Vandelanoite je napisao/la:Večeras uz Kipar i smjenu Sušića.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

šta znači pm4 ?Head je napisao/la:
pm4 = postigla Mađarska 4, juče na KoševuIlPrincipe je napisao/la:šta znači pm4 ?Head je napisao/la:
Kad ga Tino Sven uvali večeras i odbrani amidžu ti ćeš doživjeti nervni slomVandelanoite je napisao/la:Večeras uz Kipar i smjenu Sušića.

Iako sam sad samo vjerni navijac reprezentacije BiH,sve me vise nervoza hvata prije vecerasnjeg susreta na Bilinom polju. Jedva cekam da Zmajevi istrce na travnjak i da susret pocne. Sretno vam braco i nek vas Bog cuva!!! Zajedno do novih pobjeda
I ja bi tako igrao samo posto Susic zeli uvijek imati trojicu igraca u sredini terena a Vedo mora igrati. Ocekujem da Lulic ili Hajrovic ne pocnu utakmicu a umjesto tog igraca ocekujem Medunjanina u prvih 11. Najvjerovatnije Hajrovic nece poceti osim ako Lulic nije spreman. Mada Lulic nije skoro nista pokazao u zadnje vrijeme. Postoji jos jedna mala sansa da cak Tino zaigra u prvih 11 ispred Pjanica i Besica. Tada Medunjanin nebi zapoceo utakmicu i naravno opet bi ispao jedan od Hajrovic/Lulic. Po meni je jos uvjek nasa daleko najbolja postava 4-2-3-1 sa samo Dzekom u napadu a Lulic i Hajrovic od pocetka.hz1987 je napisao/la:
Evo formacije za večeras!
4-4-2 dijamant - stara provjerena napadacka formacija protiv slabijih i prosjecnih evropskih ekipa.
ulaze susic, medunjanin, vrsajevic/prcic
sta to niko od familije ne dolazi na utakmicu? pa sa kao fol dijeli kartebhfanatic14 je napisao/la:Eno Dzeko 4 karte poklanja navijacima,znaci opalo interesovanje,sve manje ce bit gledalacaGermanija
Midhat postao Safetov asistent, sad ce sjedit na klupi pa mu ne trebaju karte.FA7 je napisao/la:sta to niko od familije ne dolazi na utakmicu? pa sa kao fol dijeli kartebhfanatic14 je napisao/la:Eno Dzeko 4 karte poklanja navijacima,znaci opalo interesovanje,sve manje ce bit gledalacaGermanija
Da Da DaFA7 je napisao/la:sta to niko od familije ne dolazi na utakmicu? pa sa kao fol dijeli kartebhfanatic14 je napisao/la:Eno Dzeko 4 karte poklanja navijacima,znaci opalo interesovanje,sve manje ce bit gledalacaGermanija
puste zeljeFA7 je napisao/la:bhfanatic14 je napisao/la:Eno Dzeko 4 karte poklanja navijacima,znaci opalo interesovanje,sve manje ce bit gledalacaGermanija

ako bude 2 000 bice dobro a slazem se da je jako bitna utakmica kao i ova danasgringonjaOnajDrugi je napisao/la:znam da nije sad ovdje tema, ali da pitam raju sta ona misli........da li je moguce da nas bude bar 20.000 u walesu iduci mjesec abd? da pruzimo ogromnu podrsku nasim igracima, jer po meni je to odlucujuca utakmica ovih kvalifikacija uz onu protiv israela u novembru.....hvala unaprijed!
Trenutno korisnika/ca: Confiance, ErosViverosViv, FerdinandF, zikerrz21 i 44 gosta.