Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Iako sam sad samo vjerni navijac reprezentacije BiH,sve me vise nervoza hvata prije vecerasnjeg susreta na Bilinom polju. Jedva cekam da Zmajevi istrce na travnjak i da susret pocne. Sretno vam braco i nek vas Bog cuva!!! Zajedno do novih pobjeda
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Evo formacije za večeras!
4-4-2 dijamant - stara provjerena napadacka formacija protiv slabijih i prosjecnih evropskih ekipa.
ulaze susic, medunjanin, vrsajevic/prcic
I ja bi tako igrao samo posto Susic zeli uvijek imati trojicu igraca u sredini terena a Vedo mora igrati. Ocekujem da Lulic ili Hajrovic ne pocnu utakmicu a umjesto tog igraca ocekujem Medunjanina u prvih 11. Najvjerovatnije Hajrovic nece poceti osim ako Lulic nije spreman. Mada Lulic nije skoro nista pokazao u zadnje vrijeme. Postoji jos jedna mala sansa da cak Tino zaigra u prvih 11 ispred Pjanica i Besica. Tada Medunjanin nebi zapoceo utakmicu i naravno opet bi ispao jedan od Hajrovic/Lulic. Po meni je jos uvjek nasa daleko najbolja postava 4-2-3-1 sa samo Dzekom u napadu a Lulic i Hajrovic od pocetka.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 09 sep 2014, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.
Dugo sam na ovom forumu, ne pišem baš često, ali moram reći da me je u ovim kvalfikacijama najviše strah taktičkih zamisli Sušića. To može proći večeras, ali već me protiv Velsa strah.
znam da nije sad ovdje tema, ali da pitam raju sta ona misli........da li je moguce da nas bude bar 20.000 u walesu iduci mjesec abd? da pruzimo ogromnu podrsku nasim igracima, jer po meni je to odlucujuca utakmica ovih kvalifikacija uz onu protiv israela u novembru.....hvala unaprijed!
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:znam da nije sad ovdje tema, ali da pitam raju sta ona misli........da li je moguce da nas bude bar 20.000 u walesu iduci mjesec abd? da pruzimo ogromnu podrsku nasim igracima, jer po meni je to odlucujuca utakmica ovih kvalifikacija uz onu protiv israela u novembru.....hvala unaprijed!
ako bude 2 000 bice dobro a slazem se da je jako bitna utakmica kao i ova danas
Nema atmosfere kao pred prijašnje tekme,nema više zastava po zgradama,po ulici,raja slabo priča otekmi(nebino protiv koga igramo).Za sve je kriv savez i tele iz Zavidovića,SvE smo vidjeli na SP,umjesto da se okrenu poboljšanju PL oni nista,gledat cu tekmu naravno,ali nema u meni onog naboja kao ranije.