Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SamoZeljo
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la SamoZeljo » 10 sep 2014, 13:30

Rusilac je napisao/la:Edine molim te ko Boga,ako slucajno procitas nesto od ovoga sto se ovdje pise,recite da necete igrati dok kriminalac ne ode,napisite pismo,saopstenje,bilo sta.
Ako to ne uradite nasa reprezentacija je gotova.
Edine,Dijamantu,ovo je vapaj,niko drugi nece i ne moze nista uraditi osim vas igraca.

Imate moc,svi patrioti su uz vas.
UPRAVO! :thumbup:
Trebamo svi u potpise staviti. Jedini nacin da se suprostavimo i medijima koji su uzeli pare i dizu frku oko Spahica i Dzeke, kako bi prikrili ovu teletinu na klupi. Na tu foru su mu spasili stolicu a otjerali Spahica.
PI*KE PLACENICKE!
Zadnja izmjena: SamoZeljo, dana/u 10 sep 2014, 13:31, ukupno mijenjano 1 put.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 10 sep 2014, 13:31

vrijeme je Edine da otvoreno progovoris protiv sramotnog vodjenja sa klupe,ne znam kad ces ako ne sad

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 10 sep 2014, 13:33

Nisam gledao cijelu tekmu...samo zadnjih 15ak minuta ali gledam ovaj intervju posle tekme sa Dzekom i Susicem i mogu reeci da je Dzeko dobro rekao sve, a ovaj Susic je teski kreten...to je jos jednom potvrdio
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 10 sep 2014, 13:42

Je li ovo neki novi Pauk, pa pohvalio Džeku :D
Ne dođem godinu na forum i vidi promjena, samo stari komunisti virtual, calcio, harishp i elegant paste brane taktčara :tokralju:
DD

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 sep 2014, 13:44

80% navijaca, i 90% igraca bi stalo uz Dzeku kad bi zatrazio promjene! :salut:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

High

Post Postao/la High » 10 sep 2014, 15:01

slika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 10 sep 2014, 15:23

Kakva je ovo cunaparty?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 sep 2014, 18:36

Dzeko, otidji direkt kod Begica i jasno mu poruci da se rijesi ovog panja Safeta. Ti si kao i mi navijaci i velika vecina navijaca, volis ovu repku i drzavu. Safet nije takav, njemu je zarada i licni interes na prvom mjestu. SRUSI GA EDINE, BOSNA TI NIKAD NECE ZABORAVIT! :tokralju:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

brazzo
Kontakt:

Re: $: Edin Džeko

Post Postao/la brazzo » 10 sep 2014, 19:01

High je napisao/la:slika
ovo ti famozni 'mahalci' ? Tu je haman i onaj 'pjevac' Huseinbegovic

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

High

Post Postao/la High » 10 sep 2014, 20:28

Nije to taj pjevač, ali ko ga šiša. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 10 sep 2014, 21:32

High je napisao/la:Nije to taj pjevač, ali ko ga šiša. :mrgreen:
:D
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 sep 2014, 12:47

A kada su napravljene ove slike?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 11 sep 2014, 13:19

Ne zna ni onaj koji ih je postavio, ali bitno je malo mahalanja jer kako cemo normalno diskutovati na ovoj temi? Ne moze se to, mora se malo tracati.
(iako ni ove slike nisu razlog tome ali eto, nekom jesu)

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 11 sep 2014, 13:24

Edine ,recite da necete igrati dok kriminalac ne dobije otkaz.Nema drugog rijesenja.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 11 sep 2014, 21:46

Rusilac je napisao/la:Edine ,recite da necete igrati dok kriminalac ne dobije otkaz.Nema drugog rijesenja.
To je to,Džeko je kapiten, ima najveći ugled u reprezentaciji, on bi trebao povesti pobunu protiv uhljupa na klupi.Ja da sam na mjestu Lulića, Medunjanina, Mujdže javno bih prozvao selektora,dosta je više bilo nepotizma i guranja igrača iz bratove agencije koji ne bi mogli ni u Vrbanjuši igrati(Vršajević,Hadžić),šutnjom i igrači i navijači samo odmažu reprezentaciji. Pape je kao igrač stvarno bio legenda,ja to govorim kao navijač Želje,ali kao trener on je ka.rina teška, da dovedu nekog sa ulice bolje bi pripremio igrače za utakmicu i formaciju postavio, a Papetove reakcije u toku utakmice su tragične,ponekad neka gestikulacija a uglavnom šuti i gleda isto kao da je neki momak iz obezbjeđenja..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 11 sep 2014, 22:00

Željooooo je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:Edine ,recite da necete igrati dok kriminalac ne dobije otkaz.Nema drugog rijesenja.
To je to,Džeko je kapiten, ima najveći ugled u reprezentaciji, on bi trebao povesti pobunu protiv uhljupa na klupi.Ja da sam na mjestu Lulića, Medunjanina, Mujdže javno bih prozvao selektora,dosta je više bilo nepotizma i guranja igrača iz bratove agencije koji ne bi mogli ni u Vrbanjuši igrati(Vršajević,Hadžić),šutnjom i igrači i navijači samo odmažu reprezentaciji. Pape je kao igrač stvarno bio legenda,ja to govorim kao navijač Želje,ali kao trener on je ka.rina teška, da dovedu nekog sa ulice bolje bi pripremio igrače za utakmicu i formaciju postavio, a Papetove reakcije u toku utakmice su tragične,ponekad neka gestikulacija a uglavnom šuti i gleda isto kao da je neki momak iz obezbjeđenja..
Ne mogu oni javno prozvati selektora, ipak moraju postovati kodekse, koje su potpisali, i hijerarhiju , oni su "vojnici".
Susiceve placenicke , novinarske falange bi ih razapele da opet igraci sastavljaju ekipu , sa tom djubradi vec imamo iskustvo...
Medjutim, mogu uraditi ono sto igraci rade redovno, neka misteriozna povreda, pa se propusti okupljanje, na terenu opstruiras igru, ne dajes pasove , igras nerezonski itd.
Dzeko bi to morao uraditi, s obzirom da mu je ovaj smetljar srozao ugled, udario mu na familiju, istjerao tri nabolja jarana iz rerprezentacije...Dzeko , Pjana i Lulic ga MORAJU ispaliti u Velsu i sve dok ne ode !!!
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 11 sep 2014, 23:32

@hogarstrasni,Meni je bolja varijanta da Džeko i svi ostali kažu, nećemo da igramo dok je Sušić selektor, nego da sabotiraju rezultat reprezentacije,reprezentacija je svetinja, to nije klub,pa kad te trener iznervira ti odigraš loše,uopšte se ne trudiš i na taj način smijeniš trenera..I mislim kad bi Džeko i ostali to uradili da bi Sušić odmah bio smijenjen jer bi se i javnost digla,i napravila strašan pritisak na savez..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 12 sep 2014, 00:14

Željooooo je napisao/la:@hogarstrasni,Meni je bolja varijanta da Džeko i svi ostali kažu, nećemo da igramo dok je Sušić selektor, nego da sabotiraju rezultat reprezentacije,reprezentacija je svetinja, to nije klub,pa kad te trener iznervira ti odigraš loše,uopšte se ne trudiš i na taj način smijeniš trenera..I mislim kad bi Džeko i ostali to uradili da bi Sušić odmah bio smijenjen jer bi se i javnost digla,i napravila strašan pritisak na savez..
Pa to bi dalo sansu mafiji da ih , "cista obraza", odstrani iz reprezentacije, kao sto su onda Spahu, Papca i ostale "bojkotase".
Uz pomoc medijskog sljama, nadigli bi hajku kao protiv Dzeke i Spahe nakon Egipta i raja bi bila na strani saveza!
Druze, mora biti neka zrtva , dozvolili smo da dodje do ovoga, sve radi mira u kuci i plasmana u Brazil, sada se mora nesto i platiti !
Na koncu, ovakva nakaradna i naopaka reprezentacija ne moze biti svetinja, ako ti je stvarno svetinja, onda treba smijeniti bansdu i po cijenu kvalifikacija.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 12 sep 2014, 16:30

Edine,daj ne mozete preci preko ovoga,ti si institucija veca od njega.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 12 sep 2014, 16:37

Igraci i navijaci - bojkot kriminalca Susica i mafije koja unistava reprezentaciju!
Poraz protiv Velsa i Belgije znaci ozdravljenje reprezentacije BiH !

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: RacioEmocionalan i 18 gostiju.