze da su taj tip protivnika koji se ne treba previse analizirati, ali barem treba pogledati jednu tekmu....
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

velez_mostar
Kontakt:

Re: Odg: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar

Post Postao/la velez_mostar » 09 sep 2014, 05:27

Pirke je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Safet Susic: pogledao sam prvo poluvrijeme utakmice Kipar-Hrvatska, a poslije cu sa svojim pomocnicima pogledat' i drugo.

Neci ga kritikovati koliko i ti, ali yebo ga ja, zar mu je tesko uzeti 45 minuta od svog vremena da pogleda drugi dio.... -_- Ima pravo s time sto kaze da su taj tip protivnika koji se ne treba previse analizirati, ali barem treba pogledati jednu tekmu....
Ne bi ga kritikovao?Zasto?jer je eto kao sramota, ili zato sto nas je odveo na SP, ili mozda zato sto je to Safet Susic?

Druze, trebas kritikovati sve ono sto nije normalno, i regularno, a u slucaju S.S sve je takvo.

20 godina je ovaj narod rob sistema, istog onog sistema u kojemu je ovakva ubleha, poput egoiste koji se stidi mjesta odakle potice, opceprihvacen.
Zalosno!

S.S je samo jedan mali dio lanca koji unistava, u ovom slucaju, fudbal u ovoj zemlji (repka, mlada repka, rad sa mladima, premijer liga, infrastruktura, talovi, dealovi, usluge, nepotizam, nacionalne podjele, i td..i td).

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 09 sep 2014, 05:29

velez_mostar je napisao/la:
Pirke je napisao/la:

Ne bi ga kritikovao?Zasto?jer je eto kao sramota, ili zato sto nas je odveo na SP, ili mozda zato sto je to Safet Susic?

Druze, trebas kritikovati sve ono sto nije normalno, i regularno, a u slucaju S.S sve je takvo.

20 godina je ovaj narod rob sistema, istog onog sistema u kojemu je ovakva ubleha, poput egoiste koji se stidi mjesta odakle potice, opceprihvacen.
Zalosno!

S.S je samo jedan mali dio lanca koji unistava, u ovom slucaju, fudbal u ovoj zemlji (repka, mlada repka, rad sa mladima, premijer liga, infrastruktura, talovi, dealovi, usluge, nepotizam, nacionalne podjele, i td..i td).

Kritikujem, samo ne koliko ti! :)

I meni ide na živce...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 09 sep 2014, 05:50

velez_mostar je napisao/la:
Pirke je napisao/la:

Zalosno!

Kad covjek procita, pomislio bi da nam je stanje u repci u najmanju ruku kao kod komsija, ako ne i gore. Gledam onaj gore se pribojava kiksa radi Susica i Slovacke. :rol:
Pa jbt on je jedini selektor koji nas je i navikao na sigurne pobjede protiv ovih manjih, htjeli vi to priznati ili ne. Ciro je nesto zapoceo, onako cirkusantski u svom stilu, a ovaj to podigao na profesionalnu razinu i kroz 2 kvalifikacije drzao konstantu. U prvim, izuzev sra.nja na Kosevu(prva tekma pa i opravdano donekle i jos igrano u Sarajevu) sve ostalo odradio kako treba i za bod nam direktan plasman izmakao.
U drugim uz Njemacku i Holandiju smo bili najefikasniji(hej holandija i njemacka??) i imali skor 8-1-1.

Najlakse je napisat kako imamo dobre napadaca(ruku na srce napad nam je uvijek bio strasan - Kodro, Bolic,Barbarez, Baljic..) i kako on sad ima uslove koji prije nisu postojali(garant bi ih Ciro doveo u karantin i drzao zatvorene treninge, osim jednog pred tekmu sto sve vece repke na svijetu rade) te da je dobio gotovu ekipu.

Nije ni on savrsen, ali u ovakvoj drzavi mi BOLJEG nemamo, ali eto kazu tek shvatis sta si imao kad to izgubis tako da ce vecina vas sto pljujete molit Boga da se Pape vrati. Imamo 2 skolovana trenera u drzavi : Jagodic i Ibrakovic.
Ibrakovic gdje god je dosao zavalio Boga oca i sad se uhljebio u FKS, a Jagodic dobio priliku sa U21 i popus.io ga.

O Bajevicu, Vahi ne mastajte jer to su ljudi koji rade za milione a ne jedva stotinu hiljada km koliko Pape ima.

Problem kod njega je tvrdoglavost, to se najbolje primjetilo na tekmi sa Slovackom kad je radi prozivanja namjerno izveo isti sastav sto je bilo suicidno. Ali i taj belaj je rijesen jer najveci paraziti ove reprezentacije su odstranjeni od nje(kao u svim normalnim repkama) i dnevno dobijaju po 15 minuta da se druze, a kod pitanja Prciću vidjeli smo da im je i to vise nego dovoljno da neko sra.nje naprave.

Toliko od mene, a sutra zahvaljujuci Susicu se ne brinem ni sekunde za pobjedu.. :cool:

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 09 sep 2014, 07:34

Danas nas ocekuje teza tekma nego sto se misli.

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 09 sep 2014, 08:02

Goalgetter je napisao/la:Gdje gringonja drugi da nas ubjedi da stavimo sve pare na Kipar. :urnebes:

momci, pa i ja se nadam nasoj pobjedi, normalno......ali onako vam kazem, odigrajte 2, tako da se u svakom slucaju mozete radovati ;-).....

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 09 sep 2014, 08:04

Alipasino je napisao/la:Danas nas ocekuje teza tekma nego sto se misli.
Laž je osobina budala,a njih je 22 svjedoka gdje sam danas za ručkom rekao : Yebat cemo im majku,dat' ćemo im 5 komada! Evo ih pitajte,5 komada i ova dvojica Ibro i ovaj,što su zabili šesti i sedmi,odgovarat će vjeruj te!
Nisam vjerov'o da budem iskren,al sam tražio način kako da ih ohrabrim,jer sam vidio da su svi bili malo zgrčeni, preplašeni!
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 09 sep 2014, 08:55

Kako se utakmica priblizava u meni se sve vise javlja strah zbog iste :-( sve vise razmisljam kako ce izgledati nasa ekipa bez spahe i misketa,al da se razumijemo prvi sam bio za podmladjivanje ekipe i za oprostaj ove dvojice. Selektor sad treba pokazat mudrost,treba poceti uigravati prvih jedanaest koji ce iznijeti ovaj ciklus,no medjutim vidim da se ova utakmica olako shvata pogotovo u Papetovoj glavi,kao ono ajd ovo cemo proci pa uigrat cemo se do Belgije. Misljenja sam da nam je stoperski par najbitniji dio ekipe i tu nebi smjelo biti eksperimentisanja :-/ Danas Sunjic-Vranjes, u oktobru Bicakcic-Zukanovic, to nikako nije dobro :-( Misljenja sam da selektor pod hitno treba da potrazi desnog beka i jos jednog napadaca

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 09 sep 2014, 09:11

Ima li neko mozda informaciju oko ulaznica odnosno jel rasprodata utakmica?

nesto mi tiho to sve. nema euforije, nema nekog interesa... a prosle kvale znalo je to bit cak I pred lihtenstajn kod kuce.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 09 sep 2014, 09:27

Amarinho je napisao/la:
nema euforije,
Vidi se iz aviona da nema euforije.
Steta sto ne igramo protiv Danske, da pokazemo malo kako se to radi. :roll:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 09 sep 2014, 09:34

Ja sam karte kupio prije 5 dana u agenciji i uopste nije bilo euforije momak imao tuce karata, sad ne znam kakva je danas situacija al bice ispred stadiona za 5 km skuplje.

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 09 sep 2014, 09:37

Nema euforije nikako jucer ja prodjem pored lika sverca ulaznice kaze po kupovnoj cijeni prodaje samo da se rijesi kaze nikad nije bio manji interes ... Skontala raja kako savez funkcionise ogadili se neke stvari ljudima ali i iskreno nakon SP porasli apetiti vise kvalifikacije nisu interesantne ima tu svega.. Bice raje na stadionu al daleko od prijasnjeg interesa ba ne mozes jug i sjever za 20 KM pa nije Real Barca...

splet nekih desavnja ocigledno doveo do manjka interesa

Braveheart23
Kontakt:

Post Postao/la Braveheart23 » 09 sep 2014, 09:41

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Gdje gringonja drugi da nas ubjedi da stavimo sve pare na Kipar. :urnebes:

momci, pa i ja se nadam nasoj pobjedi, normalno......ali onako vam kazem, odigrajte 2, tako da se u svakom slucaju mozete radovati ;-).....
Neeeeeeeeee! nisi trebao to napisati, sad ce biti X a to nam je isto kao da smo izgubili :x

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 09 sep 2014, 09:42

Nerminovic je napisao/la:
Amarinho je napisao/la:
nema euforije,
Vidi se iz aviona da nema euforije.
Steta sto ne igramo protiv Danske, da pokazemo malo kako se to radi. :roll:
Ima i pozitivne euforije, ne znaci odmah da je slucaj kao protiv danske...tacnije tekma protiv Grcke kuci, kad su ljudi cekali po 4-5 sati za karte. Pa cak je i protiv Litvanije, Lihtenstajna itd. bilo krcato.

Recimo, Crnogorci u polupraznom stadionu protiv Moldavije odigrali- sto je po klasi tu negdje sa Kiprom... izgleda to bjiedno i ruzno.

Jednostavno me strah da to navijacko "ludilo" pada u vodu nakon kvalifikacije za SP... da bog do se nikad ne kvalifikovali ako je sad tako. Nikad vise Pariza, Genk-a, Ziline... itd...

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 09 sep 2014, 09:45

Buba00 je napisao/la:Nema euforije nikako jucer ja prodjem pored lika sverca ulaznice kaze po kupovnoj cijeni prodaje samo da se rijesi kaze nikad nije bio manji interes ... Skontala raja kako savez funkcionise ogadili se neke stvari ljudima ali i iskreno nakon SP porasli apetiti vise kvalifikacije nisu interesantne ima tu svega.. Bice raje na stadionu al daleko od prijasnjeg interesa ba ne mozes jug i sjever za 20 KM pa nije Real Barca...

splet nekih desavnja ocigledno doveo do manjka interesa
To ti kazem...

Moj rodjak je kartu protiv Grcke cekao 5-6 sati, na kraju mi je jos trebala jedna pa sam Zapad preko Pik-a uzeo za 100km, a bilo ih je i za 200km, 300km... sad eto jedva po kupovnoj cjieni...

Sjecam se na toj tekmi je bilo raje iz Amerike, Australije, pola Evrope itd.. a sad kamo srece da neko iz Visokog navrati.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], ZmajOdBosne33 i 31 gost.