Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
80% navijaca, i 90% igraca bi stalo uz Dzeku kad bi zatrazio promjene! 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Kakva je ovo cunaparty?
Dzeko, otidji direkt kod Begica i jasno mu poruci da se rijesi ovog panja Safeta. Ti si kao i mi navijaci i velika vecina navijaca, volis ovu repku i drzavu. Safet nije takav, njemu je zarada i licni interes na prvom mjestu. SRUSI GA EDINE, BOSNA TI NIKAD NECE ZABORAVIT! 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Re: $: Edin Džeko
ovo ti famozni 'mahalci' ? Tu je haman i onaj 'pjevac' HuseinbegovicHigh je napisao/la:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Nije to taj pjevač, ali ko ga šiša. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:Nije to taj pjevač, ali ko ga šiša.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
A kada su napravljene ove slike?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Ne zna ni onaj koji ih je postavio, ali bitno je malo mahalanja jer kako cemo normalno diskutovati na ovoj temi? Ne moze se to, mora se malo tracati.
(iako ni ove slike nisu razlog tome ali eto, nekom jesu)
(iako ni ove slike nisu razlog tome ali eto, nekom jesu)
Edine ,recite da necete igrati dok kriminalac ne dobije otkaz.Nema drugog rijesenja.
To je to,Džeko je kapiten, ima najveći ugled u reprezentaciji, on bi trebao povesti pobunu protiv uhljupa na klupi.Ja da sam na mjestu Lulića, Medunjanina, Mujdže javno bih prozvao selektora,dosta je više bilo nepotizma i guranja igrača iz bratove agencije koji ne bi mogli ni u Vrbanjuši igrati(Vršajević,Hadžić),šutnjom i igrači i navijači samo odmažu reprezentaciji. Pape je kao igrač stvarno bio legenda,ja to govorim kao navijač Želje,ali kao trener on je ka.rina teška, da dovedu nekog sa ulice bolje bi pripremio igrače za utakmicu i formaciju postavio, a Papetove reakcije u toku utakmice su tragične,ponekad neka gestikulacija a uglavnom šuti i gleda isto kao da je neki momak iz obezbjeđenja..Rusilac je napisao/la:Edine ,recite da necete igrati dok kriminalac ne dobije otkaz.Nema drugog rijesenja.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- hogarstrasni
Ne mogu oni javno prozvati selektora, ipak moraju postovati kodekse, koje su potpisali, i hijerarhiju , oni su "vojnici".Željooooo je napisao/la:To je to,Džeko je kapiten, ima najveći ugled u reprezentaciji, on bi trebao povesti pobunu protiv uhljupa na klupi.Ja da sam na mjestu Lulića, Medunjanina, Mujdže javno bih prozvao selektora,dosta je više bilo nepotizma i guranja igrača iz bratove agencije koji ne bi mogli ni u Vrbanjuši igrati(Vršajević,Hadžić),šutnjom i igrači i navijači samo odmažu reprezentaciji. Pape je kao igrač stvarno bio legenda,ja to govorim kao navijač Želje,ali kao trener on je ka.rina teška, da dovedu nekog sa ulice bolje bi pripremio igrače za utakmicu i formaciju postavio, a Papetove reakcije u toku utakmice su tragične,ponekad neka gestikulacija a uglavnom šuti i gleda isto kao da je neki momak iz obezbjeđenja..Rusilac je napisao/la:Edine ,recite da necete igrati dok kriminalac ne dobije otkaz.Nema drugog rijesenja.
Susiceve placenicke , novinarske falange bi ih razapele da opet igraci sastavljaju ekipu , sa tom djubradi vec imamo iskustvo...
Medjutim, mogu uraditi ono sto igraci rade redovno, neka misteriozna povreda, pa se propusti okupljanje, na terenu opstruiras igru, ne dajes pasove , igras nerezonski itd.
Dzeko bi to morao uraditi, s obzirom da mu je ovaj smetljar srozao ugled, udario mu na familiju, istjerao tri nabolja jarana iz rerprezentacije...Dzeko , Pjana i Lulic ga MORAJU ispaliti u Velsu i sve dok ne ode !!!
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
@hogarstrasni,Meni je bolja varijanta da Džeko i svi ostali kažu, nećemo da igramo dok je Sušić selektor, nego da sabotiraju rezultat reprezentacije,reprezentacija je svetinja, to nije klub,pa kad te trener iznervira ti odigraš loše,uopšte se ne trudiš i na taj način smijeniš trenera..I mislim kad bi Džeko i ostali to uradili da bi Sušić odmah bio smijenjen jer bi se i javnost digla,i napravila strašan pritisak na savez..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- hogarstrasni
Pa to bi dalo sansu mafiji da ih , "cista obraza", odstrani iz reprezentacije, kao sto su onda Spahu, Papca i ostale "bojkotase".Željooooo je napisao/la:@hogarstrasni,Meni je bolja varijanta da Džeko i svi ostali kažu, nećemo da igramo dok je Sušić selektor, nego da sabotiraju rezultat reprezentacije,reprezentacija je svetinja, to nije klub,pa kad te trener iznervira ti odigraš loše,uopšte se ne trudiš i na taj način smijeniš trenera..I mislim kad bi Džeko i ostali to uradili da bi Sušić odmah bio smijenjen jer bi se i javnost digla,i napravila strašan pritisak na savez..
Uz pomoc medijskog sljama, nadigli bi hajku kao protiv Dzeke i Spahe nakon Egipta i raja bi bila na strani saveza!
Druze, mora biti neka zrtva , dozvolili smo da dodje do ovoga, sve radi mira u kuci i plasmana u Brazil, sada se mora nesto i platiti !
Na koncu, ovakva nakaradna i naopaka reprezentacija ne moze biti svetinja, ako ti je stvarno svetinja, onda treba smijeniti bansdu i po cijenu kvalifikacija.
Edine,daj ne mozete preci preko ovoga,ti si institucija veca od njega.
- hogarstrasni
Igraci i navijaci - bojkot kriminalca Susica i mafije koja unistava reprezentaciju!
Poraz protiv Velsa i Belgije znaci ozdravljenje reprezentacije BiH !
Poraz protiv Velsa i Belgije znaci ozdravljenje reprezentacije BiH !
Dok Edin ne kaže da neće igrati dok Sušić ne ode, nema od ove reprezentacije hajra.
🔵⚪
Jedini nacin da Susic ode je da ga bojkotuju igraci. Drugi nacin nema.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Ajde kapetane! Povedi pobunu. Ako ne radi jarana sa kojima igras vec godinama, onda radi raje.
DOSTA JE!
DOSTA JE!
- hogarstrasni
Edine, ispalite smetljara u Velsu ! Za raju !
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bing [Bot], Bosna2026, Edincapitano, izdzezveubrazil, LeCoq, MiranGlasnic, Radnicki1921, Rio12345 i 60 gostiju.